• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaların aile olduğumuzu anlaması için illa çocukmu lazım..

Bütün eşyaların parasını onlar verdi. Bazen benden ayrı gidip bakarlardı. Çağırırlardı. Beğenmezsem değiştirirdim. Ama en iyisi olsun diye mağaza sahibine söylerlerdi.
Bizde mesela her şeyi kendimiz yaptık. Sadece Nisan sandığı için bir şeyler alacaklardi, birlikte gittik, aldık, parasını bize yıktılar. İlk orada enayi hissettim kendimi. Düğünden sonra da yanımda "biz düğün yaptık, borca girdik " dediklerini duydum akrabaları olan birine. Gelinligimi bile eşimle ortak odemisken bu ailenin yalancı oluşu hosgorulemez. Yani herkes aynı olmuyor

Evlenene kadar ''Yeterki sen yanımda ol, başkası lazım değil. ''
Evlendikten sonra ''Vay anam, babam, gardaşım. ''
Hiç yabancı gelmedi neden acaba?

Çocukla ilgisi yok.

Bu bir direniş, şansımı deneyeyim çırpınışı.
Nikahı yaptık belki benim borum öter duruşu.
Kararlı dik duruşunuzla paşa paşa öğrenecek borusunun ötmeyeceğini.
Yalnız 3 yıl da az değil, zor öğreniyor seninki galiba :KK43:
Haha çok tatlısınız ilk paragraf tam bana uymuş
biz 1 yıl flört ettik en az 50 kere davet geldi çay koydum gelin. Mantı açtım gelin salça kaynattım gelin. çalışıyorum sonuçta salı günü gündüz mangal daveti bile geldi düşünün hep beraber tatil yapıldı. Yurtdışında gelen misafir misal 10 akraba geziyosa hepsine beraber gidildi.küçük şehirden her hafta doktor kontrolüne gelenler geldi diye gidildi🙈

Haha çok tatlısınız ilk paragraf tam bana uymuş
biz 1 yıl flört ettik en az 50 kere davet geldi çay koydum gelin. Mantı açtım gelin salça kaynattım gelin. çalışıyorum sonuçta salı günü gündüz mangal daveti bile geldi düşünün hep beraber tatil yapıldı. Yurtdışında gelen misafir misal 10 akraba geziyosa hepsine beraber gidildi.küçük şehirden her hafta doktor kontrolüne gelenler geldi diye gidildi🙈

Çok sıkı aile, akraba ilişkilerim yok bu kadarı beni bayar.
Keşke o da kendisi gibi birini seçseymiş.
Sonra böyle kavga çıkıyor işte :(

Sakın çocuk yapma demeye geldim bacım benim herifin suratsız haline katlanmaya gidiyorum :işsiz:

Ah arkadaşım ya bende her gece iç huzuru olmadan yatıp yeni güne öfke üzüntü dolu uyanıyorum. Hergün yeni planlar yapıyorum bende seni çok iyi anlıyorum.. Bile bile lades demedim ben sözler verdi o da üzüyo beni
Aslında bile bile lades demişsiniz siz de hepimiz gibi. Adam istersen ailemi silerim senin için demiş. Onu ne emeklerle büyüten aileyi bir kalemde silerse sonradan hayatına giren birini daha kolay siler. Aslında böyle mantık dışı konuşan erkekleri görünce kacmak lazım ama dogru okuyamuyoruz onların ne demek istediğini

Bende bunu anlamıyorum. Çocuk yapınca herşey duzelicek zannediliyor. Çocuk olunca hiç birşey düzelmez. Çocuk yazık olur. Esra Erol'da çıkarsınız sonrada.

Aslında bile bile lades demişsiniz siz de hepimiz gibi. Adam istersen ailemi silerim senin için demiş. Onu ne emeklerle büyüten aileyi bir kalemde silerse sonradan hayatına giren birini daha kolay siler. Aslında böyle mantık dışı konuşan erkekleri görünce kacmak lazım ama dogru okuyamuyoruz onların ne demek istediğini
Kesinlikle.. o cümle aslında beni çok irite etmişti böyle büyük büyük laflar denir ya ama okumak önemli👍

Bana bayramlarda bile akraba ziyaretleri zor geliyor sizi düşünemiyorum 😅
Off aman sormayın bende öyle sayılırdım ama sağolsun bizim sülale takılmaz öyle şeylere küsmez darılmaz.bunlar yoklama alıyor resmen. Tek konuşulan gelmeyenler oluyo zaten🎃

O6
Çok sıkı aile, akraba ilişkilerim yok bu kadarı beni bayar.
Keşke o da kendisi gibi birini seçseymiş.
Sonra böyle kavga çıkıyor işte :KK43:
Kendi GB birini seçseydi kesin biri ölürdü ama bundan sonra seçsinde görsün e...
Düşünsene her iki tarafta Kendi ailesine gitmek istiyor. Ne maddi ne manevi canmı dayanır🤐

2 kişi evlendiğinde aile olur zaten. Aile olmak için çocuğa ihtiyaç yok. Çocuk kötü giden evliliği düzeltmez, çocuk birbiriyle aile olmayı becerememiş iki insanı aile yapmaz. Eşiniz ailesinden kopamadığı için sizinle çekirdek aile kurmayı başaramamış.

Merhaba hanımlar
3 yıllık evliyim.. eşimle 1 yıl flört edip evlendim ki. evliliğe beni zor ikna etti. Artı flört bile sayılmaz; ailemden uzak bi şehirde olduğum için yalnız yaşıyordum. Çok taraftar değildim evime gelip kalmasına ama sürekli git de denmiyor
Herneyse kalma süresi sıklaştı.. aile ve akraba ziyaretlerini tamamen bitirdi(sülalece çok sık görüşürler 100-150 kişilik bir grup düşünün her hafta Bi organizasyonları olur. Düğün derneklere şöyle Bi uğrayıp erkenden geliyordu. Kaba tabirle dibimden ayrılmıyordu. bende gitmesi için ısrar ediyordum çünkü çalıştığım için kendime vakit ayıramıyordum temizlik ütü çamaşır vs. Birde içime sinmiyordu. Nişanlandık ve eşyalarını alıp bana taşındı zaten🎃 ve başladı film..
Annesine gidip ordan gel bu gece burda kalalım diye aramalar.ev arıycaz arıyo emlakçı dayım gel diyo Bi gidiyorum k. Valide görümce de orda. Eşyalarım vardı zaten. sadece misafir masam yoktu. Çıkıp bakıcaz diye hbr bekliyorum beni arıyo görümcemle masa bakmış gelebiliyosan biz şurdayız fln😠
Başka Bi zmn ev bakıyoruz tek Bi eve bakıp annesine gidiyoruz.düğün alışverişi eksiği için çarşıya çıkıyoruz acıktık annesini arıyo ne yemek yaptın fln derken bende düğün öncesi film koptu bitti dedim.inanın ağlayarak yalvardı ki hiç istemediğim sözler çıktı ağzından istersen görüşmem benim ailem sensin gb.
Neyse öyle böyle derken evlendik her hafta çağrılıyoruz yok kahvaltı yok d. Günü yok şu geldi gelin yok bu geldi. Tatilede gidildi beraber derken bana fazla geldi tartışıyoruz tabi.benim ailem sensin diyen adam gitti yerine sen beni ailemden mi koparmak istiyosun diyen Bi adam geldi.ve bir organizasyona bile hasta olup katılmasam burnumdan getirdi. her tartışmada benim ailem şöyle benim ailem böyle diye konuşuyor.defalarca anlattım zoruma gidiyo bunu yapma diye. Acaba çocuğumuz yok diyemi böyle.. Yoksa hep böylemi kalıcak..🤐
Sen gitme çoğu görüşmeye kendisi tek başına gitsin bir süre.Surat ta assa konuşsa da umursama

Başlığa cevap veriyorum.
Kocaların aile olduğumuzu anlaması için illa çocuk lazım değil.
Kocaların aile olduğunu anlamadığı evliliklerde mümkünse çocuk olmasın.

Merhaba hanımlar
3 yıllık evliyim.. eşimle 1 yıl flört edip evlendim ki. evliliğe beni zor ikna etti. Artı flört bile sayılmaz; ailemden uzak bi şehirde olduğum için yalnız yaşıyordum. Çok taraftar değildim evime gelip kalmasına ama sürekli git de denmiyor
Herneyse kalma süresi sıklaştı.. aile ve akraba ziyaretlerini tamamen bitirdi(sülalece çok sık görüşürler 100-150 kişilik bir grup düşünün her hafta Bi organizasyonları olur. Düğün derneklere şöyle Bi uğrayıp erkenden geliyordu. Kaba tabirle dibimden ayrılmıyordu. bende gitmesi için ısrar ediyordum çünkü çalıştığım için kendime vakit ayıramıyordum temizlik ütü çamaşır vs. Birde içime sinmiyordu. Nişanlandık ve eşyalarını alıp bana taşındı zaten🎃 ve başladı film..
Annesine gidip ordan gel bu gece burda kalalım diye aramalar.ev arıycaz arıyo emlakçı dayım gel diyo Bi gidiyorum k. Valide görümce de orda. Eşyalarım vardı zaten. sadece misafir masam yoktu. Çıkıp bakıcaz diye hbr bekliyorum beni arıyo görümcemle masa bakmış gelebiliyosan biz şurdayız fln😠
Başka Bi zmn ev bakıyoruz tek Bi eve bakıp annesine gidiyoruz.düğün alışverişi eksiği için çarşıya çıkıyoruz acıktık annesini arıyo ne yemek yaptın fln derken bende düğün öncesi film koptu bitti dedim.inanın ağlayarak yalvardı ki hiç istemediğim sözler çıktı ağzından istersen görüşmem benim ailem sensin gb.
Neyse öyle böyle derken evlendik her hafta çağrılıyoruz yok kahvaltı yok d. Günü yok şu geldi gelin yok bu geldi. Tatilede gidildi beraber derken bana fazla geldi tartışıyoruz tabi.benim ailem sensin diyen adam gitti yerine sen beni ailemden mi koparmak istiyosun diyen Bi adam geldi.ve bir organizasyona bile hasta olup katılmasam burnumdan getirdi. her tartışmada benim ailem şöyle benim ailem böyle diye konuşuyor.defalarca anlattım zoruma gidiyo bunu yapma diye. Acaba çocuğumuz yok diyemi böyle.. Yoksa hep böylemi kalıcak..🤐
😅Ay cok yasa sen ne güldüm.Esimin karnimda ikiz bebeklerim varken bana onların(ailesinin) yanında sen beni ailemden koparmak mi istiyorsun demesi geldi aklıma.O sasirmam gülüsüm.Dedigin gibi olsaydi ben çift bebege hamileydim.Doğduklarında da ailem ailem diye beni zivanadan çıkarmazdı demi?

😅Ay cok yasa sen ne güldüm.Esimin karnimda ikiz bebeklerim varken bana onların(ailesinin) yanında sen beni ailemden koparmak mi istiyorsun demesi geldi aklıma.O sasirmam gülüsüm.Dedigin gibi olsaydi ben çift bebege hamileydim.Doğduklarında da ailem ailem diye beni zivanadan çıkarmazdı demi?
Yok valla çocuk yapıyım mı diye sormadım ya
Asla yanında bile uyumuyorum artık soğudum

Yorumları okumadım ama mutlaka söyleyen olmuştur. İki kişisiniz diye aile olduğunuzu anlamayan adama çocuklardan futbol takımı bile kursanız anlamaz.
Çocuk olunca da konularınız karnım burnumda her gün misafir ağırlıyorum, küçücük çocukla sürekli kayınvalidemlere gidiyorum..vs. olur.

Back
X