kocalara laf sokmadan akıllıca lafı ağzına vermek

Eee adam şimdi de avutamıyormuş ki burada konu açmışsın.
Evli de olsan aynı bekar olsan da aynı.

Belki ben yanılıyorumdur ama sorunlarınızın bu yaş farkından kaynaklandığını düşünüyorum.
dışardan yaşıt dursak da psikoloji farklı bir şey.inan bu kadar olacağını tahmin edemezdim. onun yanında benim gibi 32 değilde 18-20 yaşında bir insan olsa yine geçinemz gibime geliyor.o bu kadar evine bağlı değilken 32 yaşında bir insanı anlayamazken o yaştakini nasıl anlayacak ve beklentilerini nasıl karşılar ki bu kafa ile.

Eee adam şimdi de avutamıyormuş ki burada konu açmışsın.
Evli de olsan aynı bekar olsan da aynı.
bunu nerden bilebilirsiniz ki çok düz bir yorum adam sosyalse sende avun diyor madem herkes. ben avunacak adam gibi birşey bulamıyorum bulan varsa söylesin.

tamamen içinde biterse biter diyorsunuz yani.
eşin zaten bitirmiş. sen hala kuru bir umut peşindesin.
düzelir düzelir diye 8 sene uğraşmışsın, beklemişsin.
istersen 28 sene uğraş, eşin değişmez.

meğer kocam avunma konusunda başarılı 32 yaşında bir kadını ne avutur? kurs vs deseniz bulunduğum ilçede pek yok.

bunu nerden bilebilirsiniz ki çok düz bir yorum adam sosyalse sende avun diyor madem herkes. ben avunacak adam gibi birşey bulamıyorum bulan varsa söylesin.
boşanıp başka biriyle evlenebilirsin mesela illa evli bir kadın gibi yaşamak istiyorsan.
ya da bekar bir kadın olarak annenle mutlu mesut yaşamayı da tercih edebilirsin.
galiba çocuk da istiyorsun, evlatlık alabilirsin, koruyucu anne olabilirsin.

eşin zaten bitirmiş. sen hala kuru bir umut peşindesin.
düzelir düzelir diye 8 sene uğraşmışsın, beklemişsin.
istersen 28 sene uğraş, eşin değişmez.
3 senelik evliyim. hemen yakıp yıkmak istemiyorum da işte bilmiyorum.

meğer kocam avunma konusunda başarılı 32 yaşında bir kadını ne avutur? kurs vs deseniz bulunduğum ilçede pek yok.
kocan avunmuyor, o kendi mutlu olduğu hayatı yaşıyor. sana ihtiyaç duymuyor. o yüzden evli kalıp kalmamak onun umurunda değil.
sen önüne boşanma kağıdını koy, kocan okumaz bile. 5 sn bile düşünmeden imzayı atar. eski düzen yaşamaya devam eder.
senin varlığın onun umurunda değil çünkü.

Ben nereden bilebilirim ki...
Adamın ilgisiz ve sevgisiz olduğunu sen söylemedin mi?
Adam sosyalliği bahane.
Adam eve gelmek,seninle beraber olmak istemiyor.
Sen de kur düzenini diyenlerden biri de benim.
Spora git
Halk eğitim kurslarına git,boşanmak istemiyorsan.
Hayır incitmeyeyim diye kibar yazmaya çalıştım hep ama belli ki derdimi anlatamamışım.
Adam seninle evliyse seni sevdiği için değil ki. Bunu cidden kendin hiç mi farkedemiyorsun?

annemle uzun vadede yaşamak istemiyorum. beynimi yer o benim. beni bunalıma sokar sana dedimdi yok böyleydi yok şöyleydi.insanda yeni hayata başlama umudunu alır.

annemle uzun vadede yaşamak istemiyorum. beynimi yer o benim. beni bunalıma sokar sana dedimdi yok böyleydi yok şöyleydi.insanda yeni hayata başlama umudunu alır.
kocandan iyidir yine de. adam seni yok sayıyor. bir hiç gibi yaşamak mı daha iyi, varlığının farkında biriyle yaşamak mı?

zamaında çok aşık olduğum için 3 sene de sevdiği için evlenmediğini farkettiğimi düşünüyorum yine de bir parça sevmese hiçbir güç bizi bir arada tutamazdı.ah be güzelim keşke senin dediğin gibi olsa kurslar gitmem mi. bi kursu bin naz ile açılıp erkenden birinin hesabına uymadan erkenden kapatılıyor.
hayatının asıl amacını neyi ayatının tam ortasına koyduğunu anlamam 3 senemi aldı

Şu asıl amacı hala anlayamadığını düşünüyorum ya neyse.
Hayat senin arkadaşım.
Bu şekilde sıkıntı çekmeye devam etmek istiyorsan saygı duyarım.

Şu asıl amacı hala anlayamadığını düşünüyorum ya neyse.
Hayat senin arkadaşım.
Bu şekilde sıkıntı çekmeye devam etmek istiyorsan saygı duyarım.
yola getirmek desem pek yola gelecek gibi görünmüyor.işte adam ne tam iyi ne tamamen kötü diyebiliriz.

yola getirmek desem pek yola gelecek gibi görünmüyor.işte adam ne tam iyi ne tamamen kötü diyebiliriz.
Anladım ben.
Sanırım sorun bende değil.
Belli ki yazdıklarımı okumuyorsun.
Alakasız cevaplar verdiğine göre.
Eğer evliliğinde de bu sistem işliyorsa adamın senden uzaklaşması çok normal.
Öylesine iç dökme maksatlı açmışsın konuyu.
Neyse sıkıntı yok benim için, dedim ya hayat senin.

sisteme karşı olanda kocam tek başıma kurduğum sistemin içine eden de o.

Hem şikayetçisiniz, hiçbir paylaşımınız yok, adan yanında durmuyor, hem de boşanamam diyorsunuz eee biz ne yapalım. Küçük çocuk değil ki karşınızdaki yapma etme demekten anlasın. Boşanamayacağım için bunu da öne süremem diyorsunuz ee o zaman kusura bakmayın böyle çekeceksiniz kağıt üzerinde evli ama bekar biri olarak.

Niçin peki bu adamdan boşanmıyorsunuz rahat yaşamaya mı alıştınız, durumu mu iyi, ayrılıp anne baba hakimiyetine girmek çalışmak mı zor gelecek ehh birşeyleri göze alamıyorsanız katlanacaksınız burada da ne yapayım diye sormayacaksınız adam da zaten yapamayacağını bildiği için gayet rahat.

boşan boşanma diyemem. ama bildigim radikal degisiklikler icin radikal adimlar atmak gerekli. senin olayin laf sokmakla olacak iş değil. icraat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…