kocalarımız ve biz

Konu başlığı içeriği " nasıl bağlarızdı "
Sen bize nasıl uzaklaştırırızı ögretiyorsun

e yazma işte onu diyoruz..
adama fırsat vermiyorsun ki o yazsın sorsun ..
bende olsam nasıl olsa yazacak diye yazmam..
eşin sabırlıymış ben olsam senin bu haline şimdiye kadar kavga çıkarmıştım..

e yazma işte onu diyoruz..
adama fırsat vermiyorsun ki o yazsın sorsun ..
bende olsam nasıl olsa yazacak diye yazmam..
eşin sabırlıymış ben olsam senin bu haline şimdiye kadar kavga çıkarmıştım..
ztn kavga edıyoruz. ne zmn gelsem burnumdan getırıosun bıktım dıyor ya

Bilmem, ben eşime para yok sen gelme ben gidecegim demezdim o yüzden öyle düşündüm. Para biriktirir 3 haftada bir değil de 5 haftada bir beraber giderdik.

Para değil ki mesele. Eşlerin birbirinden ayrı vakit geçirmesi, kendine zaman ayırması. Bu önemli ve gerekli bişey.

kendime güvenim mi yok
Evet öyle görünüyor.
Ne yapıyor adam ,aldattı mı daha önce.
Ben eşimi aramam,o arar.İstediği zaman istediği arkadaşlarıyla çıkar görüşür kafa dağıtır ve eve gelince de çok mutludur.Benimle paylaşır sohbetleri ,ya da ne olduysa o güne dair.
Beni aramadığı zamanlarda ararım bazen meşgule atar,bilirim ki işi var,konuşamayacak rahatça.Sonra arar.Açıklamasını da yapar.Ama ben sormam niye meşgule attın diye.
Bu önce kendime sonra ona güvenimi ve en önemlisi saygımı gösterir.
Sen ne kadar üstüne düşersen o kadar sıkılacak bu adam,olan sevgisini saygısını kaybedeceksin.

Kocaları erkek arkadaşlarıyla yada ailesiyle buluşunca mesaj atmadı diye kıskançlık yapan,hanımları ailesiyleyken yada kız arkadaşlarıyla beraberken mesaj atmadı diye kıskançlık yapanlara gıcık oluyorum. Acil bişey varsa haber verilir olur biter adam arkadaşlarıyla otururken aşk mesajları yazacak değil ya. Ben kız arkadaşlarımla dışarı çıkınca kocam hiç aklım gelmiyor mesela oda ben rahatsız olmayım diye aramaz ne zaman eve dönecem o zaman ararım ben artık eve geçiyorum diye. Ben evdeysem eşim dışardaysa da aramam sormam ha olur da kızım rahatsızlanır ben hastalanırım yada ne bileyim evle ilgili ciddi bişi olur o zaman yazarım oda hemen dönüş yapar. Ailesine bensiz gitmez Zaten hatta ben onsuz daha çok giderim ama gitsede otursun hasret gidersin Zaten kalan zamanda benim

unutuyor dediğiniz ne

adam oraya gitmiş

yarım saatte bir sizi mi arayacak mesela

şahsen ben de unuturum

başka bir şehre gitmiş ve çok tanıdığım var ise evdeki eşimi neden sürekli arayıp sorayım ki

ama hastayım ilgilenmesi lazım degıl mı

ne kadar suredir evlisiniz ???? nasil bir unutma bu arayip sormuyormu yani. normal degil insanin esini unutmasi da....
kocayi baglamak aradaki sevgiye bagli diye dusunuyorum
yani.ornegin ben esime cok bagliyim cunku seviyorum. oda bana asiri.bagli beni.unutmaz bir yere gidince asla. ha uzak bir yere gidince nasil.olur. bilemiyorum.....ama madem sizin esiniz bole sizde sizi unutmasina musade etmeyin.hep yaninda olun adamin.evin icinde karisiyla hasir nesir mutlu olan bi adamin uzaga gittiginde onu unutmasi olagandisi anormal bir durum.

Ay keske benimkide ara sira ailesinin arkadaslarinin yanina gitsede beni unutsa.evden ciksin diye gozunun icine bakiyorum resmen.adam evden cikmiyor ya.o evde yokken ne rahat oh.kafa dinliyorum.genelde ben gezer tozarim arkadaslarimla takilirim.ailemin yanindayken aramak aklima gelmez pek.o beni arar sorar.bence sizde oyle yapin.ne guzelbiste adam evde yokkenbkeyfinize bakin.

ztn sorunda o oluyor. oraya gıdınce unutuyor. normlde oyle degıl.kendı memleketınde unutuyr arkdslarıyşa oturmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…