evlilik değil de ev arkadaşlığı sizinki.bende bir süre senin gibi düşündüm.sanırım onun sayesinde aramızdaki aşk bitti. hala sevdiğimi düşünüyorum şu yönden,hala onla ilgili konular da kör gibi de olsa bir mücadelem var.sadece aşık olduğumda gibi öfkeli ve kırgın değilim daha soğukkanlıyım.saçma sapan kızgınlıklarını eskisi kadar takmıyorum.çünkü kendim üzüldüğümle kalıyorum.ona bir halt olduğu yok.bende düşündüm sevse yanımda olurdu diye. anlattım vs. hayır öyle anlama dedi ama yapcaklarından da geri kalmadı.
aynen onu anlatmışsınız bilmiyorum insanın çantasını alıp çıkması çok basit.aldatılmadığım siddet görmediğim baskılanmadığım evliliğimi ayakta tutmak için tek başına çırpınıyorum
aynen diyorum Allahım beni kimsenin sevgisine muhtaç etme.birinden ilgi dahi olsa bişeyler beklemek insanların keyfi olması çok zor insan olan karşısındakine değer vermeli. zamanında ona verilmeyen bir değer varsa suçlusu ben değilim.evlilik değil de ev arkadaşlığı sizinki.
öğrenci evi rahatlığı da diyebiliriz.
eğer böyle mutluysan devam et, boşanmak istemiyorsun, o halde böyle devam etmek zorundasın.
tek başına mutlu olmaya çalışabilirsin sadece.
mükemmel evlilik olmadığının farkındayım.tek istediğim biraz daha ilgi alaka işte anlayan kocaya davul zurna az.artık diyorum Allahım kimsenin sevgisine muhtaç etme beni diye. bilmiyorum duam ne zaman kabul olur.Niye boşanmıyorsun demeyecem çünkü buradan gördüğüm kadarıyla bu şekilde yaşayan çok insan var.
Hatta eşiniz de dahil.
O da sevmediği halde evli kalabiliyor,sadece kendi düzenini kurmuş.
Eğer boşanmak istemiyorsan sen de kendi dünyanı kendin belirleyebilirsin.
Böylece hem üzülmemiş hem de kendi isteklerini yapmakta özgür olursun.
Ben boşanmadan son 1,5 sene bu şekilde yaşamıştım. Gerçekten.
Çocuk konusuna gelince,cinsel birlikteğinizde sorun yoksa,nasibi de varsa elbet bebeğiniz de olur.
gece bir doz yatmadan önce olur benim ki gibi adamlar tüm gün yeter o doz.adamı görmüyorsun
lafı ne ara sokacaksın
Sanırım anlatamadım.mükemmel evlilik olmadığının farkındayım.tek istediğim biraz daha ilgi alaka işte anlayan kocaya davul zurna az.artık diyorum Allahım kimsenin sevgisine muhtaç etme beni diye. bilmiyorum duam ne zaman kabul olur.
tek başıma benimsememin faydasını görmeyince; evde doğalgaz varken ısrarla bana odun taşıtıp soba yaktırmaya çalışan bir eşim olunca.oğlum git biraz da evinde yemek ye diyen bir kayınvalidem olmayınca.babası damda çalıştırayım amele gibi hatta birkaç koyun daha fazla güttüreyim naparsa yapsın kafasında olurnca.ben kahvedeyim sen başının çaresine bak yada annende doyur karnını derse.o kadar toptan kahveden beni geçtim akrabalarına gitmeye onları çağırmaya niyeti olmayınca.benim konuda tek dezavantajım annem tek arkadaşım bu ilçede çevrem geniş değil kalabalıktan hoşlanmıyorum.durum bu oluyor.bak benim bir arkadaşım var
evliliği berbat gidiyor
hep eşini suçluyor ama
bence kendinide kalır yanı yok eşinden
çünkü oda eşinin evini sahiplenmemesinden şikayetçi ama
kendide okuldan çıkınca ya kayınvalidesinde yada annesinde eve gitmiyor
yani demem o ki herşey karşılıklı
sende evini, yeni kuruduğun aileyi benimsememişsin
ben hala anlatmaya devam edeceğim ona yok hala devam ediyorsa bekleyip göreceğim bakalım nolacak.Sanırım anlatamadım.
Adam o ilgiyi göstermek istemiyor işte.
İsteseydi zaten senin böyle bir talebin olmadan ilgili ve sevgi dolu bir adam olurdu.
Allah yardımcın olsun ama tatlımtek başıma benimsememin faydasını görmeyince; evde doğalgaz varken ısrarla bana odun taşıtıp soba yaktırmaya çalışan bir eşim olunca.oğlum git biraz da evinde yemek ye diyen bir kayınvalidem olmayınca.babası damda çalıştırayım amele gibi hatta birkaç koyun daha fazla güttüreyim naparsa yapsın kafasında olurnca.ben kahvedeyim sen başının çaresine bak yada annende doyur karnını derse.o kadar toptan kahveden beni geçtim akrabalarına gitmeye onları çağırmaya niyeti olmayınca.benim konuda tek dezavantajım annem tek arkadaşım bu ilçede çevrem geniş değil kalabalıktan hoşlanmıyorum.
Tabii ki hayat senin,evlilik senin.ben hala anlatmaya devam edeceğim ona yok hala devam ediyorsa bekleyip göreceğim bakalım nolacak.
bende farkındayım.görsen burda ne at hırsızı klılıklı herifler aile babası oluyor.ucu belli olmasa da her evlilikte sorumlulukların sınırı var.Allah yardımcın olsun ama tatlım
evlilik böyle olmaz yani
umursamayarak nereye kadar yıpranmam acaba.doğuştan mı bilmem bazı insanlar taşa laf söylese taş yarılır ya.Tabii ki hayat senin,evlilik senin.
Burada akıl isteyen sensin.
Yine de beğenmeyip kendi bildiğini yapacak olan da sensin.
Bizim için sıkıntı yok.
Herkes ekranını kapatır,hayatına kaldığı yerden devam eder,yıpranacak olan yine sen olursun.
İyi de yanlış anlama da sen de eşin gibisin.umursamayarak nereye kadar yıpranmam acaba.doğuştan mı bilmem bazı insanlar taşa laf söylese taş yarılır ya.
haftasonu kahvaltı yapıyoruz.sayesinde kendisini Allahın lütfuna bağlamış.kaç yıllık evlisiniz ? koca evde yok siz yok nasıl gidiyor bu evlilik akşam yemekleri sabah kahvaltıları da yoksa ne anladınız siz bu evlilkten nasıl yürütiyorsunuz şaşırdım size vallahi ikinizede yazık eşininizin ailesine gitmiyormusnuz beraber vakit geçirmek için ???
işte bende bu yüzden hemen yakıp yıkmak istemiyorum. o 30 olunca bende 35 e geleceğim.Kocan daha küçükmüş be :) Bence birkaç yıl daha böyle çekeceksin sen bunu.
hiçbir şey olmayacak.ben hala anlatmaya devam edeceğim ona yok hala devam ediyorsa bekleyip göreceğim bakalım nolacak.
diğer benzerlikleri bilemem deİyi de yanlış anlama da sen de eşin gibisin.
Saatlerdir anlatıyoruz.
Bu adam istemiyor,zorlama,kendine düzen kur diyoruz.
Ama yok anlatamaya devam edecem diyorsun.
Aslında birbirinize çok benzediğiniz için ayrılmıyorsunuz bence.
Sen sürekli ilgi istiyorsun,o da bir iki gösterip yine kendi dünyasına dönüyor.
Onun önündeki taş yarılır tamam da senin için de aynısı geçerli.
O kadar insan burada laf anlattı,birine de haklısın,herhalde ben istenmiyorum demedin.
Belki ben yanılıyorumdur ama sorunlarınızın bu yaş farkından kaynaklandığını düşünüyorum.haftasonu kahvaltı yapıyoruz.sayesinde kendisini Allahın lütfuna bağlamış.
işte bende bu yüzden hemen yakıp yıkmak istemiyorum. o 30 olunca bende 35 e geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?