- Emoji Skoru
- 335
- Puanlar
- 23
Benimde opu sonrasi 2 adet tamponum vardi kimsede yoktu herkes gitti beni tuttular ama o zaman ameliyat oncesiydi cok buyuk miyom ve endometriozis kistlerim vardi kanama cok olmus ondan tampon koyuluyormus. Umudunuzu,ümidinizi kaybetmeyin bence olan da 1 adetten oluyor umarım en kısa zamanda saglikla kavursunuzYa aslında bende özel muayeneye gittim ilk başta öyle biliyordum ama rastgele oldu benim opu olduğum gün bütün işlemlere özge hoca girdi bende anlamadım orasını. Malesef 4 yumurtadan 1 tanesi doluymuş onuda 3. Gün dondurdular. Opu süreci benim için çok yıkıcı geçti takipte yumurtalarım coktu pco var bi tarafta amh ta iyi ama sadece 4 folikül almışlar ve 1 embriyom oluştu neden böyle oldu bilmiyorum işlemden sonra 2 adet tamponum vardı ordaki arkadaşların hiç birinde yoktu ama bana hiç bir açıklama yapılmadı sonrasında emek hocaya whatsaptan ulaştım durumun normal olmadığını söyledi ama onunlada bir daha görüşemedik zaten iş işten de geçti ama kuruma karşı güvenimi bayağı yitirdim