Yani öyle beğendim ki 50 kere beğene basabilirdim arkadaşım. Ama maalesef 1 kez basabiliyorum. Ben de beğen vazgeç beğen vazgeç yapayım bari.:)Ay bir ara ayakkabı şakası vardı ya 600 liraya ayakkabı gördüm çok beğendim alalım vs, benim süpürgeyi alışımın üzerine geldi eşime msj attım ben de (ki giysi kıyafet ayakkabı ihtiyacım varsa alırım öyle çılgınlığım yoktur) eşim "canım netten bir fiyatına bak her yerde öyle ise alalım diye cevap yazdım şok olmuştum. Bu erkeklere Eğitim şartyoksa babalarından ne görmüşlerse devam ettirebileceklerini sanıyorlar, zavallı kaynanam bizim düğünümüze bile yeni kıyafet alamamıştı kendisine
Çalışmak çalışmamak sorun değil de o diploma kadının elinde olacak, erkek de haddini bilecek...
Hiiiç birşeyi içime atmam. Beni deli edecek şeylerden eşim uzak durur, onu üzecek şeylerden de ben. Hiç bir isteğimi ikiletmez, sözüme de kıymet verir. Ortak kararlar alırız ama hiç de kırmaz beni. Bunun sadece eşimin karakteriyle ilgisi olduğunu düşünüyorum ve bir de benden yaklaşık 10yaş kadar büyük oluşu. :) Sakin, sabırlı, centilmen bir yapısı vardır. En çok da arada saygı var diye rahatım ben. Ağlamama da dayanamadığı için extra şanslıyımMerhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben
Ben sana bir prenses dogurdum bunu çok mi goruyon diyorum birazda kocacim lutfeennn karını kirma deyince yelkenler suya iniyor.bir da isve cilveli olun kocam da kocacim deyin tamammm
benim esimde genelde tum istediklerimi yapar benim dedigim olur. Ama bunlar ben kok sokturdugum icin degil esim cok merhametli oldugu icin ve birbrmzi gercekten cok sevdgmz icin. Ben ondan zaten hosuna gitmeyecek bisey istemem. Hayir diyecegini bildigim biseyi soylemem ki bosuna ne o ne ben uzuleyim. Bide biseye hayir dediyse o an hic ustelemiyorum tmm diyorum sonra iyi zamaninda mutlaka kabul ediyo. Bence bu her iatedigini yaptirma isinin yuzde otuzu kadina bakiyo erkek buna musait degilse ne yapilsa bos. Duger mesajlarda yazanlar olmus her an kaybetme korkusu ve maddi manevi muhtac olmama da buyuk etken. Sizin esinizden ayri sosyal hayatiniz olmali. "Ben" dusuncesi kaybedilememli ve mutlaka maddi geliri olmali kadinin. Herşeyini feda edince kimseye yaranilmiyo.Merhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben
Sen takır takır söyleyince o iki katını söylemiyor mu , kırıcı söz işitmemek için frenliyoruz İşte ....Aslında sorunun cevabı yine sorunun içinde. O öfkelenecek diye korkarsanız ohoo oo... Öfkelense ne yazar öfkelenmese ne yazar? Sabaha kadar kızsın isterse ben takır takır söylerim içimde ne varsa. Basit varlık aslında erkekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?