Merhaba umuttepede şartları vs varmı eşimin sperm düşüklüğü sebebiyle düşünüyoruz ama değerleri 0 değil o şekilde yapıyorlar mı acabaMerhaba ben Umuttepe üniversitesi hastanesinde tedavi oluyorum emek hocaya gidiyorum emek doğer çok bilgili bir doktor tavsiye ederim hemde devlet hastanesi olduğu için daha uygun oluyor benim ilk transfer negatifti ikincisi kimyasal oldu şimdi 3.transferi oldum ama pozitif olan çok kişi var
Orasını tam olarak bilmiyorum oraya gidip sorsanız daha iyi olurMerhaba umuttepede şartları vs varmı eşimin sperm düşüklüğü sebebiyle düşünüyoruz ama değerleri 0 değil o şekilde yapıyorlar mı acaba
Fiyat ne kadar UmuttepeMerhaba umuttepede şartları vs varmı eşimin sperm düşüklüğü sebebiyle düşünüyoruz ama değerleri 0 değil o şekilde yapıyorlar mı acaba
Ben umuttepede tedavi görüyorum, raporlu raporsuz fiyat değişiyor. Raporluysanız eğer ilk deneme 27 bin tl, raporsuzsanız ise yumurta toplama 35 bin tl, transfer de dondurulmuş yapılırsa 18 bin tlFiyat ne kadar Umuttepe
Teşekkür ederim tese ameliyat i Melih çulha ne yapıyor acabaBen umuttepede tedavi görüyorum, raporlu raporsuz fiyat değişiyor. Raporluysanız eğer ilk deneme 27 bin tl, raporsuzsanız ise yumurta toplama 35 bin tl, transfer de dondurulmuş yapılırsa 18 bin tl
malesef tese ile ilgili bilgim yokTeşekkür ederim tese ameliyat i Melih çulha ne yapıyor acaba
Umuttepede yaptırdım tüp bebeğimi şuan sağlıkla kucağimizda size umut olsun diye yazıyorumMerhabalar umuttepe de tüp bebek yaptıracam çok olumlu sonuç alan var etrafımda süreci anlatabilen olurmu. 1 tüp bebek denemem oldu acıbademde 2 haftalık düşüğüm oldu
Merhaba kocaelinde mi hangi drdu adı lütfen biraz detaylı bilgi verir misiniz ben de sakaryadayım arastırcamUmuttepede yaptırdım tüp bebeğimi şuan sağlıkla kucağimizda size umut olsun diye yazıyorum
Merhaba benim 1oğlum var umuttepe devlet sanırım yaparlar mıBen umuttepede tedavi görüyorum, raporlu raporsuz fiyat değişiyor. Raporluysanız eğer ilk deneme 27 bin tl, raporsuzsanız ise yumurta toplama 35 bin tl, transfer de dondurulmuş yapılırsa 18 bin tl
Bildiğim kadarıyla çocuğu olan kişilere rapor çıkmıyor ancak raporsuz şekilde tabi yaparlarMerhaba benim 1oğlum var umuttepe devlet sanırım yaparlar mı
Tm tşk ederimBildiğim kadarıyla çocuğu olan kişilere rapor çıkmıyor ancak raporsuz şekilde tabi yaparlar
Emek doğer, oğlunuz varsa ücretli olarak faydalanabilirsiniz devlet karşılamazMerhaba kocaelinde mi hangi drdu adı lütfen biraz detaylı bilgi verir misiniz ben de sakaryadayım arastırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?