Canim alah anali babalı buyutsun inslalah.bizim icinde dua et bzide gorelim o gunleri insllah.Kizlar ben dogum yaptim bilginiz olsun
Hayır her denemede yeni rapor isteniyor. 3 rapor hakkınız var3 hakkın var. 4 uncude yenilemek zorundasin tabi
Allah abali babali buyutsun canim bahti talihi guzel olsun.nasil bir duygu peki cok merak editorum igneler opular tedaviler unutturdu mu hepsini yuzunu gorunce bebisin?Kizlar ben dogum yaptim bilginiz olsun
Aynen cnm tarifsiz bir duygu rabbim herkese nasip etsinAllah abali babali buyutsun canim bahti talihi guzel olsun.nasil bir duygu peki cok merak editorum igneler opular tedaviler unutturdu mu hepsini yuzunu gorunce bebisin?
Rabbim hayırlısıyla sizede nasip etsin cnm cok cok guzel bir duyguCanim alah anali babalı buyutsun inslalah.bizim icinde dua et bzide gorelim o gunleri insllah.
Aaaaa kuzumm hadi geçmiş olsun . Nasılsın peki bebek nasıl? allah saglıkla mutlukla buyutmeyı nasıp etsinnKizlar ben dogum yaptim bilginiz olsun
Çok sevindim.cok mutlu oldum böyle guzel haberler duyunca kendiminmiş gibi seviniyorum ...Rabbim bahtını guzel eylesin inşallahKizlar ben dogum yaptim bilginiz olsun
Valla merak ettm digerlerinede demismi boyle , cok sevindim hadi tutar insallah..bende sizlerden gelecek guzel haberleri bekliyom.raporsuz basliycam bi ara.Merhaba arkadaslar dun transferim vardi iki tane kondu dondurmaya kalmadi digerleri ziyan olmus dollenmemis.ikiside yuksek kalite tutunma ihtimali yuksek dedi embriyolog.herkesemi bole deniyor acaba :) 3 nisan test gunum hayirlisi
Insallah canim hepimiz anne olalim bugunler geride kalsin artikKizlar bir
Valla merak ettm digerlerinede demismi boyle , cok sevindim hadi tutar insallah..bende sizlerden gelecek guzel haberleri bekliyom.raporsuz basliycam bi ara.
Bana hiç öyle bişey demedi. Orta kalite ve hücre artıkları var dediMerhaba arkadaslar dun transferim vardi iki tane kondu dondurmaya kalmadi digerleri ziyan olmus dollenmemis.ikiside yuksek kalite tutunma ihtimali yuksek dedi embriyolog.herkesemi bole deniyor acaba :) 3 nisan test gunum hayirlisi
Hayırlı olsun canım öyle dediyse vardır bildiği tecrübeli sonuçtaMerhaba arkadaslar dun transferim vardi iki tane kondu dondurmaya kalmadi digerleri ziyan olmus dollenmemis.ikiside yuksek kalite tutunma ihtimali yuksek dedi embriyolog.herkesemi bole deniyor acaba :) 3 nisan test gunum hayirlisi
Transferde kiz basima gelip konusurken cok ezbere soyluyormus gibi geldi oyuzden merak ettim moral olsun diye herkese boylemi diyorlar acaba diye cunku ne derlerse o elimizde yazili birsey yok hayirlisi ilkinede oZelde kaliteli demislerdi tutmamistiBana hiç öyle bişey demedi. Orta kalite ve hücre artıkları var dedi
Canım inşallah tutar umutluyum senin adınaTransferde kiz basima gelip konusurken cok ezbere soyluyormus gibi geldi oyuzden merak ettim moral olsun diye herkese boylemi diyorlar acaba diye cunku ne derlerse o elimizde yazili birsey yok hayirlisi ilkinede oZelde kaliteli demislerdi tutmamisti
Hadi hayırlı olsun canım insallah olumlu sonuç alırsın bana orta kalite demişti benimle transfer olanların hic biri olmamış nasip kısmet artıkMerhaba arkadaslar dun transferim vardi iki tane kondu dondurmaya kalmadi digerleri ziyan olmus dollenmemis.ikiside yuksek kalite tutunma ihtimali yuksek dedi embriyolog.herkesemi bole deniyor acaba :) 3 nisan test gunum hayirlisi
Nasip kısmet artık insallah olumlu sonuç alırsınKızlar merhaba, burda yazılanları okudukça moralim düştü diyebilirim. Transferimin 6. Günü ve hiç belirtim yok, bugün biraz adet ağrıları hafif, dün vajinal jel den pembe tortu geri geldi acaba yuvalama mı düşündüm sonra yine berrak gelmeye başladı.. Dondurulmuş iki adet 3.gün koyuldu iyi dedi embriyolog okadar. Yani hiç belirtisi olmayan da posifiv gördümü merak ettim. Moralimi bozan da umuttepe nin laboratuvar ı orta kalitede olması ve emek hocanın da bana cok kaliteli değil fakat 3.gün transfer ler de de iyi sonuçlar alıyoruz demesi oldu.. Taktir Allah dan bu saat den sonra Rabbim herkese evlatlarını bağışlasın inşallah
Sagol canim hayirlisi anca dua ediyorum busaatten sonraHadi hayırlı olsun canım insallah olumlu sonuç alırsın bana orta kalite demişti benimle transfer olanların hic biri olmamış nasip kısmet artık
Teşekkürler canım, bende bahceci düşünüyorum olmazsa ama bana çok pahalı geliyor. Yine rapor alırım emek hoca dan fakat bahceci çok tarama dan gectiği için olumlu sonuçları diye düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur evlat sahibi olmak isteyen herkeseNasip kısmet artık insallah olumlu sonuç alırsın
Evet pahalı ama emin hissediyor insan kendini bir çok merkezde boşa masraf yapmak yerine iyi bir yerde denemek daha iyi olurTeşekkürler canım, bende bahceci düşünüyorum olmazsa ama bana çok pahalı geliyor. Yine rapor alırım emek hoca dan fakat bahceci çok tarama dan gectiği için olumlu sonuçları diye düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur evlat sahibi olmak isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?