- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Nerde yaptıracaksın ? Medikalde mi? Orası pahalı evet Carsıda bi yer daha var yapan adını unuttum şimdi inan ama internetten bulmıştum. Düzen laboratuvarının izmit şubesi ancak onların test vermek için uygun yeri yok wc de test veriyorlar. Aklınızda oldun canımDaha önce istemedi şimdi onları yaptır gel dedi çokta pahalı test ya
BENde özele gittim reglime denk getirdim muayenden sonra rapor evraklarını verdimsonra klomen yaZdı günde 2tane 5gün kullan tekrar gel dedi emek hoca bugn gittim yine muayeneden sonra hemşire iğneleri anlattı iğneleri yazdılar aldım raporda çıkmıştı bugun ilk iğnemi vuruldum cumaya kadar vurulcam cuma vurmayıp tekrar muayneden olcak sonrasıno bende bilmiyorum:) ama emek hoca tutma ihtimali cok düşük dedi 2kere olumsuz olunca tül bebek olıyormuş bizimki o yüzden aşılamaya başadım bi adım atmış olduk nasip sizin içinde hayırlısı olsun inşallah❤merhaba bende bu regl imde rapor un cikmasi icin ozele gidecegim ve muhtemelen asilama olacak bizim de.simdi senin de asilama olacagini okuyunca merak ettim asamalari yazarsan cok sevinirim.
Cok tesekkur ederim cevapladigin icinBENde özele gittim reglime denk getirdim muayenden sonra rapor evraklarını verdimsonra klomen yaZdı günde 2tane 5gün kullan tekrar gel dedi emek hoca bugn gittim yine muayeneden sonra hemşire iğneleri anlattı iğneleri yazdılar aldım raporda çıkmıştı bugun ilk iğnemi vuruldum cumaya kadar vurulcam cuma vurmayıp tekrar muayneden olcak sonrasıno bende bilmiyorum:) ama emek hoca tutma ihtimali cok düşük dedi 2kere olumsuz olunca tül bebek olıyormuş bizimki o yüzden aşılamaya başadım bi adım atmış olduk nasip sizin içinde hayırlısı olsun inşallah❤
Carsidaki yasam laboratuvari sanir banada bilgi vermistin onceden limoncicwgi ordan hatirladimNerde yaptıracaksın ? Medikalde mi? Orası pahalı evet Carsıda bi yer daha var yapan adını unuttum şimdi inan ama internetten bulmıştum. Düzen laboratuvarının izmit şubesi ancak onların test vermek için uygun yeri yok wc de test veriyorlar. Aklınızda oldun canım
Bu arada genetik testini umuttepe yapıyor zaten.
hah süpersin dogru yasam laboratuvarı.:) hatırlayamamıstım.:)). kaçıncı gündesin kuzum ınsallah senden guzel sonuclar alallımCarsidaki yasam laboratuvari sanir banada bilgi vermistin onceden limoncicwgi ordan hatirladim
yazmıssın zaten yenı gördüm canım . kacıncı gun embrıyosuydu. cok erken yapma testı. bazen cıkmıyomus. bosyere moralını bozma sakın.4.gunum igneler jeller biyandan buyuk merak :) idare ediyorum test gunume sabredemiycem biliyorum intten erken gebelik testinden alicam predictorun test gunume 4-5 gun kala yaparim dayanamam cunku
Genelde çarşamba liste geliyor diye suymuştm çrşamva erkenden araCok tesekkur ederim cevapladigin icin.Amin sizin icin de hayirlisi olsun .insallah guzel haberlerini aliriz. Ben de reglimin 2 . gunu giderim muhtemelen ayni asamalar olacak ilaclar filan randevu bulurum ins surekli dolu.Evet oran cok dusuk ama iyi dusunelim iyisi olsun.
3.gun embritosu canim 2tane transfer oldu.3 nisan carsamba kantesti gunum.30 mart ctesi yapayim diyorum 8.gun oluyor.erken sonuc verenden aldim esime kalsa hergun yapicak birusur alalim diyo delirdi iyice:)yazmıssın zaten yenı gördüm canım . kacıncı gun embrıyosuydu. cok erken yapma testı. bazen cıkmıyomus. bosyere moralını bozma sakın.
kaç günlük embiyolar iyi oluyor bende tüp bebek hakkında pek bilmiyrm3.gun embritosu canim 2tane transfer oldu.3 nisan carsamba kantesti gunum.30 mart ctesi yapayim diyorum 8.gun oluyor.erken sonuc verenden aldim esime kalsa hergun yapicak birusur alalim diyo delirdi iyice:)
Valla 5.gun daha iyi deniyor ama dr lar 3-5 in arasinda fark yok diyor.benim 2. Denemem cok bilgim yok canimkaç günlük embiyolar iyi oluyor bende tüp bebek hakkında pek bilmiyrm
Tamamdir tesekkur ederimGenelde çarşamba liste geliyor diye suymuştm çrşamva erkenden ara
:)) 8.gün evet çıkar ama gec tutunma olduysa cıkmayadabilir. Heyecanını anlıyorum. Ben 7.gün yapmıştım:)))3.gun embritosu canim 2tane transfer oldu.3 nisan carsamba kantesti gunum.30 mart ctesi yapayim diyorum 8.gun oluyor.erken sonuc verenden aldim esime kalsa hergun yapicak birusur alalim diyo delirdi iyice:)
Sabri ogrendim resmen bu bebek isine basladik basliyali :) ctesi sabah yapinca yazarim hemen zor duruyorum valla.:)) 8.gün evet çıkar ama gec tutunma olduysa cıkmayadabilir. Heyecanını anlıyorum. Ben 7.gün yapmıştım:)))
Allah yüzünüzü güldürsün emeklerinizin karsılıgını versinSabri ogrendim resmen bu bebek isine basladik basliyali :) ctesi sabah yapinca yazarim hemen zor duruyorum valla.
Amin canim cumlemizin bunlari anca yasayan bilir biz anlatiz sadece birbirimiziAllah yüzünüzü güldürsün emeklerinizin karsılıgını versin
Aynen yasayan bilir burdaki herkez birbirini o kadar iyi anliyoki cunku herkez ayni yollardan geciyo, sabrin umitsizligin kader deyip susmanin icine atmanin ne demek oldugunu oyle anliyor ki insan , secilmisligin o yuzde on luk dogal yolla gebe kalamayan kategorisinde olmanin ne demek oldugu, herkesin normal karsiladigi bizim icin elde edilmesi birer mucize olan bebekler....Amin canim cumlemizin bunlari anca yasayan bilir biz anlatiz sadece birbirimizi
Yuruyus yap sicak dus al sokulmene tardimci olur canim.beni hep omer bey muayne etti tupe baslarken aci duymadim hic yumurtam 5 taneydi sayi fazlalastikca agri olabilir belki.zaten regl iken basliyor tedavin muayne ederler.insallah mutlu son olsun hepimizin tedavisi.insan icine girmeye cekiniyorum sorucaklar diye soylesen biton soru soylemesen olmuyo tabi sakliyo diyorlarBende reglimi bekliyorum inadina gecikiyor.leke şeklinde basladi yarin olursam cuma ignelere baslamak icin gidicem.omer beyin muayenede cok acittigini duydum doğrumu?regliyken muayene ederlermi beni yine ilaclara baslarken tup icin.yoksa tahlil flaanmi isteniyor.
Kleopatra41 insallah olumlu sonuc alirsin canim inan cok heyecanlandim bende.
Gercekten bizi bizden baskasi anlamaz.allahim bu sınavdan isyam etmeden cikmayi nasip etsin bazen cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?