• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocadan dayak kaynanadan aşağlama

:KK12:Bilimiyorum.çocuklara duşunuyorum.nasil okula goturecem gitirecem.......?

Bilimiyorum nereye gidecem ne yapacam.hiç bi bilgim yok. Avukata gidersem para isticek benden. Para yok. Çalişiyorum çocuklarin kreş parasi ben oduyorum+ elektrik faturasi bazen da dogalgaz faturasi

Hangi ülkede yasiyorsun ?

Ya varya biraz agir olacak belki banlanacagim ama söyleyecegim.
Böyle öküzler kendi yasadiklari ülkede kendi yaptiklari pisliklerden ötürü evlenecek kiz bulamiyorlar türkiyeden evlenip getiriyorlar. Sonra onlari kücük görüp, kimi kimsesi yok hesabi siddete maruz birakiyorlar. Kendi ezikliklerini o güzelim kizlardan cikariyorlar. Birde adamim diye ortada geziniyorlar. Yaziklar olsun ....

Turkiyadayim.yalovada uturuyorum.bizim yatamiz ayra zaten.çocuklar le yatiyorum o babasi le yatiyor.işten çok yorgun geldim.yeni evdeki iş le uğraş...çocuklar....sonra yatmak istedim.çocuklar erkwn okula goturuyorum sabah...çok yorgunum dedim yatmak istedim...dayak başladi..

Çok geçmiş olsun, ama çekilmez ya bahane hiçbişey olamaz da tamamen mantık dışı.. Çok üzüldüm inanın..

nafakayı siz çalışsanız da çalışmasanız da devlet çocuklara mutlaka bağlıyor bende çalışıyorum ama nafaka alıyorum 400 tl bağladı devlet sizde 2 çocuga 800 falan alırsınız bide kendiniz çalışıyormuşsunuz gül gibi geçinirsiniz

Back
X