Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Evet pahalı ama emin hissediyor insan kendini bir çok merkezde boşa masraf yapmak yerine iyi bir yerde denemek daha iyi olur
Raporlu 6100 TL fiyat aldım biraz fazla abartı yani. Benim cocuğumuz rızkını bukadar şiddetli fiylara almaları resmen inansların mağduriyetini suistimal etmek kullanmak.

Raporlu 6100 TL fiyat aldım biraz fazla abartı yani. Benim cocuğumuz rızkını bukadar şiddetli fiylara almaları resmen inansların mağduriyetini suistimal etmek kullanmak.
Tabi biraz ticarete dökmüşler ısı ama mecbur kalıyoruz borç alıyoruz krediler cekiyoruz yine gidiyoruz

Merhaba arkadaslar dun transferim vardi iki tane kondu dondurmaya kalmadi digerleri ziyan olmus dollenmemis.ikiside yuksek kalite tutunma ihtimali yuksek dedi embriyolog.herkesemi bole deniyor acaba :) 3 nisan test gunum hayirlisi
Maşallah bana yuksek kalite dememişlerdi gününe uyumlu demişlerdi insallah senden guzel haberler aliriz

Günaydın kızlar transfer sonrası sonuç bekleyenler nasılsınız bende bugün 2. Rapor icin hastaneye gideceğim
4.gunum igneler jeller biyandan buyuk merak :) idare ediyorum test gunume sabredemiycem biliyorum intten erken gebelik testinden alicam predictorun test gunume 4-5 gun kala yaparim dayanamam cunku

Arkadaslar jelim ve kan sulandirici ignem yetmiyor test gunume kadar tup bolumunden mi yoksa asagidan kadin dogumdan mi yazdirmaliyim?transfer sonrasinda bile bekledim yazmadilar tup ten yogunuz diyor dr lar hep asagidan yazdirdim onada randevu alinmasi gerekiyormu?

Selam canim kapilar 8 de aciliyor daha erken gidenler sira yapmis oluyor 9 da hasta bakilmaya baslaniyor
Bugun gittim kızlar ömer hoca vardı baktı sonra hemşire bi bayan vardı cok tatlı iğneleri tarif etti ama ben kalçadan yaptırmaya başladım:)farketmiyor dedi cuma hariç 2güb daha vurulcam sonra yine kontrol sonra yine iğne olcak galiba sonra kısmetse aşılama ne kadar kalabalık ne cok umut beklyen var 2 3 tanede gebe kalanlar vardı onları görümce mutlu oluyor inaan

Hayirli olsun tedavin :) oule valla hele ptesi ve cuma gunleri acayip kalabalik oluyor

merhaba bende bu regl imde rapor un cikmasi icin ozele gidecegim ve muhtemelen asilama olacak bizim de.simdi senin de asilama olacagini okuyunca merak ettim asamalari yazarsan cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…