Kocaeli Özel Konak Hastanesi hakkında ...

canım herkesın doktorundan beklentısı farklı, gülçin hanımdan memnunum doğumu da konakta yapmayı düşünüyorum inşallah. bıldıgım kadarıyla yenı doktorlar almıs konak anlasmalılara bakan, artık yükün azalacagını dusunuyorum. sen daha cok yenıymıssın erkan beyı de dene. gulcın hamın benım 3. doktorum:) hangısı ıcıne sınerse ona gıt doktora güven cok önemlı sana da sağlıklı bir hamılelık dilerim

arkadaşlar daha bu sabah konak hastanesine erkan beye muayene oldum.ilk kez gittim ve çok memnun kaldım.önceden tahsin özbeğe gidiyordum ama erkan beyden çok daha memnun ayrıldım.herşeyi çok güzel anlattı inceledi.tahsin özbekte 2-3 dk.ultrasonla bakıyordu doktor ama burda 15 dk.baktı.ben çok memnun kaldım.çokda sıcaktı konuşması ve davranışları..artık konağa devam edicem.

teşekkürer canım benim :CüvCüv:

canım sen kaç haftalıksın?

sağol canım.sende hayırlısıyla kucağın alırsın inş.bebeğini.yok canım ilgisiz davranacağını sanmıyorum.orda yapmayı düşünüyorum doğumuda.bir aksilik çıkamazsa.gerçi daha fiyat konusunda bir bilgim yok ama orda yapmak istiyorum.

erkan beyin muayenesi 51tl ile konak hastanesinde devam ediyor.doğum içinse normal 500 sezeryan 700dediler bana.c.tesi kontrolüm var iyice bi sorucam ne kadar masraf cıkıyo?malum hastane cantasına ne istiyolar 30 haftalıgım ben ve bı kızım olucak kısmetse..erkan bey iyi bir dr. bu yadsınamaz ama birazda az övse kendini daha iyi olucak gibi.yani bize bıraksa onu övmeyi :)
kızımın ayagında içe veya dışa dönüklük gibi bi rahatsızlık var.bunu ilk anlayan erkan bey oldugu için onda devam ediyorum.önceden devete gidiyodum alikahyaya ama devlet hastanesinin dogum sonrası kontrollerine güvenemiyorum.uzman bir ortopedist ve böbreğinde genişleme olduğu için bir nefroloğa ihtiyaım var.bu yüzden konakta yapıcam doğumumu.yani iyi dr. gercekten ama birazda az övse kendini :)))
gülçün hn. daha öncek gebeliğimde gittim.yeni öğrendğim zaman.vajinal ulrasonla adamakıllı kurcalayıp bebek yok gelişim geriliği bu yarın gel kürtaja diyip bütün psikolojimi alt üst etmişti..sonradan ğrendikki dış gebelikmiş ve ameliyat oldum.yani onun lafına iansaydım bide kürtaj geçirmiş olucaktım boş yere..çok acımasız langır lungur bi dr. tavsiye etmem.üstelik bana bunları derken kendininde karnı burnundaydı...anlayış bu işte.neyse...lmaz:lmaz:lmaz:CADIARZU

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.umarım doğumdan sonra herşey geçer.ne yaptın gittinmi kontrole sordunmu doğum fiyatını.bende erkan beye gidiyorum.haftaya benimde kontrolum var.daha yeni başladım ama benim.2.gidişim olacak

kızlar meraba bende yenı hamıleyımm adetım 2 gun gectı daha bende konaga gıtmekıstıorumm..muayne ve tahlıl fıyatlarını bıldırımısınız??

kızlar meraba bende yenı hamıleyımm adetım 2 gun gectı daha bende konaga gıtmekıstıorumm..muayne ve tahlıl fıyatlarını bıldırımısınız??

canım benim emekli sandığı muayene 35 lira. tahlile (eğer özel bir tahlili değilse kan, idrar v.s.) ücret ödemiyorsun. kime gideceksin doktor olarak?

kızlar ben erkan beye gidiyorum şuan genelde sezeryan taraftarı bi doktor mu sizce erkan beyde doğum yapan arkadaşlar doğumlarınızla ilgili erkan beyin yorumları ne oldu yani sezeryan olanlara sezeryan yapmakdaki sebebini ne açıkladı. acil cevap bekliyorum çünkü kızım heran doğabilir 38 haftalık oldu :)

bana hep sen normal doğurursun diyor..
ama bir tehlikeden bahsedilince de o zaman alırız sezeryanla diyor. mesela preeklampsi, bebeğin boynuna kordon dolanması v.s.
hatta ben geçenlerde erkan beyin normal doğurttuğu bir kadınla da karşılaştım ama bilemiyorum. sezeryan oranı çok fazla. geçenlerde 2 doğumu vardı 2 si de sezeryan oldu. birinde açılma olmadı, birinde de bebek tersti.. ama 1 saat daha bekleyelim son dedi, bebek dönsün diye, sonra koşa koşa doğumhaneye gitti.

şuan kaç haftalık hamilesin :) ben 38 oldum banada hep normal diyor fakat benim kızım biraz inatçı eli hep yüzünde eğer indirmezse sezeryan olabilir diyor bu haftadan sonra indirme olasılığı yüzde kaç sizce :) ama gerçekden ben doktor olarak çok memnunum ilgisi çok çok ii

ben de 37. haftanın içindeyim şu anda. benim kız da inatçı bu hafta yine ters dönmüş. eğer dönmezse sezeryan. elini indirmesi daha kolay bence indirebilir. ben de doktorumdan çok çok memnunum.

ben de 37. haftanın içindeyim şu anda. benim kız da inatçı bu hafta yine ters dönmüş. eğer dönmezse sezeryan. elini indirmesi daha kolay bence indirebilir. ben de doktorumdan çok çok memnunum.

bu kızlar neden hep inatçı oluyoo :) hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah sen eğer sezeryan olursan hangisini düşünüyorsun epidüral mi yoksa genel anestezimi düşünüyorsun...?

ona henüz karar vermedim. epidurali hissetmekten çok korkuyorum çünkü..
amin canım sağlıkla gelir inşallah inatçı zilliler :))

epiduralde doğumdan sonra daha az canın acıyormuş.ama bende epiduralden korkuyorum. bi de o kesme biçme işini hissetmek var. aman ya hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…