- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
:))guldurdunuz beni.dogru adamin unutmasi mumkun degil.yazik vallaUnutmuyor merak etme. Unutmasına fırsat vermiyorsun çünkü.
Yani bilemedim bu konuyu eşim mi açmiş..inan bende onu unutuyorum acil bir durum yoksa bik bik aramaktan hoslanmiyorum yaani uzun bir suredir bu sekilde..Her dakka arayip ne söyliycem nerdesin askim burdayim aşkim misali.. o zaman aksama konusacak bisey kalmiyor..mesela eşim eve gelince saatler boyu sohbet edebiliriz ama ona göre gün içinde onu unutuyorum1 buçuk yıldır evliyim
Cidden ben bu konuda ne yapabilirim ya?ara sira evden gitsin arkadaslariyla ailesiyle bulussun ya da tek gezsin ne yapiyorsa yapsin ama o an beni unutsun.bwn de yalnizligin tadini cikarayim biraz ne olur ya adam evdwn ciksin.kac kere diyorum ya sen biraz cik gezsenw diyo.tamsm cikarim diyor.yok yok yok gene evde.bugun sadece bi 5 sk cikti.o da kediye mama almak icin.acaba annesiyle supriz aksam yemegi mi duzenlesem basbasa ana ogul azcik vakit gecirseler ya da ne bileyim arkadaslarini mi arasam size mac biletleriniz benden xi de alin gidin diye.ay bilemefim ya offffffffcddAy keske benimkide ara sira ailesinin arkadaslarinin yanina gitsede beni unutsa.evden ciksin diye gozunun icine bakiyorum resmen.adam evden cikmiyor ya.o evde yokken ne rahat oh.kafa dinliyorum.genelde ben gezer tozarim arkadaslarimla takilirim.ailemin yanindayken aramak aklima gelmez pek.o beni arar sorar.bence sizde oyle yapin.ne guzelbiste adam evde yokkenbkeyfinize bakin.
Kadınların genel sorunu bu ve ben neden sorun yaptıklarını, yaptığınızı anlamıyorum. Ben olsam kendi haline bırakırım. Evde tek kalmanın keyfini çıkarırım , çıkarım arkadaşlarımla vakit geçiririm ve daha birsürü şey. Adam düşünsün eşim yalnız kaldı acaba napıyo, beni niye aramıyo sormuyo diye. Hiç oturup da bu adam beni merak etmiyo triplerine girip kendimi üzmem , mutsuz etmem. Siz de yapabilirsiniz bunu. Bırakın o sizi merak etsin. Üzerine gidiyorum diyosunuz. Şimdiye kadar üzerine gidilip düzelen bişey görmedim.yani eşim oraya gidince benı unutuyor gibi oluyor.ben atmadan mesaj atmıyor aramıyor aklına gelmıyorum.oraya gıdıyır arkadaslarıyla oturuyor dısarda oluyor.unutuldugumu düşünüyorum.şöyle bi durumda var biz evlendık 1 buçuk yıl oldu.ben bileciğe gelin gittim. orda 5 ay oturduk sonra bursaya geldık tasındık yanı benım memleketim bursa. eşiminde burda çok arkds cevresı yok dogal olarak. o da oraya gıdınce kafasını dagıtmak ıstıyor. bende bundan rahatsız oluyorum. zaten aılesyıle problemliyim ya benı bırakırsa ya baska bişey varsa diye düşünüyorum deli gibi. ve suan ınanın cok moralım bozuk. bana sen gelme zaten yarın sabah işe gitcen dedi hem paramız cok yok dedı. bunda bile bişey arıyorum ben o haldeyim
yani eşim oraya gidince benı unutuyor gibi oluyor.ben atmadan mesaj atmıyor aramıyor aklına gelmıyorum.oraya gıdıyır arkadaslarıyla oturuyor dısarda oluyor.unutuldugumu düşünüyorum.şöyle bi durumda var biz evlendık 1 buçuk yıl oldu.ben bileciğe gelin gittim. orda 5 ay oturduk sonra bursaya geldık tasındık yanı benım memleketim bursa. eşiminde burda çok arkds cevresı yok dogal olarak. o da oraya gıdınce kafasını dagıtmak ıstıyor. bende bundan rahatsız oluyorum. zaten aılesyıle problemliyim ya benı bırakırsa ya baska bişey varsa diye düşünüyorum deli gibi. ve suan ınanın cok moralım bozuk. bana sen gelme zaten yarın sabah işe gitcen dedi hem paramız cok yok dedı. bunda bile bişey arıyorum ben o haldeyim
Ilk zamanlar benin esimde giderdi ben nerdesin diye aramasam gece 2 yada 3 olurdu eve gelmesi sonra kavga gürültü...sonra kizimiz büyüdü dillendii babayla oyun oynamaya başladi babaya gitme dedi adam 4 yildir izin gunleri bile kapidan disari cikmiyor gerci ilk zamanlar bizimde problemlerimiz vardi belkide adam benden kaciyordu bilemiycem yaş ilerledikce bende sakinledim takmamaya basladim zamanimi kizima kendime ayirdim calistim derken..Şimdi ciksin diye gözünün içine bakiyorumm ama yok hatta çik biraz hava al diyorum balkona cikiyorrCidden ben bu konuda ne yapabilirim ya?ara sira evden gitsin arkadaslariyla ailesiyle bulussun ya da tek gezsin ne yapiyorsa yapsin ama o an beni unutsun.bwn de yalnizligin tadini cikarayim biraz ne olur ya adam evdwn ciksin.kac kere diyorum ya sen biraz cik gezsenw diyo.tamsm cikarim diyor.yok yok yok gene evde.bugun sadece bi 5 sk cikti.o da kediye mama almak icin.acaba annesiyle supriz aksam yemegi mi duzenlesem basbasa ana ogul azcik vakit gecirseler ya da ne bileyim arkadaslarini mi arasam size mac biletleriniz benden xi de alin gidin diye.ay bilemefim ya offffffffcdd
Aynisi iste.sanki beni anlatmissin harfi harfine.cocuk yokken ayni sizin gibiydi.cocuklar oldu yine sizinki gibi:))Ilk zamanlar benin esimde giderdi ben nerdesin diye aramasam gece 2 yada 3 olurdu eve gelmesi sonra kavga gürültü...sonra kizimiz büyüdü dillendii babayla oyun oynamaya başladi babaya gitme dedi adam 4 yildir izin gunleri bile kapidan disari cikmiyor gerci ilk zamanlar bizimde problemlerimiz vardi belkide adam benden kaciyordu bilemiycem yaş ilerledikce bende sakinledim takmamaya basladim zamanimi kizima kendime ayirdim calistim derken..Şimdi ciksin diye gözünün içine bakiyorumm ama yok hatta çik biraz hava al diyorum balkona cikiyorr
Arkadaslarla disari cikiyorum nerdesin vardin mi naptiniz cocuk nasil??? Ariyor boynaa sonra bide çok aradin kizacan simdi diyorAynisi iste.sanki beni anlatmissin harfi harfine.cocuk yokken ayni sizin gibiydi.cocuklar oldu yine sizinki gibi:))
anlamadim nasil unutuyo varlignimi ? yoksa gormezdenmi gelmek istiyor aceba ?merhaba arkadslar?sizlere bir sorum var. kocalarımızı kendımıze nasıl bağlarız. ve kendimizi nasıl merak ettirebiliriz. mesela kocam benı bazen unutuyor
Kuruntu yapmissin canm sen adam arkadaslarinin yanindayken biraz rahat birak kendine evliliginize guvenin yok galiba senin beni birakir mi diye dusunuyorsan demekki bi kopukluk var onu duzeltmeye calismalisin.yani eşim oraya gidince benı unutuyor gibi oluyor.ben atmadan mesaj atmıyor aramıyor aklına gelmıyorum.oraya gıdıyır arkadaslarıyla oturuyor dısarda oluyor.unutuldugumu düşünüyorum.şöyle bi durumda var biz evlendık 1 buçuk yıl oldu.ben bileciğe gelin gittim. orda 5 ay oturduk sonra bursaya geldık tasındık yanı benım memleketim bursa. eşiminde burda çok arkds cevresı yok dogal olarak. o da oraya gıdınce kafasını dagıtmak ıstıyor. bende bundan rahatsız oluyorum. zaten aılesyıle problemliyim ya benı bırakırsa ya baska bişey varsa diye düşünüyorum deli gibi. ve suan ınanın cok moralım bozuk. bana sen gelme zaten yarın sabah işe gitcen dedi hem paramız cok yok dedı. bunda bile bişey arıyorum ben o haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?