Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Daha önce istemedi şimdi onları yaptır gel dedi çokta pahalı test ya
Nerde yaptıracaksın ? Medikalde mi? Orası pahalı evet Carsıda bi yer daha var yapan adını unuttum şimdi inan ama internetten bulmıştum. Düzen laboratuvarının izmit şubesi ancak onların test vermek için uygun yeri yok wc de test veriyorlar. Aklınızda oldun canım
Bu arada genetik testini umuttepe yapıyor zaten.

merhaba bende bu regl imde rapor un cikmasi icin ozele gidecegim ve muhtemelen asilama olacak bizim de.simdi senin de asilama olacagini okuyunca merak ettim asamalari yazarsan cok sevinirim.
BENde özele gittim reglime denk getirdim muayenden sonra rapor evraklarını verdimsonra klomen yaZdı günde 2tane 5gün kullan tekrar gel dedi emek hoca bugn gittim yine muayeneden sonra hemşire iğneleri anlattı iğneleri yazdılar aldım raporda çıkmıştı bugun ilk iğnemi vuruldum cumaya kadar vurulcam cuma vurmayıp tekrar muayneden olcak sonrasıno bende bilmiyorum:) ama emek hoca tutma ihtimali cok düşük dedi 2kere olumsuz olunca tül bebek olıyormuş bizimki o yüzden aşılamaya başadım bi adım atmış olduk nasip sizin içinde hayırlısı olsun inşallah❤

Cok tesekkur ederim cevapladigin icin .Amin sizin icin de hayirlisi olsun .insallah guzel haberlerini aliriz. Ben de reglimin 2 . gunu giderim muhtemelen ayni asamalar olacak ilaclar filan randevu bulurum ins surekli dolu.Evet oran cok dusuk ama iyi dusunelim iyisi olsun.

Carsidaki yasam laboratuvari sanir banada bilgi vermistin onceden limoncicwgi ordan hatirladim

4.gunum igneler jeller biyandan buyuk merak :) idare ediyorum test gunume sabredemiycem biliyorum intten erken gebelik testinden alicam predictorun test gunume 4-5 gun kala yaparim dayanamam cunku
yazmıssın zaten yenı gördüm canım . kacıncı gun embrıyosuydu. cok erken yapma testı. bazen cıkmıyomus. bosyere moralını bozma sakın.

Genelde çarşamba liste geliyor diye suymuştm çrşamva erkenden ara

yazmıssın zaten yenı gördüm canım . kacıncı gun embrıyosuydu. cok erken yapma testı. bazen cıkmıyomus. bosyere moralını bozma sakın.
3.gun embritosu canim 2tane transfer oldu.3 nisan carsamba kantesti gunum.30 mart ctesi yapayim diyorum 8.gun oluyor.erken sonuc verenden aldim esime kalsa hergun yapicak birusur alalim diyo delirdi iyice:)

Kızlar ben birde şeyi merak ediyorım örneğin aşılama yaptırdım tutmatı bir daha aşılama istiyorum tekrar evrakları toparlayıp vermemi lazm bide tüp bebek için raporum cıktışında orda yaptırmayıp o raporla özelle indiriimli yaptırabilirmiyim

3.gun embritosu canim 2tane transfer oldu.3 nisan carsamba kantesti gunum.30 mart ctesi yapayim diyorum 8.gun oluyor.erken sonuc verenden aldim esime kalsa hergun yapicak birusur alalim diyo delirdi iyice:)
:)) 8.gün evet çıkar ama gec tutunma olduysa cıkmayadabilir. Heyecanını anlıyorum. Ben 7.gün yapmıştım:)))

Amin canim cumlemizin bunlari anca yasayan bilir biz anlatiz sadece birbirimizi
Aynen yasayan bilir burdaki herkez birbirini o kadar iyi anliyoki cunku herkez ayni yollardan geciyo, sabrin umitsizligin kader deyip susmanin icine atmanin ne demek oldugunu oyle anliyor ki insan , secilmisligin o yuzde on luk dogal yolla gebe kalamayan kategorisinde olmanin ne demek oldugu, herkesin normal karsiladigi bizim icin elde edilmesi birer mucize olan bebekler....

Bende reglimi bekliyorum inadina gecikiyor.leke şeklinde basladi yarin olursam cuma ignelere baslamak icin gidicem.omer beyin muayenede cok acittigini duydum doğrumu?regliyken muayene ederlermi beni yine ilaclara baslarken tup icin.yoksa tahlil flaanmi isteniyor.
Kleopatra41 insallah olumlu sonuc alirsin canim inan cok heyecanlandim bende.
Gercekten bizi bizden baskasi anlamaz.allahim bu sınavdan isyam etmeden cikmayi nasip etsin bazen cok korkuyorum.

Yuruyus yap sicak dus al sokulmene tardimci olur canim.beni hep omer bey muayne etti tupe baslarken aci duymadim hic yumurtam 5 taneydi sayi fazlalastikca agri olabilir belki.zaten regl iken basliyor tedavin muayne ederler.insallah mutlu son olsun hepimizin tedavisi.insan icine girmeye cekiniyorum sorucaklar diye soylesen biton soru soylemesen olmuyo tabi sakliyo diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…