zamanında taktım parçaladım yırttım kendimi sonuç değişmedi inan üzmek istemiyorum kendimi (bipolar hastasıyım) çareler içinde iken onla çaresizliği yaşıyoruz.neyin kafasını yaşıyorsa kocam ben hiç o kafayı yaşayamadım.ayrıca salakça azarlamayı seven kocamada bu şekilde yaratıcı ayarlar vermek istiyorum. çocuk işi de hepten kendime doğurma durumu olduğu için hevesim kaçıyor.doktoru aramaya elim gitmiyor bir yandan da yaşım geçiryor.İyi de sanki sizde de onu takan hava pek yok.Öyle ki donmuş embriyolarla deneyeceğim gibi bir ifade kullanmışsınız.
Laf sokuşturma işi doğanızda varsa oluyor.Siz lafı söyleyince karşıdan gelecek lafa hazırlıksız yakalanırsınız çünkü.Olmuyorsa zorlamamak lazım bazen.
zamanla zaten çekilir mi çekilmez mi göreceğiz.maalesef kahveye gidemiyoruz halı sahayada babasının motoru ile gidiyor beni götürmemek için.iyi de ergen değilsiniz ki adam neden çatlasın
yani önce bir şeyler paylaşın ki o olmayınca çatlasın
madem boşanmıyorsun ve yalnız evde oturacağına adamın peşinde ol
o nereye sen oraya
halı sahaya da anasına da danasına da birlikte git
ya çekilir olur birbirinize alışırsınız ya da işte artık çekilmez olur koparsınız birbirinizden olur biter
kocamın ruhu ergen mecburen onun türüne göre çözüm aramaya çalışıyorum.zamanında çok tartıştım çözüm elde edemedim. birde böyle deneyelim.Cocuk gibisiniz....
Hersey tamam da liseli cocuklar gibi kim en iyi laf sokar dalasimi dert oldu size?
Yapmayın Allah aşkına.
Madem bosanmayacaksiniz o zaman boyle aynen devam.burdan baska da oneri cikmaz
hevesimi kaçırıyor. bu haline çocuk yapılmaz fakat ben ileriyi düşünüce anne olmak istiyorumçocuk istemeyen birine neden çocuk yapıp o masumunda günahına giriyorsunuz bence siz doğru nedir onu düşünemiyorsunuz amaç sadece eşinize laf sokmak
haklısınız tabi babalığı beceremeyen bir adamın çocuğu olup sakat at gibi çöpe atar adamı. işte bunu kocama anlatamazsınız. çocuk olsa da olmasa da düzelip aile babası olacağı garanti değil.ne yada ne gibi bir olay onu derinden yaralayıp sarsacak kendine getirecek çok merak ediyorum inan.ben lafımla su mermeri keser hesabı illa söylemek istiyorum. kavga etmeden kararlı şekilde ama daha ne diyebilirim bilmiyorum.Madem öyle korkutun. Gidin uzak bir şehire telefon falan her şeyinizi kapatın belki merak eder de korkudan kıymetinizi anlar. Ha bana kalsa böyle bir evlilik size sadece zarar. Boş yere çocuk yapmayın düzelmeden. O yavrucağa da yazık, babasının yüzüne hasret mi kalsın siz gibi?
soğumadım hala ne hikmetse son çırpınışlarım.sırf anne olmak için çocuk yapılmaz çocuğa neler verebileceğine bak, illa anne olcam diyorsan önce bu durumdaki kocanı boşa adamın zaten umrunda değilmişsin niye inat ediyorsunki hala
haklısınız tabi babalığı beceremeyen bir adamın çocuğu olup sakat at gibi çöpe atar adamı. işte bunu kocama anlatamazsınız. çocuk olsa da olmasa da düzelip aile babası olacağı garanti değil.ne yada ne gibi bir olay onu derinden yaralayıp sarsacak kendine getirecek çok merak ediyorum inan.ben lafımla su mermeri keser hesabı illa söylemek istiyorum. kavga etmeden kararlı şekilde ama daha ne diyebilirim bilmiyorum.
aklımdan neler geçti bilsen okuyup üfleyerek yanımda duracaksa bi kıymeti yok.böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum.ya çevresinde en dandik arkadaşları bile az çok evlerinde hanımını gözetir oldu. sözde kocamı över ailesi çalışkan diye. çalışıyor hoş da tek başına kafasını dağıtıyor.evlendiğimizde 24 yaşındaydı bence bir iki sene daha beklemeliydik.bununda etkisi ver evlenmek hemen onun eline verilmiş gibi oldu.o yüzden benle bir evde özlem oturma vakit geçirme özlemi çekmeye pek fırsatı olmadı.yada bilmiyorum enteresan bir karakteri var bu yüzden belki bir iki sene geçse de aynı olurdu.Boşanmayacaksanız bence sesinizi çıkarmayın.
Çünkü belli ki kavgayla,laf sokmayla sadece yıpranan siz olacaksınız.
Adam zaten evde,yanınızda olmayı kendi istemeli esas olarak.
bunları yapmaya çalıştım yine de gitti nere ne yapmak için gidecekse.arkadaşlarına söz vermişmiş sokaktaki itten sonra geliyormuşum gibi hissettiriyor.Dediğimi uygulayabilirseniz uygulayın. Ya da oturun her şeyi güzel dille söyleyin, evde onunla siz pişti oynayın ya da ne bileyim kahvede oynanan oyunları. Hadi gel oynayalım çok merak ettim deyin karşılığında hoşuna gidecek şeyler olsun, ikide bir öpün falan. Hatta kahveye gideceği zaman suratınızı asıp "bugün kocamla ben pişti falan oynamak istemiştim " deyin.
Maçı izlemeye siz de gidin. Ne bileyim böyle şeyler yapın. Evet belki size zor gelebilir ama belki bir nebze düzelir. Anlar. Bazı erkekler ilgi alanları ortak olan kadınları çok severler ki herkes öyledir.
susmayıda denedim. üşendim yani tartışmaya onla.iplemedim filan.bu seferde yaranamadım.soğuksun deyip durdu bana. beni ihmal edince madalya mı bekliyor anlamıyorum.hiç beceremem laf sokma işlerini.
gelişi güzel ağzımdan ne çıkarsa.
genelde susmayı tercih ederim.
bazen karsidakine en etkili sözdür susmak.
laf sokacak diye cok konuşup saygıyı aşmak yerine susmak daha mahbul bana göre..
kocaniza laf sokma çabanizda tuhaf geldi
ne söylerseniz soyleyin takacağını sanmıyorum bu şartlarda.
Ne tuhaf ya. İnan bu hayatta değişmez, işin var gücün var bakarsın kendine neden boşanmıyorsun? Hiç olmazsa git eline mahkeme kağıdını ulaştır. Belki pişman olur değişir ama değişmese bile gençsin ömür boyu kendine bu eziyeti çektirme.bunları yapmaya çalıştım yine de gitti nere ne yapmak için gidecekse.arkadaşlarına söz vermişmiş sokaktaki itten sonra geliyormuşum gibi hissettiriyor.
hım hom.... baglılık var ama aşk yok. sevgi de var belli. ama tutkunuz yok. ( tutkudan kasıt cinsellik degil )boşanmak istemiyorum baştan söyleyeyim.elimdeki malzeme bu. eski konularımda belirttim. adam ya topta ya kahvede yada babasının damında.boşanmaya sebep ararsam dolu sebep var.bu kadar olumsuzluğa rağmen tek başıma hayatımı yaşayacak kadarda özgür alan bırakıyor bi yerlere gitmeme karışmaz.evlilik var herif yok meydanda.ikimizde çalışıyoruz.çocuğa istekli filan değil heralde bizden sonra evlenenleri kinciyi filan yapacak. ailesinin yanındaki nazi kampı hayatından çok rahat olduğu için şu sıralar çocuk yapmaya gtü yok afedersiniz. ben iste gidersem gideceğim dondurulmuş embriyolarla şansımı denemeye. bu böyle tavırlar içinde olunca hevesim kaçıyor. başka doktora gitme imkanım yok. hiç evlenmemiş gibi anamda oturuyorum kafamı dinliyorum çoğunlukla yatıya gidiyoruz sayesinde eve.ben bir şeyleri anlatmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum.zamanında ailesi bunu adam yerine koymayınca tabi oda beni sallamıyor.boşanmak istemediğim için boşanmakla filanda tehdit etmek istemiyorum.adam bana baktıkça eve gitmek isteyeceğine arkadaşlarını arayıp halı sahanın boşluğunu araştırıyor.
hani eski zamanda bazı bayanlar vardır. evlense de olur evlenmese de yeterki cebi dolu olsun gün gün gezsin yatıya eve gelsin.işte o kadınların erkek versiyonu gibi.onla kısır döngü bir tartışmaya da girmek istemiyorum.bu konudaki laf dağarcığımı tavsiyelerinizle genişletmek istiyorum.
bağlılık huyumdan nefret ediyorum.hım hom.... baglılık var ama aşk yok. sevgi de var belli. ama tutkunuz yok. ( tutkudan kasıt cinsellik degil )
tabi cinsellik nasıl bilmiyorum ama idare eder kıvamındadır diye düşünüyorum.
bence eşin neyi nasıl yapacagını bilmiyor. kacıyor.
Şu durumda ne diyebilirsin ki ? Ne desen adam "he he " diyip geçecek . Ancak birşeyler yapabilirsin . Cinsel hayatınıza biraz renk katabilirsin . Ten teması arttıkça sıcaklık da artar . Evde dans et ,yüksek sesle şarkı söyle ,kızınla oyunlar oyna ,mutfakta farklı pasta ,börek ,yemek yap kizinla. Güzel giyin ,daima özenli ol.gözüne batacak şekilde yap .o olmadan da nasıl mutlu olduğunu görüp seni senden kıskansın .valla soylemeden edemiycem :) bu adamı süründüre süründüre boşamalisin :)boşanmak istemiyorum baştan söyleyeyim.elimdeki malzeme bu. eski konularımda belirttim. adam ya topta ya kahvede yada babasının damında.boşanmaya sebep ararsam dolu sebep var.bu kadar olumsuzluğa rağmen tek başıma hayatımı yaşayacak kadarda özgür alan bırakıyor bi yerlere gitmeme karışmaz.evlilik var herif yok meydanda.ikimizde çalışıyoruz.çocuğa istekli filan değil heralde bizden sonra evlenenleri kinciyi filan yapacak. ailesinin yanındaki nazi kampı hayatından çok rahat olduğu için şu sıralar çocuk yapmaya gtü yok afedersiniz. ben iste gidersem gideceğim dondurulmuş embriyolarla şansımı denemeye. bu böyle tavırlar içinde olunca hevesim kaçıyor. başka doktora gitme imkanım yok. hiç evlenmemiş gibi anamda oturuyorum kafamı dinliyorum çoğunlukla yatıya gidiyoruz sayesinde eve.ben bir şeyleri anlatmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum.zamanında ailesi bunu adam yerine koymayınca tabi oda beni sallamıyor.boşanmak istemediğim için boşanmakla filanda tehdit etmek istemiyorum.adam bana baktıkça eve gitmek isteyeceğine arkadaşlarını arayıp halı sahanın boşluğunu araştırıyor.
hani eski zamanda bazı bayanlar vardır. evlense de olur evlenmese de yeterki cebi dolu olsun gün gün gezsin yatıya eve gelsin.işte o kadınların erkek versiyonu gibi.onla kısır döngü bir tartışmaya da girmek istemiyorum.bu konudaki laf dağarcığımı tavsiyelerinizle genişletmek istiyorum.
sanırım baskasi evli desinler diye benle gibi degisik bir durum sonuc olarak onun sayesinde evlilik içinde bazı kavramlarin içi boşalmakta ara ara beraberliğimizi tehdit etmektesiz sanırım eşiniz olgunlaşsın diye bekliyorsunuz şuan evlilik kavramını anlamış değil çünkü eğer size hayatı zindan etse çabucak boşardınız ,,sanırım size karışmaması vs sizi evde tutuyor ,yada dışarıdan adı evli desinler diye yaşıyorsunuz umarım beklediğinize değer
cinselliği erteleyen bir yapisi var baska adamlar daha sabirsizdir bu konuda bana cok ilginç geliyor.sanki ben sürekli kocama atlamak istiyormusum gibi bir algı oluşuyor.böyle olunca da ben neymisim moduna giriyorŞu durumda ne diyebilirsin ki ? Ne desen adam "he he " diyip geçecek . Ancak birşeyler yapabilirsin . Cinsel hayatınıza biraz renk katabilirsin . Ten teması arttıkça sıcaklık da artar . Evde dans et ,yüksek sesle şarkı söyle ,kızınla oyunlar oyna ,mutfakta farklı pasta ,börek ,yemek yap kizinla. Güzel giyin ,daima özenli ol.gözüne batacak şekilde yap .o olmadan da nasıl mutlu olduğunu görüp seni senden kıskansın .valla soylemeden edemiycem :) bu adamı süründüre süründüre boşamalisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?