Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba arkadaslar dun transferim vardi iki tane kondu dondurmaya kalmadi digerleri ziyan olmus dollenmemis.ikiside yuksek kalite tutunma ihtimali yuksek dedi embriyolog.herkesemi bole deniyor acaba :) 3 nisan test gunum hayirlisi

Kizlar bir
Merhaba arkadaslar dun transferim vardi iki tane kondu dondurmaya kalmadi digerleri ziyan olmus dollenmemis.ikiside yuksek kalite tutunma ihtimali yuksek dedi embriyolog.herkesemi bole deniyor acaba :) 3 nisan test gunum hayirlisi
Valla merak ettm digerlerinede demismi boyle , cok sevindim hadi tutar insallah..bende sizlerden gelecek guzel haberleri bekliyom.raporsuz basliycam bi ara.

Bana hiç öyle bişey demedi. Orta kalite ve hücre artıkları var dedi

Hayırlı olsun canım öyle dediyse vardır bildiği tecrübeli sonuçta

Bana hiç öyle bişey demedi. Orta kalite ve hücre artıkları var dedi
Transferde kiz basima gelip konusurken cok ezbere soyluyormus gibi geldi oyuzden merak ettim moral olsun diye herkese boylemi diyorlar acaba diye cunku ne derlerse o elimizde yazili birsey yok hayirlisi ilkinede oZelde kaliteli demislerdi tutmamisti

Kızlar merhaba, burda yazılanları okudukça moralim düştü diyebilirim. Transferimin 6. Günü ve hiç belirtim yok, bugün biraz adet ağrıları hafif, dün vajinal jel den pembe tortu geri geldi acaba yuvalama mı düşündüm sonra yine berrak gelmeye başladı.. Dondurulmuş iki adet 3.gün koyuldu iyi dedi embriyolog okadar. Yani hiç belirtisi olmayan da posifiv gördümü merak ettim. Moralimi bozan da umuttepe nin laboratuvar ı orta kalitede olması ve emek hocanın da bana cok kaliteli değil fakat 3.gün transfer ler de de iyi sonuçlar alıyoruz demesi oldu.. Taktir Allah dan bu saat den sonra Rabbim herkese evlatlarını bağışlasın inşallah

Hadi hayırlı olsun canım insallah olumlu sonuç alırsın bana orta kalite demişti benimle transfer olanların hic biri olmamış nasip kısmet artık

Nasip kısmet artık insallah olumlu sonuç alırsın

Nasip kısmet artık insallah olumlu sonuç alırsın
Teşekkürler canım, bende bahceci düşünüyorum olmazsa ama bana çok pahalı geliyor. Yine rapor alırım emek hoca dan fakat bahceci çok tarama dan gectiği için olumlu sonuçları diye düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur evlat sahibi olmak isteyen herkese

Evet pahalı ama emin hissediyor insan kendini bir çok merkezde boşa masraf yapmak yerine iyi bir yerde denemek daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…