- Konu Sahibi merciminik
-
epiduralde doğumdan sonra daha az canın acıyormuş.ama bende epiduralden korkuyorum. bi de o kesme biçme işini hissetmek var. aman ya hayırlısı..
ben korkuyorum çünkü orda beni kestiklerini biliyorum ya o anda fenalaşmakdan korkuyorum ama bu cuma randevum var erkan beyle konuşacağım hangisini tavsiye edecek bakalım hayırlısı ama hala benim normal doğumla ilgili umudum var bu inatçı kızım ellerini yüzünden çekerse normal olucakhayırlısıyla inşallah
ben yarın gidiyorum. bende konuşucam yarın. bakalım hangisini tavsiye edecek. umarım hepimiz için kolay ve rahat olur. aslında konakta doğum yapan arkadaşlar varsa onlarda yaşadıklarını bizimle paylaşsa ne iyi olur.
benim orda doğum yapmış tanıdıklarım var çok memnunlar doğumunu erkan bey yaptırdı doğumdan sonrada anne ve bebekle ilgileniyo. ben ssklı gitmiyorum özel hastasıyım fakat ssklı olanlarada banada aynı muameleyi yapıyor olması çok ii sana yaptığı tavsiyeyi paylaşırsan sevinirim...hayırlısı olsun hepimiz için ALLAH bi avazda kurtarsın inşallahhhh :):)
amin canım inşallah, ben uzun süredir int. giremedim. geçen hafta bana normal doğum yapabilirsin dedi. fakat bebişim bir hafta içinde baya kilo almış, eğer doğuma kadar 4 kiloyu bulursa sezeryen yaparım dedi. bi de elleri yüzünde, eğer indirmezse gene sezeryen olur dedi ama şimdi belli olmaz doğum anına bağlıymış. bakalım hayırlısı...
evettt arkadaşlar ben doğum yaptım ve şuan kızımla birlikde evdeyim evet evet erken doğum oldu 7 martta sabaha karşı saat 5:17 de doğum yaptım erkan bey ve ekibi keinlikle mükemmeller epidüral sezeryanla çünkü bi çatımdaki kemik çok dar olduğu için normal doğum benim ve bebeğimin sağlığına zarar verebilir die hem ebeler hemde erkan bey tavsiye etmediler ve sezeryana karar verdik hayırlısı olsun ama bi an bile pişman olmadım hastanede ilgi alaka süper erkan bey ve ekibi doğumdan sonrada hastanenin tamamı ilgilenirken insanlara aile gibi gelio valla herkesten ALLAH razı olsun...şimdi kızımla ilgilenmem lazım darısı başınıza inşallah:ecrin_bebek:
bence Gülçin hanımı seç,onunla ilgili daha iyi şeyler duydum
sağol canımmm darısı başınıza hayırlısıyla inşallah...benim doğum ilk başta normal olucak sanıyordum çünkü gece birden bire sularım gelmeye başladı sonra hastaneye gittik tabi öncesinde hemen hastaneyi arayıp ebelere haber verdik hepsi hazırlanmış ve bizi bekliyırkardı sonrasında ebeler muayene ettiler ve çatımdaki kemikden dolayı normal doğumun bana ve bebeğe zarar verebileceğini söylediler hemen doktorumu aradılar ve doktorum ve ebeler konuşup hepbirlikde spinal sezeryanın benim ve bebek için sağlıklı oldupuna karar verdik hemen beni doğuma hazırladılar serum taktılar sonrasında doğumhaneye aldılar beni belimden (inanın ben iğneden korkarım ama hissetmedim desem yeridir) iğne yaptılar ve on saniye içinde belden aşağım uyuştu hissetmedim sonra sonda takıldı veee doktorum erkan bey başlıyoruz dedi :) anesteji uzmanı dur yaa bekle biraz dedi fakat o esnada dünyanın en güzel melodisini kçük meleğimin ağlama sesini duydumm bebeğimi gösterdiler sonrasında sakinleştirici iğne yaptılar ve yarım saat içinde doğumum sonlandı sonrasındaki zorluklar biraz sancım oldu dikiş yerim acıdıkiii bu çok doğall :) ama en zoruu tuvalete çıkmanız bu konuda biraz ağladım ama çıkınca sancılarınız epeyyyy azalıyooo sonrasında gerisi kolaylaşıyorrr hee aman sakın haa yürümeyii unutmayınn bol bol yürüyünn gelelim doktorumuza erkan bey hergün gelip kontrol etti hastaneden ayrılmadan öncede gelip kontrol edioo doğumhanedeki ekibide süper hiç korkmadım elimi bile tutup destek oldularrr hemşirelerde çok iyiler çok güleryüzlüler hergün çocuk doktoruda gelip kontrol edior bebeği kesinlikle pişman olmadım sizde olmayacaksınız emin olun...hayırlı olsun şimdidennnnn:ecrin_bebek:tebrik ederim canımdarısı başımıza inşallah, doğumunu anlatır mısın? nasıl oldu? doğum sonrası sıkıntıların ne oldu? doğum için tavsiyelerin var mı?
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. umarım bende rahat bir doğum geçiririm. Allah bebişini analı babalı büyütmek nasip etsin. bu saate kadar ayakta olduğuna göre senin bebiş seni uyutmuyo sanırım:)
eğer doktorun bayan olması önemli değilse, benim doktorum erkan bey ve ondan çok memnunum tavsiye ederim. özellikle epidural de çok başarılı, arkadaşlarımın çoğunun doğumunu o yaptı hepsi aynı şeyi söylüyor, doğumdan sonra hemen kalkmışlar ve doğum sonrası fazla acı çekmemişler. bende epidural istiyorum ama eşim normal olsun diye tutturdu. sanki kendi doğuracak:))
rica ederim canım allah nerde varsa yardım etsinnnn inşallahh yok canım biraz sarılığı çıktı uyandırıp emziriyorum o yüzdenn uykusuz kalıyorum ama bebişim emiyo hemen uyuyoo :) sarılıkda bolbol emzirince geçiyormuş doktoru söyledii bizde 1 saat arayla yarım saat emziriyoruz :):ecrin_bebek:
allah sağlıkla mutlulukla büyütmeni nasip etsin. tebrik ederim . inşallah bizlerde hayırlısı ile dünyaya getirip elimize alırız. sarılığın tek ilacı anne sütü. ama korkulcak bir durum değil genelde tüm bebeklerde olur. en kısa sürede satılığıda atlatmanızı dilerim
rica ederim canım allah nerde varsa yardım etsinnnn inşallahh yok canım biraz sarılığı çıktı uyandırıp emziriyorum o yüzdenn uykusuz kalıyorum ama bebişim emiyo hemen uyuyoo :) sarılıkda bolbol emzirince geçiyormuş doktoru söyledii bizde 1 saat arayla yarım saat emziriyoruz :):ecrin_bebek:
merhaba herkese,
ben şuanda hamile değilim ama çalışma içerisindeyim .konak hastanesine sık giden biri olarak bende yorum yapmak istedim.benim eşimde erkek doktor konusuna sıcak bakmadığı için bende gülçin hanıma gitmek istiyorum.1-2 ay daha deneyip olmazsa gidicem.gülçin hanımı şahsen tanımıyorum ama eşi konakta kbb doktoru eşimi ve kardeşime burun ameliyatı yaptı hastaneden ve doktordan çok memnun kaldık istediğiniz zaman arayıp bilgi alabiliyorsunuz doktordan.funda hanım sanırım konak hastanesine yeni gelmiş çünkü ben geçen temmuz ayında gittiğimde sadece bayan doktor olarak gülçin hanım vardı ve kendiside doğum izniydeydi muayene olamamıştım başka hastaneye gitmiştim.alikahyadaki devlet hastanesinede gittim doktorların odasında ultrason yok elle muayene edip gerekirse başka odaya ultrasona gönderiyorlarmış ve özel muayenehanesine gitmiyorsanız ilgilenmiyorlar.beni muayene bile etmedi doktor sadece kan idrar kızamık toxoplazma tahlillerimi yaptı.sorun yok dedi gönderdi.hiç memnun kalmadım...ayrıca konaktaki çocuk doktorlarıda çok iyiymiş...zaten yakında konak hastanesinin 2 sokak yakınına taşınıcam yakın olmasıda avantaj...herkese hayırlı doğumlar diliyorum...
merhaba herkese,
ben şuanda hamile değilim ama çalışma içerisindeyim .konak hastanesine sık giden biri olarak bende yorum yapmak istedim.benim eşimde erkek doktor konusuna sıcak bakmadığı için bende gülçin hanıma gitmek istiyorum.1-2 ay daha deneyip olmazsa gidicem.gülçin hanımı şahsen tanımıyorum ama eşi konakta kbb doktoru eşimi ve kardeşime burun ameliyatı yaptı hastaneden ve doktordan çok memnun kaldık istediğiniz zaman arayıp bilgi alabiliyorsunuz doktordan.funda hanım sanırım konak hastanesine yeni gelmiş çünkü ben geçen temmuz ayında gittiğimde sadece bayan doktor olarak gülçin hanım vardı ve kendiside doğum izniydeydi muayene olamamıştım başka hastaneye gitmiştim.alikahyadaki devlet hastanesinede gittim doktorların odasında ultrason yok elle muayene edip gerekirse başka odaya ultrasona gönderiyorlarmış ve özel muayenehanesine gitmiyorsanız ilgilenmiyorlar.beni muayene bile etmedi doktor sadece kan idrar kızamık toxoplazma tahlillerimi yaptı.sorun yok dedi gönderdi.hiç memnun kalmadım...ayrıca konaktaki çocuk doktorlarıda çok iyiymiş...zaten yakında konak hastanesinin 2 sokak yakınına taşınıcam yakın olmasıda avantaj...herkese hayırlı doğumlar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?