Kocalarina kök söktüren kadinlar..

Evet ben de eşimle o dengeyi yakaladıktan sonra anneme çok kızmaya başladım babamı böyle hepimizin tepesine çıkardığı için. Biz karşılarında el pençe durdukça kendilerini bok sanıyorlar. Babam olur olmadık her şeye sinirlenir. Gelir bu bardak niye burdak çaaat bardağı kırar. Hadi bakalım bir daha bardağı oraya koyabiliyon mu. Sonra koymayalım diye annem yıllarca peşimizde bardağı oraya koymayın babanız kızıyo diye dolanır. Anneme babamdan daha çok sinirleniyorum. Ben inattan koyuyorm o bardağı. Şu an bayram için ailemin yanına geldk mesela. Arabasını kullandm radyo kanalını değiştirmişim. Bağırdı bana. Annem de kaş göz yapıyo ordN hala. Ay pardon canmss bi daha olmaz dedm kahkaha attm. Adam sustu. Ben ciddi özür dilesem uzatıcaktı da uzatıcaktı. Ama yine bakıyorum büyük bişey olacak gibiyse susuyorum. He he diyip kaçıyorum. Çünkü ben geçiciyim annem kalıcı annemden çıkarır sinirini. Annem de susar baş edemez. Ama sağolsun annem sayesinde evlilikte ne yapmamalı hep öğrendim. Adama muhtaç olduğunu hissettirmicen. Tepene bindirmicen. Güçlü durucan. O olmasa da çok rahat ve mutlu yaşayacağını bilicek. O sadece birlikteyken mutlu olduğunuz için yanında sevdiğin için yanında.

Valla ben her dedıgımı yaptırıyorum,dısarıda falan sınırlencekmıs te bana kızacakmıs falan o bıraz zor,sız bu sekılde korktugunuzu bellı edersenız sonradan tepenıze cıkar hatta korktugunuzu bıldıgı ıcın sıddet uygulayabılır.4senedır esım hıc el kaldırmamıstır kaldıramazda o elını naparım, ben cok sınırlıyımdır ve asırı sınırlendıgımde ofkemı kontrol edemıyorum benım sınırımı bıldıgı ıcın ve ondan baskın oldugum ıcın bızde soz bendedır.

Her dedigimi deilde istedigin seyleri yaptiriyorum. Bence karsilikli birbirini tanimakla nabza gore serbetle alakali.. baktim adamin izin verice bseyse bn sunu yapicam derm. Ama terddutluysem yapayimmi die usulen sorarm
Biraz zor gbi gozukuysa isve cilve taktik hele bide bu ara hamileym bn diyip duruom. Aa ama biliyosam asla izin vermez zaten hic heveslenmem. ama bazen sacma salak bseye hayr dedigi olmuyor mu oluyor ama burnundan nasi geliceginide bilyo hc bi zmaanda lafimi esirgemem.
Kavga aninda bak sus der susmassm ne olur hadi bi goster derim.
Biraz tahrike giriyo benmki ama bence es den bu kadar korkmamali.. ama tabi sakin insanlarda var su hayatta illaki biri baskinsa dgeri alttan alan oldugu icin sanrm kadinlar biraz daha cazgirlasmali

Biz karşılıklı elimizden geldiği kadar birbirimizi mutlu etmeye mutlu görmeye çalışırız

A dan z ye katiliyorum

Tabi ki asla içimde tutmam şikayetimi... Ama kadın bence biraz daha üstün, eşit olmayı anlamıyor Türk erkekleri

2,5 yıllık evlilik hayatımda eşim sayesinde yaptığım tesbitleri tek tek yazmışsınız.Konu sahibi, bırak bir kez kopsun kıyamet, 2 kere de sabaha kadar kavga ediverin. Burada tazdıklarınızı eşinize de takır takır anlatın, hissettiklerimizi söyleyin. Eğer sizi gerçekten seviyorsa daha fazla çabalayıp kendini yontacaktır.

Dediğinizi yaptırmanızdan çok,eşinizle iletişiminizin kopukluğu Ondan korkmanız daha büyük bir sorun bence.Dediğimi yaptırıp ,hislerimi ,tepkimi gösteremeyeceksem,acaba ne der korkusuyla yaşayacaksam ,dünyayı ayağıma serse de önemi olmaz.Yeri geldiğinde kavgamı da ederim,tepkimi de belirtirim,yeri geldiğinde istediğim için makul nedenler belirterek yaptırmaya çalışırım.Kadın kadar erkeğin karakteri de önemli .Kimi erkek tatlı dilden etkilenir,kimi nazını,kaprisini çekmemek için istemese de yapar,kimi gerçekten eşine çok değer verir dediğini yapar,kimi erkek eşinin lafını dinlemeyi kılıbıklık olarak görür ,sizin eşinizi tanımanıza,Onu çözmenize bağlı bu da zamanla olan bir şey.

Erkekler hamur gibi o kulak memesi tabiri varya o ayari iyi bileceksin ki kivami yakalayasin :) neyi ne zaman ve nasil isteyecegini iyi ayarlamak lazim. Birde tatli dil onemli. Ayrica eşten neden korkulur sevgi saygu varken isin icine korku girmesini anlayamadım basilir ezilir kalirsin konusamadiktan sonra. Esime isteyipte yaptiramadigim hicbirsey yok ammaaaa isteyipte yapmadigimda hicbirseyi yok evlilik karsilikli fedakarlik ve ozveri istiyor hep bana hep bana olmaz.

bri bni mi çağırdı bn herşeyi takır takır söylerm ama bu yaptğmdan memnun deilm bnde bu huyumu bırakmak isterdim. çünkü sonunda bnm dedğm olur ama kavga gürültü çok oluo

evde kim sessizse karşı taraf baskın çıkar , ama şöylede bir gerçek var bu birazda erkeğin karekteriyle ilgili bir durum

Hahahaha adam halayı duyunca başlamadan biter zaten

Yatağın çözümü gayet kolay. 3 gün salonda yat. Belim ağrıyor, bu yatağa birdaha asla giremem de.

İşte cinselliği kullanarak çözüm :) pastellim

Yatağın çözümü gayet kolay. 3 gün salonda yat. Belim ağrıyor, bu yatağa birdaha asla giremem de.

İşte cinselliği kullanarak çözüm :) pastellim
denemedim. denesem de sökmez. cok tuhaf bir esim var cunku. umursamaz beni ya da belimi
. ben konuya katki olsun diye yazdim o mesaji.. ama daha buyuk ve ciddi bir konu var suan onunla ilgiliyim :/

denemedim. denesem de sökmez. cok tuhaf bir esim var cunku. umursamaz beni ya da belimi
. ben konuya katki olsun diye yazdim o mesaji.. ama daha buyuk ve ciddi bir konu var suan onunla ilgiliyim :/

Allah Allah, ilginçmiş. Tabi ki buradakiler iki dedikodu, laflama işte. Allah yardımcın olsun zormuş gerçekten...

Allah Allah, ilginçmiş. Tabi ki buradakiler iki dedikodu, laflama işte. Allah yardımcın olsun zormuş gerçekten...
evet cok ilginc bir vaka actigim konulari okursan gorursun...

sinirlerim bozuldu aksam aksam.. hoş zatem bozukktu ama daha beter bozuldu.

amin tesekkur ederim bu arada

Kök sokturmeye çalışma mutluluk oradan gelmiyor. En iyisi uyumlu olmak. Cunku ben gibi huysuz ve sinirli kadınlar belki kısa vadede istediklerini yaptırıyor ama sonra sevdikleri adami uzduklri için pisman olup daha anlayışlı ve iyi huylu olmak istiyor. Bn taviz vermeyen kötü huylu ve asabi bir insanım ama eşimi de en çok ben üzüp hirpaliyorum. Keşke dediklerimi yaptimasam ama eşimi de uzmesem ilişkimi de yipratmasam. Eminim daha mutlu olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…