Eşini ailesinden kiskaniyorsun da ondangenelde 20 dakıka da bir mesaj yazıyouö h
ama hep yazan benım. o değil. ilk ben yazıyorum. işte diyorum ya tek derdım eşim oluyor o gidnce. ama burda dısarı cıksın boyle degılım. oraya gıdınce kendı memleketınde oyle yapıyorum.
genelde 20 dakıka da bir mesaj yazıyouö h
ama hep yazan benım. o değil. ilk ben yazıyorum. işte diyorum ya tek derdım eşim oluyor o gidnce. ama burda dısarı cıksın boyle degılım. oraya gıdınce kendı memleketınde oyle yapıyorum.
hyr kıskançlık yokEşini ailesinden kiskaniyorsun da ondan
ztn kavga edıyoruz. ne zmn gelsem burnumdan getırıosun bıktım dıyor yae yazma işte onu diyoruz..
adama fırsat vermiyorsun ki o yazsın sorsun ..
bende olsam nasıl olsa yazacak diye yazmam..
eşin sabırlıymış ben olsam senin bu haline şimdiye kadar kavga çıkarmıştım..
Bilmem, ben eşime para yok sen gelme ben gidecegim demezdim o yüzden öyle düşündüm. Para biriktirir 3 haftada bir değil de 5 haftada bir beraber giderdik.
Evet öyle görünüyor.kendime güvenim mi yok
ztn kavga edıyoruz. ne zmn gelsem burnumdan getırıosun bıktım dıyor ya
Konu sahibi ben para olmadığı için onunla gidemiyorum dedi de ondan dedim.Para değil ki mesele. Eşlerin birbirinden ayrı vakit geçirmesi, kendine zaman ayırması. Bu önemli ve gerekli bişey.
ailesinin yanına gidiyor benı unutuyor. biz ailesiyle farklı şehirlerde oturuyor.eşimin suan oturdugumız yerde fazla arkadası da yok. kendi memleketine gidince benı unutuyor. mesela dün oraya gıttı. ben gıtmedım. beni unutuyor orda resmen
ama hastayım ilgilenmesi lazım degıl mıunutuyor dediğiniz ne
adam oraya gitmiş
yarım saatte bir sizi mi arayacak mesela
şahsen ben de unuturum
başka bir şehre gitmiş ve çok tanıdığım var ise evdeki eşimi neden sürekli arayıp sorayım ki
ztn kavga edıyoruz. ne zmn gelsem burnumdan getırıosun bıktım dıyor ya
ama hastayım ilgilenmesi lazım degıl mı
ztn sorunda o oluyor. oraya gıdınce unutuyor. normlde oyle degıl.kendı memleketınde unutuyr arkdslarıyşa oturmaktanne kadar suredir evlisiniz ???? nasil bir unutma bu arayip sormuyormu yani. normal degil insanin esini unutmasi da....
kocayi baglamak aradaki sevgiye bagli diye dusunuyorum
yani.ornegin ben esime cok bagliyim cunku seviyorum. oda bana asiri.bagli beni.unutmaz bir yere gidince asla. ha uzak bir yere gidince nasil.olur. bilemiyorum.....ama madem sizin esiniz bole sizde sizi unutmasina musade etmeyin.hep yaninda olun adamin.evin icinde karisiyla hasir nesir mutlu olan bi adamin uzaga gittiginde onu unutmasi olagandisi anormal bir durum.
1 buçuk yıldır evliyimztn sorunda o oluyor. oraya gıdınce unutuyor. normlde oyle degıl.kendı memleketınde unutuyr arkdslarıyşa oturmaktan
ztn sorunda o oluyor. oraya gıdınce unutuyor. normlde oyle degıl.kendı memleketınde unutuyr arkdslarıyşa oturmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?