- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
Benim babamda çok sinirli biriydi dedem de hep bir korku psikolojisi oldu ama bir süredir babama da cevap veriyorum artık çünkü o kadar gereksiz yere sinirlenip haksızlık yapıyor ki o da bir lafı haketti diyorum en sonunda dayanamıyorum. Herkese gerekeni söylemek lazım usturuplu bir dille saygılı bir şekilde.
Evet ben de eşimle o dengeyi yakaladıktan sonra anneme çok kızmaya başladım babamı böyle hepimizin tepesine çıkardığı için. Biz karşılarında el pençe durdukça kendilerini bok sanıyorlar. Babam olur olmadık her şeye sinirlenir. Gelir bu bardak niye burdak çaaat bardağı kırar. Hadi bakalım bir daha bardağı oraya koyabiliyon mu. Sonra koymayalım diye annem yıllarca peşimizde bardağı oraya koymayın babanız kızıyo diye dolanır. Anneme babamdan daha çok sinirleniyorum. Ben inattan koyuyorm o bardağı. Şu an bayram için ailemin yanına geldk mesela. Arabasını kullandm radyo kanalını değiştirmişim. Bağırdı bana. Annem de kaş göz yapıyo ordN hala. Ay pardon canmss bi daha olmaz dedm kahkaha attm. Adam sustu. Ben ciddi özür dilesem uzatıcaktı da uzatıcaktı. Ama yine bakıyorum büyük bişey olacak gibiyse susuyorum. He he diyip kaçıyorum. Çünkü ben geçiciyim annem kalıcı annemden çıkarır sinirini. Annem de susar baş edemez. Ama sağolsun annem sayesinde evlilikte ne yapmamalı hep öğrendim. Adama muhtaç olduğunu hissettirmicen. Tepene bindirmicen. Güçlü durucan. O olmasa da çok rahat ve mutlu yaşayacağını bilicek. O sadece birlikteyken mutlu olduğunuz için yanında sevdiğin için yanında.
Aynen ne olacak ki? Huzurum mu kaçacak? Böyle sürekli içime atacağıma bir şeyleri bir kere huzurumu tam kaçırır evliliğimi hizaya sokarım. Evlilikte kadın erkek eşittir ya birinin daha fazla ağırlığının olması kadar itici bir şey yok.
2,5 yıllık evlilik hayatımda eşim sayesinde yaptığım tesbitleri tek tek yazmışsınız.Konu sahibi, bırak bir kez kopsun kıyamet, 2 kere de sabaha kadar kavga ediverin. Burada tazdıklarınızı eşinize de takır takır anlatın, hissettiklerimizi söyleyin. Eğer sizi gerçekten seviyorsa daha fazla çabalayıp kendini yontacaktır.öfke problemi Türk erkeklerinin yüzde 75 inde olan sorun.
Kendi anasından babasından gördüğünü 'aile' olarak biliyor.
Soyunu kendi babası gibi devam ettiriyor.
Kadınlar zamana ayak uydurabilir, değişime çok açıktır. Gördüğünü değil, hayal ettiğini ister
Oysa erkek için değişim çok zor.
Mutsuz olduğunuzu anlatın, korktuğunuzu söyleyin
cinselliği nasıl kullanıyorsunuz ya
ben onu filmlerde oluyor sadece zannediyordum
şimdi saten gecelik giyip, önüne geçsem, 'yarın halamlara gidelim' diye
valla iş bitişinde başında verdiği sözü de unutur adam
adını bile unutuyor o sırada
ben bir evi badana ettirebilmek icin (ustelik tum maliyeti ben karsiladim) 3 ay mucadele verdim be
imanım gevredi...
kurutma makinesi aldirabilmek icin de cok cetin bi mucadeleye girecem sanıyodum ama surekli camasirlarimin uzerine hali silkeleyen manyak ust komsum isimi kolaylaştırdı. birgun yine temiz çamaşır ustune hali silkelemesine sahit oldu "ya cikip kavga edecegim ki sen benim apartmandskilerle kotu olmami istemezsin, yada makine alalim "dedim. yarisi ondan yarisi benden denklestirdik aldik. valla bu en kolayi oldu.
simdiki hedefim yatak... yatagin her iki yuzunde de ortw kismi çöktü. ki bel problemim var. yatılmıyor
ha gayret bismillah basladim ön hazirliga gazam mubarek olaaa
denemedim. denesem de sökmez. cok tuhaf bir esim var cunku. umursamaz beni ya da belimiYatağın çözümü gayet kolay. 3 gün salonda yat. Belim ağrıyor, bu yatağa birdaha asla giremem de.
İşte cinselliği kullanarak çözüm :)pastellim
denemedim. denesem de sökmez. cok tuhaf bir esim var cunku. umursamaz beni ya da belimi
. ben konuya katki olsun diye yazdim o mesaji.. ama daha buyuk ve ciddi bir konu var suan onunla ilgiliyim :/
evet cok ilginc bir vaka actigim konulari okursan gorursun...Allah Allah, ilginçmiş. Tabi ki buradakiler iki dedikodu, laflama işte. Allah yardımcın olsun zormuş gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?