Kocaeli'de Burun Estetiği

ben izmitte kocaeli üniv de tonguç beyde oldum çok mükemmel bir doktor benım burnumu çok iyi yaptı :)) herkeze tavsıye edıyorum

ben izmitte kocaeli üniv de tonguç beyde oldum çok mükemmel bir doktor benım burnumu çok iyi yaptı :)) herkeze tavsıye edıyorum

cnm tonguç beye ameliyat olan birisiyle konuşmak çok istiyordum.çok seviindim senin adına darısı benim başıma:)bende tonguç beye görüşmeye gitmeyi düşünüyorum olmazsa istanbul düşünmeye başlayacagım.sence nasıl memnunum yazmışsın.küçük profil resminden gördümde gerçekten güzel gözüküyor.daha yakından başka bi fotograf görmem mümkünmü rica etsem çok merak ediyorum yardımcı olursan sevinirim çok cnm:)

canım inanılmaz güzel oldu o kadar kötüydü ki burnumda büyük bir kemer vardı çok doğal bir burun yapıyor ismimi söylersen yardımcı da olur sizee hemen bır foto bakıcam ve yollıcam sıze teşekkür ederim

Cok sevindim adina cnm:):):) en kisa zamanda foto bekliyoruz çunku benim gibi bikaç arkadasimiz daha var burda tonguç beyi merak eden cok yardimci olmus olursun bize:):):)

resimleri aldım özlemcim, teşekkürler burnun güzel görünüyo evet tonguç beye güvenebilirm :)

bi tane de önden bir foto olsaydı iyiydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…