Merhaba. Ben Anadolu Sağlık Merkezinde tedavi gördüm. 10 Mayıs Cumartesi transfer olacak inşaallah.Kızlar Kocaeli'de tüp bebek yaptıran veya bu yolla hamile kalanlar bizimle bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Anadolu Sağlık Merkezi'nde tüp bebek yaptıran var mı?
Aaaa çok sevindim hayırlı olur inşallah. Memnun musunuz, nasıldı süreciniz? Hangi hocaya gidiyorsunuz?Merhaba. Ben Anadolu Sağlık Merkezinde tedavi gördüm. 10 Mayıs Cumartesi transfer olacak inşaallah.
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba bende Kocaeli’de konak hastanesinde tedavi görüyorum 26 nisanda transfer oldum. Ama benim doktorum medikalparkta
Aaaa Hasan Bey konakta mı yapıyormuş tüp bebek tedavisini? Ücreti ne kadar pekiHasan Terzi profesör ben çok memnunum doktorumdan.
Teşekkür ederim
Anladım, ben konak hastanesine pek güvenmediğim için ordaki Bahar hanımla da görüşmedim maalesefEvet sadece konakta olduğu için tüp bebek ünitesi orada yapıyor.
Bu seneki fiyatlarını bilmiyorum ben geçen sene mayıs ayında başlamıştım 80 bin tl ilaçlar hariç sadece konak hastanesine ödediğimiz fiyat
Neden güvenmiyorsunuzAnladım, ben konak hastanesine pek güvenmediğim için ordaki Bahar hanımla da görüşmedim maalesef
Jinekolojik muayene oldum orda, doktordan hiç hoşlanmadım. Fiziki koşullarını, hijyenini de sevmedim açıkçasıNeden güvenmiyorsunuz
Umut tüp bebek merkezi neresi? Ben anadolu sağlıkta Ebru hanım ile görüşeceğim kısmetseBende geçen yıl konakta Şeyma hocayla tedavi oldum Eylül ayında transfer oldum negatif sonuclandi. Hiçbir sorun olmamasına rağmen dondurulmuş duruyor embriyolar bende konağı tavsiye etmiyorum ama lab. Olarak pek gelişmiş degil. Umut tüp bebek merkezini öneriyorum eğer imkaniniz varsa nur hocayla görüşmüştük çok memnun kalmıştık ama gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim yoksa onunla devam edecektim. Ve hamile olduğumu bildikleri halde hala arayıp hal hatır sorarlar belirli aralıklarla lab. Olarak zaten Türkiye'nin en iyilerinden tüp bebekte en önemli etken lab. Çünkü tavsiye ederim
Umut tüp bebek İstanbulda Anadolu yakasında Üsküdarda canım. Ben ebru hanımla da görüşmüştüm hiç memnun kalmadım eşimle beni azarlamisti resmen hatta hastane yönetimine şikayette bulunduk ve bize baska bir doktorla devam etmemizi önerdiler güvenimiz kırıldığı için gitmedik birkac defa aradıkları halde.Umut tüp bebek merkezi neresi? Ben anadolu sağlıkta Ebru hanım ile görüşeceğim kısmetse
Benimde 2. Denemem konakta eğer Buda negatif sonuçlarsa hastane değişikliği yapmayı bende düşünüyorum açıkçası. Son transfer için gittiğimde yarım saat fazladan bekledik çok kalabalıkmış falan bende soğudum oradan açıkçasıJinekolojik muayene oldum orda, doktordan hiç hoşlanmadım. Fiziki koşullarını, hijyenini de sevmedim açıkçası
Aaaaa çok şaşırdım şu an, bir sürü kişiyle görüştüm ilk defa sizden kötü yorum duydum herkes çok memnun. Sizin probleminiz neydi, ne için azarladı?Umut tüp bebek İstanbulda Anadolu yakasında Üsküdarda canım. Ben ebru hanımla da görüşmüştüm hiç memnun kalmadım eşimle beni azarlamisti resmen hatta hastane yönetimine şikayette bulunduk ve bize baska bir doktorla devam etmemizi önerdiler güvenimiz kırıldığı için gitmedik birkac defa aradıkları halde.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBenimde 2. Denemem konakta eğer Buda negatif sonuçlarsa hastane değişikliği yapmayı bende düşünüyorum açıkçası. Son transfer için gittiğimde yarım saat fazladan bekledik çok kalabalıkmış falan bende soğudum oradan açıkçası
Biz aşılama için gitmiştik ama sonradns tüp bebeğe karar verdik. Aşılama için sprem testi istemişti bizde tüp bebek içinde gerekli olup olmadığı konusunu merak ettik birkaç defa aradık tatmin edici bı cevap alamadık. Kan tahlillerimle birlikte tekrar gittik yüz yüze görüşmek için bütün birim sizin adinizla yankilaniyor arayıp duruyosunuz bu sprem testini niye yaptırmak istmeiyorsunuz diye sesini yükseltti. Sonuçlarım da çıktı olarak eksik çıkarmış sağlık ocağı onu görünce telefondan göstermek istedik hemsiresine yüksek bi sesle telefonumu uzattı şunu hemen hallet ben uğraşamam dedi neye uğradığımizi şaşırdık. Sonrasında çıktığınızda jemsiresine dedik doktor ters tarafından kalkmış heralde diye oda jest mimikleiryle yapabilecek bisy yok maalesef dedi. Bizde gelmeyi düşünmüyoruz doktora iletirsiniz dedik çıktık sonra gerekli yerlere söyledik. Sosyal medyada görüp gitmiştik bizde ama ordakiyle alakası yok googlede yorumlarin çoğu da hemşireleri bu arada oraya gittiğimizde fark ettik hemşire isimleriyle bağdaştırdik birkaç yorumu. Öyle yani yinede gidin görüşün isterseniz benimki tecrübeAaaaa çok şaşırdım şu an, bir sürü kişiyle görüştüm ilk defa sizden kötü yorum duydum herkes çok memnun. Sizin probleminiz neydi, ne için azarladı?
Anadolu sağlık merkezindeki op. Dr. Ebru öztürk'ten bahsediyoruz değil miBiz aşılama için gitmiştik ama sonradns tüp bebeğe karar verdik. Aşılama için sprem testi istemişti bizde tüp bebek içinde gerekli olup olmadığı konusunu merak ettik birkaç defa aradık tatmin edici bı cevap alamadık. Kan tahlillerimle birlikte tekrar gittik yüz yüze görüşmek için bütün birim sizin adinizla yankilaniyor arayıp duruyosunuz bu sprem testini niye yaptırmak istmeiyorsunuz diye sesini yükseltti. Sonuçlarım da çıktı olarak eksik çıkarmış sağlık ocağı onu görünce telefondan göstermek istedik hemsiresine yüksek bi sesle telefonumu uzattı şunu hemen hallet ben uğraşamam dedi neye uğradığımizi şaşırdık. Sonrasında çıktığınızda jemsiresine dedik doktor ters tarafından kalkmış heralde diye oda jest mimikleiryle yapabilecek bisy yok maalesef dedi. Bizde gelmeyi düşünmüyoruz doktora iletirsiniz dedik çıktık sonra gerekli yerlere söyledik. Sosyal medyada görüp gitmiştik bizde ama ordakiyle alakası yok googlede yorumlarin çoğu da hemşireleri bu arada oraya gittiğimizde fark ettik hemşire isimleriyle bağdaştırdik birkaç yorumu. Öyle yani yinede gidin görüşün isterseniz benimki tecrübe
Evet aynı kişiden bahsediyoruz canım evet olumlu sonuç alan çok kişi var ama maalesef ben böyle bir tecrübe edindimAnadolu sağlık merkezindeki op. Dr. Ebru öztürk'ten bahsediyoruz değil miben onunla tüp bebek yapan ve 3 pozitif alan kişi ile görüştüm çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?