kocaeli umuttepe tüp bebek

Once muayne olun size liste vericekler o evraklari yaptiricaksiniz esinizde sperm vericek urolojiye gidip.g3c gordum mesajinizi gittinizmi emek beye nasil gecti
evet gittim bende geç gördüm msjınızı bi sıkıntımız yoktu muayenede güzel geçti eşim ürolojiye gidecek bakalım sonrası ne olacak bilmiyorum inşallah iyi bişeyler olur

IMG-20201215-WA0002.webp

Merhabalar kızlar. Duphoston ve antibiyotik ilacını cuma mı kullanmaya başlicam bakar mısınz bugünden mi. Bu ilaçları kullanan var mı aranızda

bende evrak hazırlama aşamasındayım. burda okuduğum kadarı ile emek hocadan randevu alınca rapor hızlı çıkıyormus
merhabalar ben ilk raporumu konak hastanesinde kullandım malesef olmadı çok da tavsiye etmiyorum eğer gidecek olan varsa apar topar herşeyi yaptılar yaptığımız masrafla hüsranla kaldık öyle ilgisizler iletişim seviyeleri sıfır baştan herşeyi söylemiyorlar sürekli bi oraya bi buraya koşturdular dalga geçer gibi. embriyom bölünmedi bnm takip süresi doldu ve sizi arayacaklar dediler bir daha ne arayan var ne soran var geçerli bi bilgi bile vermiyorlar herşey parayı alana kadar .şimdi umuttepe de raporumu tekrar yeniletmek istiyorum evrakları tekrar istiyorlarmış evrak listesinde yardımcı olacak arkadas varmı söylermisiniz hazırlıklı gideyim çalışıyorum sürekli izin alamıyorum en azından dosyam eksik olmasın ikinci şansımı orda deneyeceğim öyle bir zamana geldiki bnm raporum çıktı kasım2 2020de iki gün sonra pandemiden kapattılar bir daha mart da açıldı zaten bizde konağa gitmiştik rapor bitmeden bari orada deneyelim diye.umuttepede de telefonlara da cvp verdikleri yok asla ulaşamıyorsun .teşekkürler

Merhabalar bayağı bir geçmiş zaman kusura bakmayin emek beye gideceğim bende nasıl bir yol izlemeliyiz sadece tüp bebek uzerinemi bu doktor ben sadece tüp bebek olup olmadığini yani sorun olup olmadığını öğrenmek için gitmek istiyorum normelde benim çocuğum oluyor ama 3 senedir olmuyor ve hiç bir sorun yok anlam veremiyoruz

Merhabalar bayağı bir geçmiş zaman kusura bakmayin emek beye gideceğim bende nasıl bir yol izlemeliyiz sadece tüp bebek uzerinemi bu doktor ben sadece tüp bebek olup olmadığini yani sorun olup olmadığını öğrenmek için gitmek istiyorum normelde benim çocuğum oluyor ama 3 senedir olmuyor ve hiç bir sorun yok anlam veremiyoruz

Back
X