• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Merhabalar, ben de şu anda progestan 3×1 vajinal, duphaston 2×1 oral, estrofem 3×1 oral kullanıyorum.
Acaba progesteron dozu düşük mü diye endişelendim, 11 gün estrofem kullandım, endometrium 8.5 mm olunca progesterona başlandı, şu an progesteronun 3. Günündeyim.
Lucrin sonrası transfer olanlarda süreç nasıl işlemişti?
Kas içi tedavi vermedi bana doktorum henüz.
İşim gereği tedaviye çok zaman ayıramıyorum o yüzden bulunduğum şehirde devlet hastanesinde tedavi görüyorum ama burası çok kalabalık, doktorum 5 dakikada bir muayene yapmak zorunda kalıyor, hemşireler de çok yoğun çalışıyor, bir şey atlanacak, eksik kalacak diye korkuyorum.
Kas ici transferden sonra veriliyor genelde.

Merhabalar, ben de şu anda progestan 3×1 vajinal, duphaston 2×1 oral, estrofem 3×1 oral kullanıyorum.
Acaba progesteron dozu düşük mü diye endişelendim, 11 gün estrofem kullandım, endometrium 8.5 mm olunca progesterona başlandı, şu an progesteronun 3. Günündeyim.
Lucrin sonrası transfer olanlarda süreç nasıl işlemişti?
Kas içi tedavi vermedi bana doktorum henüz.
İşim gereği tedaviye çok zaman ayıramıyorum o yüzden bulunduğum şehirde devlet hastanesinde tedavi görüyorum ama burası çok kalabalık, doktorum 5 dakikada bir muayene yapmak zorunda kalıyor, hemşireler de çok yoğun çalışıyor, bir şey atlanacak, eksik kalacak diye korkuyorum.
Siz de mi Kocaeli universitesi hastanesindesiniz acaba ? Duphastonda da aslında progesteron gibi değil mi ilk gebeligimde kullanmıştım 2 kutu asilama sonrasi 1 kutu bitince gebe olduğumu öğrendim sonra 1 kutu daha maalesef dis gebelikmis

Back
X