Kocaeli Özel Konak Hastanesi hakkında ...

Benimde iki arkadaşım gülçin hanıma doğum yaptırdı çok memnun olduklarını söylüyorlar

şimdi ablamın komşusu gidiyor ona sanırım oda doktorundan çok memnun oldugunu söylemişti zaten her hastanın doktorundan beklentisi farklıdır ve her gebelik kesinlikle aynı değildir

konakta ssklı çalışana 50 tl
memura 70 tl ücret alıyorlar ilk hamile kaldıgımda arayıp sormuştum artı tahlillerin de %50 sini

Ben akademi hastanesine gidiyorum nuri beye hastanedende doktorumdanda çok memnunum

64 tl veriyorum tahlillere ücret ödemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Akademi hastanesinde Figen Gündüz e gidiyorum. Memurm, sevkle gidiyorum ve her gidişte 20 TL veriorum.
Sezen senden neden 64 TL aldılar anlamadım?

Ben Akademi hastanesinde Figen Gündüz e gidiyorum. Memurm, sevkle gidiyorum ve her gidişte 20 TL veriorum.
Sezen senden neden 64 TL aldılar anlamadım?

Bende ilk başşlarda figen hanıma gidiyordum ama daha sonra
nuri beye yöneldim ilk zamanlar 54 tl ödüyorduk özel hastane recetesi ile eczaneye 10 tl veriyorduk ilaç alırken şimdi artık bu ücreti hastaneye ödüyormuşuz yani 54+10 :64 veriyoruz

ayrıca gebelik varsa 64 tl alıyorlar gebelik yoksa 20 fillan alıyorlar sende gebelik varmı

birde canım biz çalışan ssk lıyız yani memurlara farklı sanırım konak hastanesini aradıgımda ssk'lı çalışana 50 memura 70 demişlerdi

Evet Sezencim,
16+2 günlük hamileyim.
Memurum , belkide o yüzden 20 TL alıyorlardır. Sen neden Figen hanımdan vazgectin?

sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim herkese.bende akademi nuri beye gidiyorum..nuri beyden çok memnunum çok övdüm kk da kendisini.ama doğru abartmıyorum sonuçta..bende memurum,ilk bir kaç ay muayene parası 62 tl gibi birşey ödüyordum.ama son bikaç aydır 20 tl ödüyorum bende..memnun kaldıktan sonra 200 tl olsun farketmez..önemli olan memnuniyet..2 ayım kaldı bebişime kavuşmak için..allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin..sevgiler..

Sezencim,
Figen Hanımla yasadıgın olumsuzluktan dolayı cok üzldüm. Allah sağlıkla bebeğine kavusmak nasip etsin. Bende Figen hanıma giiyuorum, ama bana karsı cok ilgili bir tavır sergilior, Cok duyarlı davranıyor. Sordugum sorulara net cevaplar aldım hep, ama nedense beni onda tatmin etmeyen birseyler var, o yüzden de arayısa gectim. Bayan olsun istedigimden detaylı arastırmalarım sonucunda Konak hasttanesinden Gülçin hanımın ismini ön plana cıkaranlar oldu. Onu deniycem bir defa da.
Konak hastanesinde her doktorun odasında 4 boyutlu ultrason varmıs, ve CD ye kayıt alabiliyorlrmıs. Bakalım,önümüzdeki haftaya randevu aldım.
Akademide CD e söz de kayt ettiler, Ben eve gittim bilgisayara CD yi taktım, CD takılıyor sandım basta, defalarca taktıktan sonra birde ne göreyim, Sadece 3 saniyeyei cekmişler. O yüzden de Konak hastanesine gidip melegimin CD sini ordan yaptrımayı düşündüm.

nuri bey baştan sona kadar bebeğin neyine bakıyorsa cd ye onların hepsini çekiyor.örneğin 15 dakikamı inceliyor 15 dakikalıkta görüntüsünü veriyor bebişimin..ultrason resmide bikaç tane veriyor sağolsun.hatta en son gittiğimde fotoğraf kağıdından çıkarttı ultrason resimlerini..kalın fotoğraf kartına bastı resimleri yani..arkadaşlarında söylediği gibi,kimi bir hastaneden memnun kalır kimi kalmaz.memnuniyet meselesi.kim nereden memnun kalıyorsa oraya gitmeli.sonuçta hamilelik dönemi çok önemli bir dönem.hastane ve doktor seçimi gerçekten çok önemli..

Nuri bey banada 12. haftada hem renkli hemde normal ultrason çıktısı vermişti her gidişimdede aynı şekilde veriyor oğlumun 3 tane renkli fotoğrafı oldu şimdiden

hele birinde öyle bir yatış şekli varkii dersin güneşleniyo kaydirigubbakcemile3

ama bu cd olayını yeni öğreniyorum ayşegülcüm ek para ödüyormusun cd için fisfisfis

ayrıca il_narcım hayat tıpmerkezinde funda hanım varmış funda doğan değil o zaten cankatta bu fundanın soyadını hatırlamıyorum benim 2 arkadaşımda cankat mehmet beyden fundaya geçiş yaptılar çok şeker ve çok ilgiliymiş tek tek sayıyo diyo herşeyi tüm detayları anlatıyo diyor çok memnunlar aklında bulunsun

Bugün nuribeyin önerisi üzerine ünibele gidicem bir profesörle görüşücem rahmimde normalinde altında bir incelik varmış duaedin olurmu a.s.

canım dün gece okudum prof.aradığını.dualarım seninle.umarım kötü bir şey yoktur..cd için ek bi ücret ödemiyorsun cnm.yalnız kaç haftalık hamilesin bilmiorum ama bi 5 aydan sonra falan veriyor cd yi..ben daha önceki aylar istemiştim,nuri beyde bebek biraz daha büyüsün,o zaman izlemek daha zevkli olur doya doya izlersin demişti..

neyse cnm burası konak hastanesi hakkında bilgi almak isteyenlerin sayfası.akademiyle ilgili bilgileri başka bi bölümde paylaşırız..

neyse cnm burası konak hastanesi hakkında bilgi almak isteyenlerin sayfası.akademiyle ilgili bilgileri başka bi bölümde paylaşırız..

Sezencim,
UmarımÜNıBEL deki randevun cok güzel şekilde gecer, dualarım seninle canım. Ünibelde kime gidecekin? Tıp fakültesinde de öğretim üyelerine özel muayneler var, biliyormusun ggüzelim?
ücret karsılığıda orda da öğrtim üyelerine (Doçent-Prof) muayneolabiliyorsun.

Funda hanım ile ilgili tavsiyen için de çok teşekkürler. Alımda bulunsun.
Konaktan randevu aldım ben. Haftaya oraya gidicem. Bakalım ne gibi gelişmeler olacak.
Çok merak ediyortum bende, gittiğimde belkide bebişimin cinsiyetini ögrenicem, tabi nazlanmazda gösterirse:)

Bir de bu araar ayaklarımda şişme olmaya basladı, ve hafif hafifde olsa kasıntılar var, onlarıda sorucam.
Sürkli sarkık durmasından kaynaklanıyor muhtemelen ama aklımda kalmasın.

teşekkürler arkadaşlar evet yaa başlığı farklı yerlere çekmişiz blmeden ben 22haftalık hamileym

ünibel şu anıtparkın orada özeline gidiyorum zaten profesör izzet yücesoya aldım randevüyü doktorum önerdi neyse başka bir başlıkta görüşmek dileğiyle umarım bebişinin cinsiyetini öğrenirsin sağlıkla kalın

Arkadaşlar ben Özel Konak hastanesini sordum...

Diğer hastaneleri başka bir konu başlığı altında tartışsanız ???Çok üzgünüm çoook

selam arkadaşlar;
bende doğum kontrol hapı kullanıyordum, genel bi tetkik yaptırmak için konak hastanesinde gülçin hnma gittim.ama hiiiiiiççç memnun kalmadım.soru sorarsan cevap veriyo yeterince aydınlatmıyo.akıntım vardı bunu gidermek için ilaç verdi ama buda çözüm olmadı yani ben memnun kalmadım.aynı hastanedeki erkan beyi çok övüyorlar.yakın akrabam burada geçen sene doğum yaptı ve çok memnun kaldı.bakalım ben hamile kalınca nereye gitmeye karar vericem.

bugün itibariyle gülçin hanım muayenesi 54tl arkadaşlar,10 gün önce 13tl idi..gidecek olanlar hazırlıklı gitsin
bu arada ilk defa gittim kendisine 13:45'deki randevuma 15:20'de alındım ,bir de toplam 3dk filan ultrasonda tuttu..diğer arkadaşın da dediği gibi ilgi,alaka pek yok zaten 16:00'da çıkacakmış ve dışarıda devlet hastanesi gibi kuyruk vardı onun için herkesi 5 dk da yolladılar.Benim hipotiroidim var böyle böyle dedim "bişey olmaz bişey olmaz" dedi.Bir dahakine Erkan beyi düşünüyorum onun da ücreti aynı,onun hastaları daha mutlu çıkıyorlardı muayeneden,belki faydası olur dedim.

Son düzenleme:
noirdesire çok sasırdım bende gülçin hanıma gidiyorum yaşamadım bugüne kadar böle bişey. muayeneler o kadar kısa sürmüyordu. acaba bugun özel bır durum mu vardı kı? ama haklısın eger işi varsa ona göre randevu vereceklerdı. bu arada erkan bey in bildiğim kadarıyla hastanede anlasması yoktu, özel muayene oluyor fiyatı 100 tl cıvarında. tıp merkezıyle anlasması vardı. bilgin olsun...

zaten kadın doğum bölümünde oluyor gecıkmeler acil hasta cıktıgı ıcın bazen sen dur bakayım sonra dogurturuz senı denmıyor kaydirigubbakcemile3 erkan bey anlasma sagladıysa yenıden senın adına sevındım canım yılan hıkayesıne dondu onun ısıde 2 yada uc hafta once sadece tıp merkezındeydı anlasması. bız 30 haftalık olduk kızımız olacak ınsallah:dance: senin durumun ne, ufak derken?

Son düzenleyen: Moderatör:
ya evet ama çok fazla bekledim,bir de devletten pek farkı olmuyor o kadar bekleyeksem.Erkan bey hakkında çok övgü dolu sözler duydum,gülçin hanım sanırım anlaşmasından dolayı hastası baya bir birikmiş ve de kimse alıştığı doktoru bırakmak istemiyor..yalnız çok ilginç gülçin hanım cinsiyetini söyledi kesin değil ama kıza benzettim dedi,küçük derken daha 14 haftalığız ve öyle detaylı bakılmıyor mnik olduğundan pek de..bir arkadaşa da 11 haftalık cinsiyet söylemiş o konuda hakkını yemeyelim şimdi.Canm senin çok az kalmış :) ne güzel,inşallah kolaycacık doğurursun.Sen doğumu nerde düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…