kocalarımız ve biz

1 buçuk yıldır evliyim
Yani bilemedim bu konuyu eşim mi açmiş..inan bende onu unutuyorum acil bir durum yoksa bik bik aramaktan hoslanmiyorum yaani uzun bir suredir bu sekilde..Her dakka arayip ne söyliycem nerdesin askim burdayim aşkim misali.. o zaman aksama konusacak bisey kalmiyor..mesela eşim eve gelince saatler boyu sohbet edebiliriz ama ona göre gün içinde onu unutuyorum

Cidden ben bu konuda ne yapabilirim ya?ara sira evden gitsin arkadaslariyla ailesiyle bulussun ya da tek gezsin ne yapiyorsa yapsin ama o an beni unutsun.bwn de yalnizligin tadini cikarayim biraz ne olur ya adam evdwn ciksin.kac kere diyorum ya sen biraz cik gezsenw diyo.tamsm cikarim diyor.yok yok yok gene evde.bugun sadece bi 5 sk cikti.o da kediye mama almak icin.acaba annesiyle supriz aksam yemegi mi duzenlesem basbasa ana ogul azcik vakit gecirseler ya da ne bileyim arkadaslarini mi arasam size mac biletleriniz benden xi de alin gidin diye.ay bilemefim ya offffffffcdd

Kadınların genel sorunu bu ve ben neden sorun yaptıklarını, yaptığınızı anlamıyorum. Ben olsam kendi haline bırakırım. Evde tek kalmanın keyfini çıkarırım , çıkarım arkadaşlarımla vakit geçiririm ve daha birsürü şey. Adam düşünsün eşim yalnız kaldı acaba napıyo, beni niye aramıyo sormuyo diye. Hiç oturup da bu adam beni merak etmiyo triplerine girip kendimi üzmem , mutsuz etmem. Siz de yapabilirsiniz bunu. Bırakın o sizi merak etsin. Üzerine gidiyorum diyosunuz. Şimdiye kadar üzerine gidilip düzelen bişey görmedim.

Ailenin yanına gitme diyen bir kullanıcı vardı, kocası arkadaşıyla alkol aldı diye küsen falan. Her gün bu konuda yeni bir başlığın var oradan hatırlıyorum. çok kıskançsın bacım sıkıyorsun adamı böyle böyle adam uzaklaşır, adam zaten senin nikahlı kocan, seni aldatmıyor nedir bu saplantı? Biraz kendi dünyana dön sen de onun gibi. Ne aşkmış yahu:)

Oo unuttuğu beynini karıştırırırım vallahi Nasıl unutur insan eşini Ama öyle arkadaş ailesi yanında çok sık boğaz etmem sonuçta bende ailemle arkadaşlarımlayken çok rahatsız edilmek istemem

Ilk zamanlar benin esimde giderdi ben nerdesin diye aramasam gece 2 yada 3 olurdu eve gelmesi sonra kavga gürültü...sonra kizimiz büyüdü dillendii babayla oyun oynamaya başladi babaya gitme dedi adam 4 yildir izin gunleri bile kapidan disari cikmiyor gerci ilk zamanlar bizimde problemlerimiz vardi belkide adam benden kaciyordu bilemiycem yaş ilerledikce bende sakinledim takmamaya basladim zamanimi kizima kendime ayirdim calistim derken..Şimdi ciksin diye gözünün içine bakiyorumm ama yok hatta çik biraz hava al diyorum balkona cikiyorr

Aynisi iste.sanki beni anlatmissin harfi harfine.cocuk yokken ayni sizin gibiydi.cocuklar oldu yine sizinki gibi:))

Reactions: rtv
Aslında o unutmak değil biliyormusunuz? Eşiniz şehir değiştirmiş ve hiç çevreside yok sıkılması eski şehrine gitmeside çok doğal. Anladığım kadarıyla siz çok üstüne düşüyorşunuz eşininizin evet haklisiniz eşiniz seviyorsunuz ve kaybetme korkusu çok fazla.. ama suna inanın onu sürekli arayarak mesaj atarak ilgisini kazanamazsiniz..bu daha çok iter uzaklaşır sizden. Çok boğulmuş ve bırakın nefes alsın biraz siz onu arayıp sormayınca sizden vazgeçecek değil.. bitakacak adam siz arasanizda aramasinizda yapacağını yapar..

O aramadikca sen arama eşimde memleketine gidince beni ne arar nede sorardi ben deli gibi saat başı arar ne ediyon diye sorardim bur yıl böyle geçti sonra ben aramayı kestim neden hep ben arıyorum ki ...sonra o aramaya başladı beni

Aynisi iste.sanki beni anlatmissin harfi harfine.cocuk yokken ayni sizin gibiydi.cocuklar oldu yine sizinki gibi:))
Arkadaslarla disari cikiyorum nerdesin vardin mi naptiniz cocuk nasil??? Ariyor boynaa sonra bide çok aradin kizacan simdi diyor eve girdimi iş saati gelene kadar zaruri ihtiyaclar disinda cikmaz ekmek gibi su gibi bazen ona bile cikmaz sen aliver bee der...kiii ben bi adam disari cikmasin diyee oncelerden neler yaptimm bu erkeklerin gercekten ortasi yok

Bende de bu durum var ama tersi... biz eşimle ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz.. eşim inanılmaz iş koliktir.. ben de bu ilgisizlikten sıkılıyorum zaten çevrem hiç yok.. klasik ilgolenmiyorsun kavgaları yapıyorum falan.. memlekete gidince ortam güzel kuzenler arkadaşlar falan adam aramış aramamıs umursamıyorum bile hatta günde defalarca arayan ben hiç aramiyorum.. unutuyorum resmen.. ama bu demek değildir ki eşimi sevmiyorum.. çok seviyorum sadece sürekli bir plan yapma gezme tozma peşinde olduğum için aklıma gelmiyor yani merak etme seni seviyordur

ya vallahi bazen adamlar da haklı.

bir de biz kadınlara eş/evlat vs dediğimz için sürekli birey olamıyoruz herhalde. S sessiz89 senin beynin fikirlerin hobin yok mu? yarn boşansan/ayrılsan 20dk da 1 mesaj gönderecek başka birini mi bulacaksın? bulmak zorundasın bence de çünkü 3 haftada 1 2 saatlik mesafeye giden adam için burada konu açıyor. seni zorla götürse ailesine bu sefer de dert yanarsın. evliysen ruhunu satın almıyorsun adamın. bu aşk degil sevgi değil. bırak seni özlesin, sana anlatacak bir şeyler bulsun adam dönünce. sen de git gez dolaş

dertsiz başınız a dert arıyorsunuz. yeminlen

Kuruntu yapmissin canm sen adam arkadaslarinin yanindayken biraz rahat birak kendine evliliginize guvenin yok galiba senin beni birakir mi diye dusunuyorsan demekki bi kopukluk var onu duzeltmeye calismalisin.

Üstüne düşme rahat bırak.dünyada tek o varmiş gibi davranma.
Sen olmazsan yasayamam havalarina girme ilgilenmezsem ucarim havalarina gir

Ayy kısaca peşinde koşma koştur

kızlar kocam gitti ya memleketine annesının evıne gece 4 de gitti. içmişler arkadaslarıyla.ve bana hiç cevap vermedı. tel sarjı bıtcek dedi ve kapandı telı gece.eve gıdınmce actı. şimdi bneım naısl yol izlemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…