kocalara laf sokmadan akıllıca lafı ağzına vermek

Seninki bu adamin yanin nimet bence

Yani kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor . Sen de daha fazla kovalama . Seni farketmesini sağla ama sürekli kaç .ulaşılabilir gördüğü için cazip gelmiyorsun. Tam tersi davran bakalım ne olacak

Yani kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor . Sen de daha fazla kovalama . Seni farketmesini sağla ama sürekli kaç .ulaşılabilir gördüğü için cazip gelmiyorsun. Tam tersi davran bakalım ne olacak
birini peşimden sürüklemem için ona karşı tüm hislerimin bitmesi gerekiyor.kocama bir seyler hissederken bu metod da cok başarılı olamiyorum.zaten kac kovala kafasinda ise hala sinir oluyorum böyle şeylere sevgililikte guzel oluyor belki ama evliliğin kutsallığına ediyor cocuk gibi oynamak.hadi çok uğraştım basardim diyelim.yinel de soğurum kocamdan başarsam

Iletişimsizlik ciddi bir boşanma sebebidir.
Laf sokarak yola getiremezsiniz cunku boyle alışmış kaybetme korkusu yok

Yorumlardan anladığım kadarıyla 4 yıllık evlisiniz. Evlendiginiz ilk gunden beri mi boyle, azar azar zamanla mi oldu? Herkesin bi huyu var once bunu kabul etmek lazım. Eşim çok sosyal olmasına rağmen, iki akşam ust uste bir program denk gelse ve eve geç gelse, mutlaka üçüncü akşam evde olmak için özellikle her şeyi iptal eder. Bu bi yaradılış öncelikle.
Boşanmak istememenize de hem şaşırdım, hem takdir ettim. Boşanmak istemediginize göre, eşinizi değiştirmek için gerekli enerjiyi kendinizde buluyorsunuz demektir. Çünkü bir anda olmaz belki yillar alır.
Çalışıyor musunuz evde misiniz? Sabahtan aksama kadar seni özlüyorum deyin, öğlen mesaj atın, akşama ne yemek ne tatli yapayım diye, arkadaşlarını ailecek eve davet edin bir kac sefer, puzzle alın, pes atın, hali sahasina gidip tezahurat yapın. Bak ben sevmesem de sen sevdiğin için sana eşlik ediyorum, sen de bana aynısını yapmalisin mesajı verin. Gerekirse açık açık, bana çiçek alır mısın deyin. O çiçeği kurutun, üstüne tarih yazın, 2 ay sonra gösterin mesela. Yani dediğim gibi, cok emek ister ve degisme garantisi yok. Bir de şu ihtimal var, zaten eşinizle paylaşım sıfır, bari çocuğunuz olsun ve iki kişilik bir hayat yaşamış olursunuz, eşinizin eve gelmeyişi daha az üzer sizi

Ya haklisin ama neden birakamiyorsun bu adami
çevremde alkol problemi olan parazit gibi yaşayan çok erkek var.eşim alkol kullanmıyor.çalışmayı seviyor bu huylarını takdir ediyorum.kocamın acaip hallerine zor katlanırken benim karakterime göre daha katlanılmaz erkeklerle karşılaşmam daha büyük ihtimal.ha deseniz sus otur bari diye onuda yapamıyorum zaman zaman bunalıyorum.

Iletişimsizlik ciddi bir boşanma sebebidir.
Laf sokarak yola getiremezsiniz cunku boyle alışmış kaybetme korkusu yok
iletişisizliği ben yaratmıyorum tek taraflı bir iletişimsizlik daha doğrusu kendi hayatını yaşamak isteği ile dolup taşıyor iş benle ilgilenmeye gelince.düzgün konuşurum sesimi yükseltmem belki onla doğru düzgün konuştuğum için hatalıyım. olaki dengesiz bir kadın olsam kıymetli olsam kıymetli olmama reğmen evlilikten birbirimizden soğuruz.belki ben onu atlatsam başkasınla evlenirim de.o beniş atlatsa kendi hayatını yaşamak adına evlenmeye canı istemez gibime geliyor.

dediğiniz beraber faaliyet yapalımlara gelmiyor işini benim için ertelediğini hiç görmedim.insanca ister hayvanca anlatayım derdimi değişen bir şey olmadı.kocam.açıkçası hep böyle imiş benden gizlemiş aşırı sosyallikte iş güçte kendini kaybetmekte olan huyunu. bir sene içinde öğrendim.sonuç olarak dandik arkadaşları bizden daha bir aile.daha kahvesini gezmesini içmesini de karısına kabul ettirir biçimde eğer iyice arkadaşı sapıtmadıysa sorunu olan arkadaşını bilmiyorum.
aslında sorun kocamın bi yere gitmesi değil orda geçirdiği sürenin bknu çıkarması.
misal verirsem 8 de kahveye gitti diyelim.23:30 23:40 hatta 00:00 civari geleceğine 22-22:30 civarı gelsin.bir saat suratını göreyim.bir iki muhabbet edelim 23-00 arası yada canı ne zaman istiyorsa yatsın zıbarsın. maç içinde aynı şekil ustruplu saatte alsın gitsin gelsin saat 22:00 gibi gelince beni ilgilendirmiyor 7 gün maç yapmsın isterse.
ama böyle sanki kimse hayatında ne karısı ne ailesi yok gibi kudurmuş gibi ne bu ya.
milet bi tarafınla gülüyo kesin.hadi onların gülmesini umursamıyor benim burda yaptığım yorumların hepsini anlattım düzgün bir dille ona.
haklısın filan dedi en fazla 3 gün. böyle yaptı 3. gün haydi eski haline döndü.
sonra hatırlatıncada dediklerini kızdı. bana karışıyorsuna bağladı hemen.
şu kk da kocası "ben istemediğim sürece" yada "yanında olmasını istediğim için şu işini bu işini iptal eder" diyen bayanlarla dolu ben tık diye gitsem kendine icat ettiği işlerle cenazeme yetişeceği şüpheli

herkes evliliğe alışamamış ne yapacağını bilmiyor demiş adam için ama koskoca 8 yıl nasıl alışılmıyor
köpeği bile 1 yılda tam anlamıyla eğitirsin
bence adama laf soksanız da değişmez sadece evli olmak için evli

daha bir ailesine karşı insanlcıl evcil olamaz diyorsun değil mi tabi bunda ailesinin payı da var. diye düşünmeye başladım.kocam kvaldemi hep yemek fabrikası gibi görüyor.sınır çizmiyor.evde adam gibi yemek yapmışlığım yok ki annemde yedim diyor yada annende doyur karnını diyor.evde olmadığımızda dışardan musluğu kısıyor.evde şelale akmaz damlayan musluğumuz yok bizim .işteyim 6 ya kadar.o da işte olmasa da babasının damında.hafta sonu ancak bir kahvaltı ederiz.evde yemek yapmayı da denedim anasında yedi geldi.

arada belli ki sevgi saygı yok, alışkanlık, evlilik benzeri bir şey var.
niçin laf sokmak istiyorsun ki?
zaten bireysel yaşıyorsunuz.
can sıkıntısı mı?

Eşiniz bedenen var sadece. Bu çok acı..Özgüveninizi de yok eder böyle adamlar. Daha çok gençsiniz, hayatınıza çok yazık ediyorsunuz. Bu kişi ancak yaşlanıp, elden ayaktan düşüp size muhtaç olunca istediğiniz gibi biri olur bence. Uzman desteği almanız şart. O da ne diyecek?, beraber program yapın, Zaman geçirin, sürpriz yapın sinema bileti alın, kısa tatile çıkın vs..

madem boşanmayacaksınız laf sokup karşılıklı gerilmek yerine neden hayatınızı güzelleştirmeye çalışmıyorsunuz?
siz de vaktinizi dolduracak aktiviteler bulun mesela, spora gidin, gezin, alışveriş yapın, dil kursuna gidin vs vs ilgileriniz neyse işte.
sizinki de böyle bir evlilik olsun...
sürekli laf sokmalı gergin bir evlilikten iyidir.

arada belli ki sevgi saygı yok, alışkanlık, evlilik benzeri bir şey var.
niçin laf sokmak istiyorsun ki?
zaten bireysel yaşıyorsunuz.
can sıkıntısı mı?
o ne bekledi hatta para harici bir şey bekledi mi acaba evlilikten.ben evlilik olsun istiyorum biraz daha.bu hali ile çocuk oyunu gibi. mükemmeli istemiyorum.

bedenende yok. elimde para olsa tüm planların masrafını karşılasam o planlara iştirak etmeye üşenir geçen bana diyor kendi işimi kuracağım diye .sanki evde başımda bekliyor ya ne bekler ne bekler kendi işinin başında. beni diker oraya kendi gezmeye tozmaya kalkar.bende dedim napcan. o da dedi büyük bir çiftlik.eee dedim beni de başına tezek müdürü mü yapıcan dedim artık istemesemde tutamıyorum laf sokma konusunda bazen kendimi işte yaratıcı olmak istiyorum bu konuda kırıcı değil.işin komik kısmıda sanki diğer insanlar vay kaşını gözünü seveyim diyor sanki.

kavga etmeden bak bu böyle hoş yerlere gitmiyoru nasıl anlatabilirim bilmiyorum insanca konuşmayı da denedim. burdaki yaptığım yorumları da söyledim onun yüzüne daha ne yapabilirim.

kavga etmeden bak bu böyle hoş yerlere gitmiyoru nasıl anlatabilirim bilmiyorum insanca konuşmayı da denedim. burdaki yaptığım yorumları da söyledim onun yüzüne daha ne yapabilirim.
Sanırım anlamıyorsun.
Yüzüne söylerse çok şaşıracaksın ama belli ki adam sevmiyor seni.
Kırıcı olmak istemem ki zaten bence sen de onu sevmiyorsun.
Birbirini seven insanlar bu kadar uzak olmazlar.

her şey karşılıklıdır iyilik de kötülük de, hatalar da.
eşinde düzeltmek için çaba yok gibi. ister git, ister gel, ister boşa, ister boşama, ister ağla, ister gül kafasında bir adama ne yaparsan yap işe yaramaz.
o yüzden diyorum.

Sanırım anlamıyorsun.
Yüzüne söylerse çok şaşıracaksın ama belli ki adam sevmiyor seni.
Kırıcı olmak istemem ki zaten bence sen de onu sevmiyorsun.
Birbirini seven insanlar bu kadar uzak olmazlar.
bende bir süre senin gibi düşündüm.sanırım onun sayesinde aramızdaki aşk bitti. hala sevdiğimi düşünüyorum şu yönden,hala onla ilgili konular da kör gibi de olsa bir mücadelem var.sadece aşık olduğumda gibi öfkeli ve kırgın değilim daha soğukkanlıyım.saçma sapan kızgınlıklarını eskisi kadar takmıyorum.çünkü kendim üzüldüğümle kalıyorum.ona bir halt olduğu yok.bende düşündüm sevse yanımda olurdu diye. anlattım vs. hayır öyle anlama dedi ama yapcaklarından da geri kalmadı.

aynen onu anlatmışsınız bilmiyorum insanın çantasını alıp çıkması çok basit.aldatılmadığım siddet görmediğim baskılanmadığım evliliğimi ayakta tutmak için tek başına çırpınıyorum

Niye boşanmıyorsun demeyecem çünkü buradan gördüğüm kadarıyla bu şekilde yaşayan çok insan var.
Hatta eşiniz de dahil.
O da sevmediği halde evli kalabiliyor,sadece kendi düzenini kurmuş.
Eğer boşanmak istemiyorsan sen de kendi dünyanı kendin belirleyebilirsin.
Böylece hem üzülmemiş hem de kendi isteklerini yapmakta özgür olursun.
Ben boşanmadan son 1,5 sene bu şekilde yaşamıştım. Gerçekten.

Çocuk konusuna gelince,cinsel birlikteğinizde sorun yoksa,nasibi de varsa elbet bebeğiniz de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…