• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli Umuttepe Histereskopi

Balon yapışıklık için koyuluyor ama . Siz adenomiyozis için rahim baskilama tedavisi gördünüz mü ? Geçici menapoz yani ?
Tabi evet 6 ay visanne 3 ay da lucrin kullandım balonuda islemden sonra yapismasin diye koymuş suan son lucrinin ayi dolunca gel transfer hazirligina baslayalim dedi. Ben 2023te 1 endometriozis ameliyati olmustum sonra tekrarladı gecen sene mayista endometriozis+miyom ameliyati oldum ondan sonra 6 ay visanne kullandim 2 kere lucrin vuruldum sonra tuplerimin alinmasi ameliyatini oldum 2 hafta sonra histereskopi oldum ondan sonra adet gördüm adetin 3.gunu 3.lucrini vurdular. Suan onun ayi dolunca gidecegim onu bekliyorum.

Balon yapışıklık için koyuluyor ama . Siz adenomiyozis için rahim baskilama tedavisi gördünüz mü ? Geçici menapoz yani ?
Ben de gördüm baskilama lucrin 2 ay. Aynı gün transfer olduğumuz arkadaşımda da vardi adenomiyozis o geçen hafta kalp atışı duydu onunki devam ediyor. Enseyi karartmayalim kızlar😇😇

Ben de gördüm baskilama lucrin 2 ay. Aynı gün transfer olduğumuz arkadaşımda da vardi adenomiyozis o geçen hafta kalp atışı duydu onunki devam ediyor. Enseyi karartmayalim kızlar😇😇
Insallah boyle guzel haberlere ihtiyacimiz var tesekkur ederiz 💐♥️😘

Insallah boyle guzel haberlere ihtiyacimiz var tesekkur ederiz 💐♥️😘
Hem de ikinci bebegi 6 yaşında da bir kizi var umuttepede tanistik transferimiz aynı güne denk geldi emek hoca yapti ikimize de sonra sürecimizi de beraber geçirdik ikimizin de pozitif oldu benimki kimyasala döndü geçen persembe ben de umuttepeye gitmiştim kalp atışını duydu çok şükür darısı bize

Hem de ikinci bebegi 6 yaşında da bir kizi var umuttepede tanistik transferimiz aynı güne denk geldi emek hoca yapti ikimize de sonra sürecimizi de beraber geçirdik ikimizin de pozitif oldu benimki kimyasala döndü geçen persembe ben de umuttepeye gitmiştim kalp atışını duydu çok şükür darısı bize
Amiiin insallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alalim ♥️

Back
X