kocalarımız ve biz

Üstüne düşme rahat bırak.dünyada tek o varmiş gibi davranma.
Sen olmazsan yasayamam havalarina girme ilgilenmezsem ucarim havalarina gir

Ayy kısaca peşinde koşma koştur
kızlar kocam gitti ya memleketine annesının evıne gece 4 de gitti. içmişler arkadaslarıyla.ve bana hiç cevap vermedı. tel sarjı bıtcek dedi ve kapandı telı gece.eve gıdınmce actı. şimdi bneım naısl yol izlemem lazım

Üstüne düşme rahat bırak.dünyada tek o varmiş gibi davranma.
Sen olmazsan yasayamam havalarina girme ilgilenmezsem ucarim havalarina gir

Ayy kısaca peşinde koşma koştur
kızlar kocam gitti ya memleketine annesının evıne gece 4 de gitti. içmişler arkadaslarıyla.ve bana hiç cevap vermedı. tel sarjı bıtcek dedi ve kapandı telı gece.eve gıdınmce actı. şimdi bneım naısl yol izlemem lazı

tepkisiz kalıp öğretmen gibi konusup soğuk bir tavır takınmak kimi kocayı anında kimisini de zamanla illa "noldu lan buna şimdi?" düşüncesi uyandırır. erkeğin beynindeki cümle tam da bu kibar düşünemezler o kadar.ayrıca değişik yerlerde yer bildirimi yap.o okumadan da söyleme hani sosyal medyayı filan seviyorsa kocan.ne arıyordun x kafede derse elim kaydı falan diye sıkıştırırsın bi kaç yalan.bir hafta içinde bir gün öncesinde güzel anlaştığınız bir gün ertesi sabahı onu öperek uyandırdın. diyelim. kalan 6 gün öpme direk git kahvaltı hazırla ondan önce kalkıp iç güdüsel özleyecektir.öküz değilse işe yarar ama öküzse sorun büyük.

TAMAM

hayor yanı benı sallamadı gecenin 4 ünde eve gıttı içmiş arkadslarıyla. canım cok sıkkın ya bugun gelıcek bkalım buraya

anlamadim nasil unutuyo varlignimi ? yoksa gormezdenmi gelmek istiyor aceba ?
kızlar kocam gitti ya memleketine annesının evıne gece 4 de gitti. içmişler arkadaslarıyla.ve bana hiç cevap vermedı. tel sarjı bıtcek dedi ve kapandı telı gece.eve gıdınmce actı. şimdi bneım naısl yol izlemem lazım

ilk dfami iciyo seni yalniz birakip annesina nasl gider

sizce sorumsuz degılmı.tüm gece uyumadım hbr bekledım. benım onu merak ettıgım gıbı merak edilmiyorm
normal hayatinda dami boyle die sormustum eve mesafeli davran annengilde dur kormazsan evinde dur esinin yaptg ayp gercekten hep biz merak ederz zatn biz ararz sorarz mesafeli ol bakalm nasl davrancak

Canım eğer becerebilirsen yapabilceğin en güzel şey şey tepkisiz kalmak . O seni annesine gidince unutuyo mu sen de onu unut. Hemde öyle çaktırarak değil. Arkadaşım gelmişti hayatım lafa dalmışım falan de. Bir iki kez böyle olunca onun içine kurt düşer neden beni eskisi kadar merak etmiyo özlemiyo diye. Sonra da sana döner ilgisi ve bak bakalım bidaha seni bırakıp gidiyo mu.. ablamın birebir yaşadığı şeyi yaşıyosun emin ol alkol olayı bile aynı. O bu yöntemle bagladı eşini kendine . Ağladı zırladı onun aramasını beklerken ama acınca hiç çaktırmadı pardon hayatım televizyona dalmışım falan gibi laflar söyledi, eşi şok oldu tabi . Şimdi ablamı bırakıp gitmiyo ailesinin yanına :)

gerçekten aynısı mı. mesela o nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…