Kocaeli Tüp Bebek Yapan Hastane ve Doktorlar

Aaaa çok sevindim hayırlı olur inşallah. Memnun musunuz, nasıldı süreciniz? Hangi hocaya gidiyorsunuz?
Hüseyin Tayfun Kutlu doktorumuz. Cumartesi günü inşaallah transferimiz olacak. Bu aşamaya kadar ben çok memnunum. İki kere dermoid kistten ötürü ameliyat olmuştum. Daha sonra tayfun hoca pcos görünümü olduğunu söyledi. Eşimde de morfoloji çıktı. 6 embriyo donduruldu. Ben transferi hemen istemedim o sebeple gecikti. Bakalım sonucumuz nasıl olacak.

Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

İnşallah Hayırlı haberler alırsınız, memnun olmanıza da çok sevindim. Ben Ebru hoca ile görüşmek istiyorum ama bakalım nasip

Bir problem mi yaşadınız?
Maalesef yaşadım. Şeyma hocaya hamile kalabilecek miyim diye sorduğumda seni de hamile bırakamicaksak kapatalım bu merkezi demişti. Ama kalamadım 2 transfer de negatif tüm embriyolarım bitti. 42 yumurta toplayıp geriye 4 embriyo kalması laboratuvarın kalitesini gösterir işte gerisini siz düşünün ne psikoloji kaldı ne para biraz durup tekrar başka bir merkezde başlayacağım…

Kötü tecrübeniz için çok üzüldüm. İnşallah bundan sonraki süreciniz kolaylıkla hayırla geçer. Eğer siz başlayana kadar gidersem yorumlarımı söylerim

Kötü tecrübeniz için çok üzüldüm. İnşallah bundan sonraki süreciniz kolaylıkla hayırla geçer. Eğer siz başlayana kadar gidersem yorumlarımı söylerim
Merhabalar gittiniz mi ebru hocayla görüşmeye merak ettim gozleminizi ben de bir tüp bebek yaptırdım ebru hocaya aralık ayında benimki maalesef tutmadı 2 ci transferimdi benim ilkini farklı doktora yaptırmıştım ikincisi ebru hocaya yaptırdım 5 günlük embriyosu ve çift embriyo transferiydi benim şöyle bir memnunsuzlugum var ilk transferim olmayınca doktor prp ve eksozom önerdi bana araştırmalarım sonucu glutatyon tedavisinin olduğunu gördüm ve ilk görüşmede ebru hocaya bunlardan bahsettim o da hayır hiç gerek yok bunlara dedi ve transfer başarısız oluncada ilk doktorun dediği tedaviyi uygulamak istedi ve yumurta kaliten bozuk diye Bahane uydurdu yumurtaların kaliteli çok iyi güzel aa kalite embriyo herşey çok güzel diyip sonradan yumurtan kalitesiz diyip bu şekil bahane uydurması tuhaf açıkçası ama ilgileri ve alakaları çok iyi ordaki hemşire arkadaşlar süreci ve doktoru çok iyi yönlendiriyorlar bu konuda haklarını yiyemem ebru hocaya ilk gittiğimde evet prp ve eksozom yapabiliriz yumurtalarına destek demiş olsaydı anlardım ve yaptırırdim zaten hem öyle diyip hemde kendi sözünü yemesi tuhaf özellikle ilk görüşmede glutatyon tedavisini araştırdım ve hocam yaptırmak nasıl olur diye sordum ve yanaşmadı buna bu ara da bu tedavileri ilk doktorum neden önermişti onuda soyluyum 10 yumurta topladılar ve ikisi gelişti ve birini transfer etti diğer embriyo istenilen kalitede gelismemisti ve transfer tutmayınca ilk doktorum şöyle dedi senden genetik test istiyorum bu testi bir kaç transfer yaptığımız ve olumsuz sonuç aldığımız hastadan istiyoruz ama senin on yumurtan vardı iyi durumda ve tek bir embriyo elde etmiş olmamız normal değil dedi ve bende istediği testi yaptırdım normal çıktı o zaman da prp ve eksozom yapalım yumurtalari dahada guclendirelim dedi ama doktorumun kliniği Üsküdar'a taşındığı için mecbur doktor degisikligine gidip ebru hanımda karar kıldım ve ilk surecim tahlillerim herşey gösterdim veanlattim gerek yok o tedaviye diyip sonra aynı tedaviyi önermesi resmen aptal yerine kondum o kadar para zaman acı emek duygusal hissiyat bunları düşünen yok keşke başta yapsaydı tekrar tekrar bu süreçleri yaşamak çok çünkü

Bugün randevumuz var, birazdan yola çıkacağız Bu yorumu görünce bi kötü oldum. İlk denememiz olacak bizim eğer olursa

Demek ki nasipte olduktan sonra her şey oluyor Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba ben Umuttepe üniversitesi hastanesinde tedavi oluyorum emek hocaya gidiyorum emek doğer çok bilgili bir doktor tavsiye ederim hemde devlet hastanesi olduğu için daha uygun oluyor benim ilk transfer negatifti ikincisi kimyasal oldu şimdi 3.transferi oldum ama pozitif olan çok kişi var

Merhaba ben Umuttepede başladım aşılama oldu ancak pozitif alamadım. Sonra oradaki düzen de hoşuma gitmedi şu an özelde tedavi görüyorum, transferimin 5. Günü

Merhaba ben Umuttepede başladım aşılama oldu ancak pozitif alamadım. Sonra oradaki düzen de hoşuma gitmedi şu an özelde tedavi görüyorum, transferimin 5. Günü
Evet biraz düzen bozuk devlet hastanesi olduğu için inşallah sizde güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…