• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocalar hakkında

zaman lazım ya ona.. yemek yapmaya kaltım mı topla et makineye diz derken 9 oluyor... hepsini nasıl yapcas...

eskiden çizgifilm vardı. hizmetçileri vardı robottan ne güzel iş yapıyordu o.. ya ben öle hayat istiyorum... yemek için düğmeye bascam hazırlancak... evi temizleyen robotum olcak... istediğim kıyafet için de bilgisayardan istediğim şeyi seçip giyeceğim:1: .. dolabımdan getirsede olur:1:

Eki Görüntüle 1105979 işte buu:9:

ozaman sen 4 x4 değilsin canım:)

benim eşim 3. ve 6. cevapları verirdi yüksek ihtimalle :D

Ayy çok güldüm buna. Bizde de o var. Yağını temizlemek değil de haftada bir gün lavabo açıcıyla bir tazeler boruları. Böyle hani sıcak su dökülen var ya.. tıkanınca derdini çektiğinden sanırım yoksa akıllarına bile gelmez.:23:

cidden bazı takıntılar var eşimde onlardada bana güvenmiyor:27:

zaman lazım ya ona.. yemek yapmaya kaltım mı topla et makineye diz derken 9 oluyor... hepsini nasıl yapcas...

eskiden çizgifilm vardı. hizmetçileri vardı robottan ne güzel iş yapıyordu o.. ya ben öle hayat istiyorum... yemek için düğmeye bascam hazırlancak... evi temizleyen robotum olcak... istediğim kıyafet için de bilgisayardan istediğim şeyi seçip giyeceğim:1: .. dolabımdan getirsede olur:1:

Eki Görüntüle 1105979 işte buu:9:

robot çok ileri bir hayal canım. bir de makina yani sonuçta. ondan kolay evde temizlikçin falan olsa..
bu diziler var ya.. bazen çok gülesim geliyor.2 kişi için masa tıka basa dolu bunlar iki çatal alıp kalkıyorlar.. resmen gülüyorum.. ne güzel hayat ye kalk birileri toplasın. masa hazır olsun gel otur...bunun olabilitesi daha yüksek ama zengin bir koca bulman lazımdı önce:6:

Ayy seninki numunelikmiş resmen.
Benim kızım doğmadan önce genelde o hazırlardı kahvaltıyı işte ben duşta falan olurdum. Ben ondan 1 saat önce gidip 1 saat sonra geldiğim için ufak işleri o yapardı ben eve gelene kadar. Çocuk olduktan sonra kendisi emekli oldu. Tek söylemeden yaptığı şey bulaşık makinasını boşaltmak. Nedense benim en nefret ettiğim şey..şimdi Pazar sabahları falan ben son yumurtayı kıracağım zaman artık WC den çıkıyor. 50 kere hadi derim yani.

Beraber birşeyleri paylaşmak önemli olan.
Bence isteğini belirtirsen daha duyarlı olur canım eminim çocuğun olup olmaması bir sebep değil birşeyler paylaşmamanıza o evde ikiniz yaşıyorsunuz sonuçta zaman olup olmamasıda bir sebep olamaz orası sizin mabediniz sonuçta her türlü paylaşım sizi bi çift olarak tatmin etmeli naçizane düşüncem :16:

birde az parayla çok iş yapacak kadın dediğin:))

robot çok ileri bir hayal canım. bir de makina yani sonuçta. ondan kolay evde temizlikçin falan olsa..
bu diziler var ya.. bazen çok gülesim geliyor.2 kişi için masa tıka basa dolu bunlar iki çatal alıp kalkıyorlar.. resmen gülüyorum.. ne güzel hayat ye kalk birileri toplasın. masa hazır olsun gel otur...bunun olabilitesi daha yüksek ama zengin bir koca bulman lazımdı önce:6:

ozamanda cimri olabilirdi belki:27:mükemmel kocaya inanmıyorum ben ama eşim neden mükemmel kadında olduğunu düşünüyor:44:

evde temizlikçi biz varken riskli iş:27:. kadın alsan kocanı kıskanırsın. erkek olsa kan çıkar:52:

zengin koca bizden geçti. bekarlar düşünsün artık:1:

7. Şık benim eşim hatta her ikisini de alıp gelirdi...

Beraber birşeyleri paylaşmak önemli olan.
Bence isteğini belirtirsen daha duyarlı olur canım eminim çocuğun olup olmaması bir sebep değil birşeyler paylaşmamanıza o evde ikiniz yaşıyorsunuz sonuçta zaman olup olmamasıda bir sebep olamaz orası sizin mabediniz sonuçta her türlü paylaşım sizi bi çift olarak tatmin etmeli naçizane düşüncem :16:

Canım zaten evde hani büyük iş yapılmıyor. Onlar hafta içi oluyor. Ama gerçekten makinalık işler bile zaman alıyor. Diyorum bunlar olmadan önce kadınlar hem çalışıp hem nasıl yapıyormuş bunları…
Erkeklere benim eşim de dahil 5 er dakika hepsi..
Ha yeri geliyor yapıyor ama böyle canı hiç yapmak istemiyor belli oluyor.

Aynen evet. Demek ben bile düzene o kadar alışmışım ki ilk kez bu kahvaltıda sorguladım bunu. Demek otomatiğe bağlamışım kendimi.:32:

otomatik olunca iş üstüne kalıyor:1:.. benimde üstüme kaldı kahvaltıda, iddiaya girmiştik kazandım ama daha kahvaltı ödülümü alamadım:1:

Canım zaten evde hani büyük iş yapılmıyor. Onlar hafta içi oluyor. Ama gerçekten makinalık işler bile zaman alıyor. Diyorum bunlar olmadan önce kadınlar hem çalışıp hem nasıl yapıyormuş bunları…
Erkeklere benim eşim de dahil 5 er dakika hepsi..
Ha yeri geliyor yapıyor ama böyle canı hiç yapmak istemiyor belli oluyor.

ozamanlarda kadınlar çalışmıyordu sanırım :31:cünkü gecmiş zamanlarda yanlıs hatırlamıyorsa çalışan kaına kötü gözle bakıyorlarmıs kocalarıyla dalga gecılıyormus eve bakamıyosun karına bakamıyosun diye kv anlatırdı çalışmaya karar verince kp den dayak yemiş yazık kadına biz sana bakamıyomuyuz diye zihniyete bak :47: ozaman yapabiliyorlarmıs bütün gün şimdikilerin hali daha zor tamam kolaylaştıran şeyler var yok dğil ama gene cocuk sorumlulugu var gene iş var birde çalışıyoruz stresli ortamlarda kocalarda kocaların aileside anlayıssız çıkınca hayat cekilmez oluyor

Back
X