• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ya aslında bende özel muayeneye gittim ilk başta öyle biliyordum ama rastgele oldu benim opu olduğum gün bütün işlemlere özge hoca girdi bende anlamadım orasını. Malesef 4 yumurtadan 1 tanesi doluymuş onuda 3. Gün dondurdular. Opu süreci benim için çok yıkıcı geçti takipte yumurtalarım coktu pco var bi tarafta amh ta iyi ama sadece 4 folikül almışlar ve 1 embriyom oluştu neden böyle oldu bilmiyorum işlemden sonra 2 adet tamponum vardı ordaki arkadaşların hiç birinde yoktu ama bana hiç bir açıklama yapılmadı sonrasında emek hocaya whatsaptan ulaştım durumun normal olmadığını söyledi ama onunlada bir daha görüşemedik zaten iş işten de geçti ama kuruma karşı güvenimi bayağı yitirdim
Benimde opu sonrasi 2 adet tamponum vardi kimsede yoktu herkes gitti beni tuttular ama o zaman ameliyat oncesiydi cok buyuk miyom ve endometriozis kistlerim vardi kanama cok olmus ondan tampon koyuluyormus. Umudunuzu,ümidinizi kaybetmeyin bence olan da 1 adetten oluyor umarım en kısa zamanda saglikla kavursunuz 🤲🏻♥️🌺

Benimde opu sonrasi 2 adet tamponum vardi kimsede yoktu herkes gitti beni tuttular ama o zaman ameliyat oncesiydi cok buyuk miyom ve endometriozis kistlerim vardi kanama cok olmus ondan tampon koyuluyormus. Umudunuzu,ümidinizi kaybetmeyin bence olan da 1 adetten oluyor umarım en kısa zamanda saglikla kavursunuz 🤲🏻♥️🌺
Benimde muhtemelen kanama kaynaklı bir şey oldu ama bildiğim kistim falan yok bir şeyde demediler haliyle sadece yorumluyorum bende, dediğiniz gibi bitane olsada oda bir umut bunada şükür iyi dilekleriniz için teşekkür ederim sizede geçmiş olsun inşallah güzel haberi almışsınızdır🙏🌸

Hiç içini karartma. Sürece odaklan, çok heyecanlı bir süreç. İnşallah gönlünce olsun.
Ben yetişir diye düşünüyorum, evet 17 gün sonrasıydı benim çünkü. İnşallah bayrama çok güzel haberlerle girersin. Her anın tadını çıkar.🌺
Teşekkür ederim moralimi ve motivasyonumu olabildiğince yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah dediğiniz gibi güzel haberler alıp çifte bayram yaşarım🫶🏻

Benimde muhtemelen kanama kaynaklı bir şey oldu ama bildiğim kistim falan yok bir şeyde demediler haliyle sadece yorumluyorum bende, dediğiniz gibi bitane olsada oda bir umut bunada şükür iyi dilekleriniz için teşekkür ederim sizede geçmiş olsun inşallah güzel haberi almışsınızdır🙏🌸
Tesekkur ediyorum maalesef henuz o asamaya gelemedim bende umutla bekliyorum 🤲🏻

Emek hoca bana 2 doz Lucrin vermişti. İlkinden 1 ay sonra vurundum onu da. Ama 1 doz verdikleri de olmuş duruma göre. Ben 2.Lucrinden sonra regl olmadan transferim yapıldı.
Merhaba ben de 2.doz lucrini dün yaptirdim bundan sonraki süreç nasıl oluyor acaba bir de herkese 1 ay vermisler bize niye 2 ay çözemedim tam

İnşallah ben bi ara imha ettirmeyi düşündüm ama kıyamadım belkide dediğiniz gibi bana evlat olucak diye. Tabiki iyi bir hocadır özge hocada ama bu kadar hassas bir konuda bana şeffaf olmamaları güvenimi yitirdi ben durumu kurcalamasam hiç haberim olmayacaktı. İlk başta sadece 4 olgun yumurtam var ve bir adet döllenme oldu sandım ve bu bizi çok büyük bi strese soktu döllenme oranı çok düşük kalıyordu ertesi gün aradığımda sadece 4 yumurta toplandığını duyunca asıl şoku yaşadım çünkü yumurta sayımla ilgili hiç bir problem yoktu büyük ihtimalle işlem sırasında bi kanama alanı oldu ve devam etmekte zorlandılar diye düşünüyorum hayırlısı böyleymiş diyerekte umut ediyorum belki o embriyoyla evlat sahibi olurum🙏 beni bir daha 26 şubatta çağırdılar bayrama 3 hafta kalmış oluyor bayrama kadar yetişir öyleyse sizinde 17 gün sürmüş
Bayramda da çalışıyorlarmış pazartrsi bir arkadaşa öyle dediler

Merhaba ben de 2.doz lucrini dün yaptirdim bundan sonraki süreç nasıl oluyor acaba bir de herkese 1 ay vermisler bize niye 2 ay çözemedim tam
Merhaba banada 3 doz verildi rahimin durumuna gore karar veriliyor bekliyoruz ama guzel sonuclanacak insallah iyi sonuclanmasi icin rahimi daha cok dinlendirebiliyorlar. Sonraki sureci bende bilmiyorum henuz

Merhaba banada 3 doz verildi rahimin durumuna gore karar veriliyor bekliyoruz ama guzel sonuclanacak insallah iyi sonuclanmasi icin rahimi daha cok dinlendirebiliyorlar. Sonraki sureci bende bilmiyorum henuz
Benim dis gebelik+cikolata kisti ameliyati geçmişim var belki de o sebeptendir Rabbım hayırlısını nasip etsin hepimize kucagimizi boş birakmasin. Ben kontrole 2 gün erken gittim diye bir ton azar işittim hemsirelerden ama iyi ki erken gitmisim ilaci zor buldum

Kızlar bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 6.5 mm olmuş estrofemi günde 3e çıkardı salı günü progesteron istedi hoca kan vericem sizce tahmini ne zaman transfer olurum hoca kaç mm olsun istiyor bilginiz varmı?

Kızlar bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 6.5 mm olmuş estrofemi günde 3e çıkardı salı günü progesteron istedi hoca kan vericem sizce tahmini ne zaman transfer olurum hoca kaç mm olsun istiyor bilginiz varmı?
Sanirim 8 ve üstü ayrıca triminal 3 cizgi gorunumu istiyor

Sanirim 8 ve üstü ayrıca triminal 3 cizgi gorunumu istiyor
Bana bugün 6.5mm 3 çizgi dediler hemşire bayramdan sonraya kalır falan dedi ona şaşırdım çünkü estrofeminde 9. Günü bugün emek hoca güzel dedi kalınlaşmaya anlamadım bende bayramdan sonraya epey geç geldi kalınlaşma da bi problem yok çünkü

Progesteron baktiktan 1 hafta sonra oldu benim transferim 13 mm falandi saniyorum

Bana bugün 6.5mm 3 çizgi dediler hemşire bayramdan sonraya kalır falan dedi ona şaşırdım çünkü estrofeminde 9. Günü bugün emek hoca güzel dedi kalınlaşmaya anlamadım bende bayramdan sonraya epey geç geldi kalınlaşma da bi problem yok çünkü
Progesteron başlandı mi progesteronun sanırım 5.gunu oluyor transfer

Denk gelirsek tanışalım orda da insan bir destek ariyor :( bir sürü arkadaşım oldu
İnşallah denk gelirsek bir gün tanışırız aynı yollardan geçen insanlarla sohbet etmek insana iyi geliyor🙏

Benim dis gebelik+cikolata kisti ameliyati geçmişim var belki de o sebeptendir Rabbım hayırlısını nasip etsin hepimize kucagimizi boş birakmasin. Ben kontrole 2 gün erken gittim diye bir ton azar işittim hemsirelerden ama iyi ki erken gitmisim ilaci zor buldum
Amin 🙏🏻evet benim de 2 tane cikolata kisti ameliyatim ve salpenjektomi ameliyatım var ondan 3 ay bekleyeceğim. Ilac cok zor bulunuyor umarim en kisa zamanda sonuclanir.

Merhabalar, ben de şu anda progestan 3×1 vajinal, duphaston 2×1 oral, estrofem 3×1 oral kullanıyorum.
Acaba progesteron dozu düşük mü diye endişelendim, 11 gün estrofem kullandım, endometrium 8.5 mm olunca progesterona başlandı, şu an progesteronun 3. Günündeyim.
Lucrin sonrası transfer olanlarda süreç nasıl işlemişti?
Kas içi tedavi vermedi bana doktorum henüz.
İşim gereği tedaviye çok zaman ayıramıyorum o yüzden bulunduğum şehirde devlet hastanesinde tedavi görüyorum ama burası çok kalabalık, doktorum 5 dakikada bir muayene yapmak zorunda kalıyor, hemşireler de çok yoğun çalışıyor, bir şey atlanacak, eksik kalacak diye korkuyorum.

Back
X