- Emoji Skoru
- 337
- Puanlar
- 23
Cok cabuk da zam geliyorBen de geçen yıl aynı yerde 10a cektirdim nisan ayında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cabuk da zam geliyorBen de geçen yıl aynı yerde 10a cektirdim nisan ayında
Embiriyolog odasi vardi ya orda emek hocanin hastalarina bakiliyor ama kullanissuz olmusEvet bende ekletmek istiyorum soylediginiz iyi oldu tesekkur ederim. Oyle mi sagolun bende bilmis oldum![]()
Aaa evet sacma olmus o zaman hem diger odadan oraya geçiş vardi gidip hemen hocaya soruyorlardiEmbiriyolog odasi vardi ya orda emek hocanin hastalarina bakiliyor ama kullanissuz olmus
Geçmiş olsun canim benim de pazartrsi transfer varTekrar hepinize merhaba. Geçtiğimiz çarşamba gunu histereskopi çekildim. Sali gununden yatirdilar carsamba girdim 2 saat kaldim. Ancak cekim islemi gibi degil baya ameliyat yani bu kadar ağır oldugunu bilmiyordum ama islem sonrasi bi zorluk çekmedim cok guzel gecti perde varmis o alindi isin kotusu balon koyulmuş bacak aramdan birseyler sarkiyor cok rahatsiz edicip.tesi gunu balonda alinacak.
Cok tesekkur ederim. Ay heyecanlandim sizin adınıza insallah cok cok guzel sonuclanir bana mutlu haberi verirsinizGeçmiş olsun canim benim de pazartrsi transfer var
Merhaba aklimdaydiniz size dua ettim. Nasil gecti nasilsiniz umarim cok guzel sonuclanirGeçmiş olsun canim benim de pazartrsi transfer var
Merhaba bende birkaç ay önce adenomiyozis teşhisi aldım. İki kürtaj bir kimyasal kaybım var. Sizde gebelik oluşmuş muydu. Bende tüp bebeğe başlayacağım sanırım baskılama yapılacak. Ne durumdasınız acaba şu anda ?Hayir henuz olmadim sizin nasil gecti demistim siz olmadiniz mi
Merhabalar bende hic gebelik olusmadi cunku adenomyosiz disinda cikolata kistlerim ve miyomum vardi cok buyuktu tuplerimi de tıkamıştı. Ben ameliyattan sonra 6 ay visanne kullandim sonra 2 kere lucrin vuruldu o arada tuplerim alindi ve histereskopi yapildi histereskopiden sonra estrofem ve duphaston kullandim adetim söküldü onun 3. Gunu son lucrini vuruldum. Simdi son lucrinin ayi dolunca transfer hazirligina başlayacağız onu bekliyorumMerhaba bende birkaç ay önce adenomiyozis teşhisi aldım. İki kürtaj bir kimyasal kaybım var. Sizde gebelik oluşmuş muydu. Bende tüp bebeğe başlayacağım sanırım baskılama yapılacak. Ne durumdasınız acaba şu anda ?
Ah ne yollar asmissiniz siz de. İnşallah sabrın sonu selamet olur. Sağlıkla ve en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuzMerhabalar bende hic gebelik olusmadi cunku adenomyosiz disinda cikolata kistlerim ve miyomum vardi cok buyuktu tuplerimi de tıkamıştı. Ben ameliyattan sonra 6 ay visanne kullandim sonra 2 kere lucrin vuruldu o arada tuplerim alindi ve histereskopi yapildi histereskopiden sonra estrofem ve duphaston kullandim adetim söküldü onun 3. Gunu son lucrini vuruldum. Simdi son lucrinin ayi dolunca transfer hazirligina başlayacağız onu bekliyorum
Amiiin . Güzel yüreginiz dilekleriniz icin tesekkur ederimAh ne yollar asmissiniz siz de. İnşallah sabrın sonu selamet olur. Sağlıkla ve en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz![]()
Ben oldum canim pozitifti değerim yüksek başladı sonra kimyasala döndü bende de adenomiyozis varmis. Rahmin arkasında. Bu ikinci kaybım oldu 1 yildaHayir henuz olmadim sizin nasil gecti demistim siz olmadiniz mi
Cok üzüldüm canım rabbim en güzelini nasip etsin inşallah cok uzucu tabi ki ama umudunu yitirme lutfen dualarim seninle olacakBen oldum canim pozitifti değerim yüksek başladı sonra kimyasala döndü bende de adenomiyozis varmis. Rahmin arkasında. Bu ikinci kaybım oldu 1 yilda
Bende üç kayıptan sonra adenomiyozis i ogrenmistim. Kendimi gördüm bir an, çok geçmiş olsun. Hepimize.Ben oldum canim pozitifti değerim yüksek başladı sonra kimyasala döndü bende de adenomiyozis varmis. Rahmin arkasında. Bu ikinci kaybım oldu 1 yilda
Amiiin hepimize insallah. Bir de cok sinir bozucu birsey daha once anlatmistim o kadar dinlendirildi sonra histereskopide balon koyuldu 10 gun onunla gezdim en son muaynemde doktorum asistanina ileri adenomiyozis dedi o kadar moralim bozuldu ki o an soramadim bile hala oyle mi gorunuyor duzelme yok mu diye neden oyle dedi anlamadim. Ya da hani hastalığı mi tanimlamak istedi hala kafamda o soru var bir sonraki gidisimde neden oyle dedigini soracağım kotu mu gorunuyor diyeBende üç kayıptan sonra adenomiyozis i ogrenmistim. Kendimi gördüm bir an, çok geçmiş olsun. Hepimize.
Benim de tupumun rahmime yapistigi bölgede varmis dis gebelikte tüp alindi. tam aslında ben anladım da hiç sorup dillendirmemistim psikolojim bir de onu kabullenmesin diyeAmiiin hepimize insallah. Bir de cok sinir bozucu birsey daha once anlatmistim o kadar dinlendirildi sonra histereskopide balon koyuldu 10 gun onunla gezdim en son muaynemde doktorum asistanina ileri adenomiyozis dedi o kadar moralim bozuldu ki o an soramadim bile hala oyle mi gorunuyor duzelme yok mu diye neden oyle dedi anlamadim. Ya da hani hastalığı mi tanimlamak istedi hala kafamda o soru var bir sonraki gidisimde neden oyle dedigini soracağım kotu mu gorunuyor diye
Balon yapışıklık için koyuluyor ama . Siz adenomiyozis için rahim baskilama tedavisi gördünüz mü ? Geçici menapoz yani ?Amiiin hepimize insallah. Bir de cok sinir bozucu birsey daha once anlatmistim o kadar dinlendirildi sonra histereskopide balon koyuldu 10 gun onunla gezdim en son muaynemde doktorum asistanina ileri adenomiyozis dedi o kadar moralim bozuldu ki o an soramadim bile hala oyle mi gorunuyor duzelme yok mu diye neden oyle dedi anlamadim. Ya da hani hastalığı mi tanimlamak istedi hala kafamda o soru var bir sonraki gidisimde neden oyle dedigini soracağım kotu mu gorunuyor diye
Benim de tupumun rahmime yapistigi bölgede varmis dis gebelikte tüp alindi. tam aslında ben anladım da hiç sorup dillendirmemistim psikolojim bir de onu kabullenmesin diyepihtili kanamalar geliyordu