bende akademıde 300 dıye duydum ama tam olarak emın değilim.benım doktorum orda çalışmadığı için bızım ucretımız farklıydı...
eminmisin ssk lı ve 307 tl.olabilirmi ya??
dr u kimdi canım kuzeninin
kızlar sürekli kafam karışık konaktaki gülçin hanım hakkında bilgi sahibi olan yok mu.yardım etseniz.hiç gitmedim.şuan akademideki nuri beye gidiyorum nuri beye devam edicem gibi görünüyor ama akademide doğum ücretleri yüksek.konakta çok çok azdı kıyaslarsak.tabi bu emekli sandığına göre.tabi bu arada zaman hızla geçiyor şuan 15. haftamdym.mafoldumben
Kızlar konak hastanesi Gülçin hanımda dogum yaptı kuzenim gülçin hanım ssk lılara bakıyor normal dogum 207 sezerayan 307 2 gece ozel oda , cocuk dogduktan sonra cocuk bakımı ve eger küvez gerekıyorsa küvez dahıl bu fıyatlara...ve 2 gün yattaı kuzenım hastanede beebkde 5 gün küvezde yattı sadece 307 tl ödediler sezeryan için okadar...
kadın-erkek diye ayırt eder misin bilmiyorum canım ama akademi hastanesi GÖKHAN GÜMÜŞTAŞ derim kesinlikle
cnm ya saolun kızlar.evt aysegül daha öncede konuşmuştuk.sanırım sen nuri beyle çok güzel bir doğum geçirdiğini söylemiştin.epudural mi olmuştun nsl sonrası çok ağrılı geçiyor mu.birde gülçin hanımı araştırmak istiyorum fakat yeni topik nsl açılır bilemiyorum kimden yardım almalıyım acaba.:çok üzgünüm:
cnm gülçin hnm emekli sandığna da bakıyor.peki kuzenin gülçin hanımdan memnun kaldımı ilgili bir doktormuymuş.neler anlattı.merak ediyorum cnm bilgilendirirsen sevinirim.
cnm ayırt etmiyorum zaten şuan nuri beye gidiyorum heralde şimdi gökhan beye geçemem aynı hastanedeler.birde memnun kalmazsam tekrar nuri beye dönmeye yüzüm olmaz.çünkü konaktaki erkan beyden nuri beye döndüm.yinede bilemiyorumCADIARZU
Canım Erkan bey'den neden memnun kalmadın?
cnm erkan beyin emekli sandığı ile olan sözleşmesi bitmiş o yüzden yoksa memnundum.
bende konaktaki erkan beye gidiyordum fakat erkan bey artık emekli sandığına özelde bakacakmış 100 tl dediler.bende konaktaki gülçin hanımı merak ediyorum acaba o nsl bir doktor bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar sürekli kafam karışık konaktaki gülçin hanım hakkında bilgi sahibi olan yok mu.yardım etseniz.hiç gitmedim.şuan akademideki nuri beye gidiyorum nuri beye devam edicem gibi görünüyor ama akademide doğum ücretleri yüksek.konakta çok çok azdı kıyaslarsak.tabi bu emekli sandığına göre.tabi bu arada zaman hızla geçiyor şuan 15. haftamdym.mafoldumben
canım sen doğum yaptın mı bilemedim ama ben de emekli sandığına bağlıyım ve Erkan beye anlaşmalı gidiyorum. hani aklında bulunsun.
ben 4,5 ay önce konakta doğum yaptım gülçin hanımdı doktorum ve çok memnundum ama malesef doğumumu yapamadı çünkü kendisi de 10 gün önce doğum yapmıştı kazım bey yaptırdı doğumumu herkesin beklentisi farklı oluyo tabi ama ben gülçin hanımdan çok memnundum her soruma cevap verirdi her şeyi incelerdi muayenesi yarım saat sürerdi zaten tek tek incelediği için kazım beyde çok iyi bi doktor ama rahatsızlığı yüzünden unutkanlık var malesef
cnm biliyomusun gülçin hanım hangi doğum şeklini daha çok kullanıyo acaba.çok teşekkr ederm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?