Kocalarina kök söktüren kadinlar..

Yakışıklı becerikli yeyenekli kocam derim onun dediklerinin pek dışına çıkmıyor gibi. Görünürüm o sürekli şunu yapma dedigimi. Neden yapıyorsun der ben öyle çince konuşuyormuş gibi bakarım yüzüne sakin sessiz kalırım o yatışınca bir doz daha. Yağlama yaparım.ama ben onu övmeyi seviyorum.eğer yine inatlaniyorsa ses etmem böyle aşırı ciddi olurum.tabi birden onu sıvazlayan fingirdeyen karısı betona dönünce sudan çıkmış balık gibi oluyor.eğer istediğimi yaparsa eski halime dönerim.yok yine olmazsa yine gülümserim ona ama yapmadığı şey üstüne espiri üstüne espiri yaparım inceden inceye laf sokar gibi.o zaman kafasında bi düşünür em azından süre verir.ben cok beceremesem de amatörce bu kadar oluyor

Benim bi arkadaşım var hangi ortamda olursa olsun pat diye aklından geçeni eşine söyleyip eşini küçük düşürdüğü için kocası onu sinirlendirmekten korkuyor. Aslında ben öyle olmasını da istemem ama eşimin de benim de aynı seviyede birbirimizi anlamamızı isterdim. Ama maalesefki erkekler kadın ruhundan anlamadıkları için çatışma olabiliyor. Çok kolay bir kadını mutlu etmek bence. Ahhh ahhh ben erkek olsaydım eşimi öyle mutlu ederdim ki. Hoş kocama da sorsak o da ben kadın olsaydım eşimi çok mutlu ederdim der işte bunun tek sebebi birbirimizi tam anlayamamak. Bu gün mesela hiç aklıma gelmemiş birşeyi öyle düşünmüşüm gibi anlayıp neden herkesi yönetmeye çalışıyosun gibi bilaf etti. Halbuki niyetim o kadar temizdi ki neyse ben de valla hiç esirgemedim lafı. bayram sonuna kadar lütfen konuşmayalım tek kelimeni duymak istemiyorum dedim. Arada aşkım falan bişeyler diyip anlatıyo ama ben kapı duvar eee haketti ama

Ikimiz de baskın karakteriz. Ama çok sinirlenirse sessiz kalmayi basarabilirsem susarım. Ama bazen aynı kıvama oluyoruz. Eşim gider. Sakinlesince de normal kadınlar kocalarına böyle yapmaz. Sessiz kalır alttan alır diye öğüt verir. Ama canım cicim diyerek bişey istesem hemen yapar. Ondan korksam da bunu belli etmeyip üste çıkmak isterim. Bu huy çocukluğumdan beri var. Kimseden Korkmazdim. Dayak yiyeceğimi bilsem yine de erkek çocuklarıyla kavga ederdim. Mizaç bu bende. Kendimi çok zorluyorum huyu na gitmek için.

Yani öyle beğendim ki 50 kere beğene basabilirdim arkadaşım. Ama maalesef 1 kez basabiliyorum. Ben de beğen vazgeç beğen vazgeç yapayım bari.:)

Hiiiç birşeyi içime atmam. Beni deli edecek şeylerden eşim uzak durur, onu üzecek şeylerden de ben. Hiç bir isteğimi ikiletmez, sözüme de kıymet verir. Ortak kararlar alırız ama hiç de kırmaz beni. Bunun sadece eşimin karakteriyle ilgisi olduğunu düşünüyorum ve bir de benden yaklaşık 10yaş kadar büyük oluşu. :) Sakin, sabırlı, centilmen bir yapısı vardır. En çok da arada saygı var diye rahatım ben. Ağlamama da dayanamadığı için extra şanslıyım Bir de anlaşamazsak ayrılacağımızı, rahatça çekip gidebileceğimi ikimiz de biliyoruz. Bu yüzden birbirimize daha kıymetli yaklaşıyoruz.

Valla sanırım onu en başta yapıcaktık şahsen benim eltim (çok akıllı) başından beri adama kök söktürdü canına okudu herşeye kızdı bağırdı çağırdı şimdi kocası ona bişey derken 10 kere düşünüyor Yani bizden geçmiş olabilir

Ben sana bir prenses dogurdum bunu çok mi goruyon diyorum birazda kocacim lutfeennn karını kirma deyince yelkenler suya iniyor.bir da isve cilveli olun kocam da kocacim deyin tamammm

Kadin erkekten daha zeki bunu kabul edelim... Nabza gore serbet vermek lazim... Bakisindan anlıyorum artik ne psikolojide olduğunu bazen susarim offlarm pufflarim anlamaz yada salaga yatarsa gider kizimla oynarim zaman geciririm ozaman aklima gelmio cunku dengesizligi.. Ama kendinde oldugunda da sokarim lafimi :))) ve anlatirim bak kizimiz var artik boyle yapmaYALİM vs. Hep genelleme yaparm kendini ezilmiş yada suclu hissetmesn diye kendimi de suclarim tabi onum gozunde.. Bu onun koltuklarini kabartio akli sira :)))

Kocamdan da kaynanamdan da
Annemden babamdan da hiç kimseden lafimi esirgemem
Çatır çatır söylerim
Esim de huyumu bildiği için karışmaz bana
Çoğunlukla ben ne dersem öyle olur ama tabiki bu sadece benle ilgili değil
Eşimin yapısı da buna musait ki ben böyle davranabiliyorum
Valla bazen cazgirlik yapmak gerekiyor
İcimdekini söylerim
Ben uzulecegime o üzülsün
(Karsimdaki kimse artık )

biri yazmis,erkekte kaybetme korkusu olmali.. arkana bile bakmadan gidebilecegini bilmeli..valla kadinlar kayitsiz sartsiz kul kole oluyorsunuz,sonra da burada konu aciyorsunuz vay efendim nasil.davranmali nasil etmeli de yola getirmeli..(sadece bu konu icin soylemiyorum) sadece onu sevdiginiz icin yaninda oldugunuzu bilmeli.. maddi bagimlilik vs bunlar da bagliyor cogu kadini.. her zaman ozgurlugune duskun oldugunu bilmelj adam..

Canim mal gibi adamda olmasinlar oyle
kari lafiylan hareket edenler de bi oka yaramaz
kararlari ortak vermelu aslinda ama erkekler egoist oldugu ivin herzaman son soz onlardadit

Birazda erkege bagli esine deger veriyorsa yapar karsiliklidir bu zaten ben istedigimi yaptiririm yapacak kafasinda olmakta hos degil zaten gece canim birsey ister alir eve birsey almak isterim alir ama bana yarin degildr iki hafta sonra alalimmi der tamam derim illa yarin olacak istiyorum diye tutturursa kadin adamda illallah der ayni sekilde adamda yemegimi hazirla sunu utule hemen yap derse itici olur isteme sekli karsilikli ortak fikirde bulusmak bunlar onemli

Cogu kadan malesef esine 'muhtac'. Beni yanlis anlamayin lutfen. Biz kadinlar iliskiye baslar baslamaz elimizde olan ipleri veriyoruz. Her istedigini yapiyor. Fazla ilgi veriyoruz. Bir erkekde kaybetme korkusu olmali. Bakin bakalim ozaman nasilda sizin istek ver arzulariniza kulak veriyorlar.

Bence karakter meselesi, merhametli bir insansa eşinin kıymetini bilir.Benim eşim yapacağı her ìş için benim fikrimi alır ve sen nasıl istersen öyle olsun aşkım der.Gözlemlerime göre bir erkek anne ve babasına saygılı ise eşinede saygılı oluyor.

Valla bugün bayram düşük yehlikem cat hem başım ağrıyo o yüzden evden çıkmak istemedim kendisi umrunda olmadı giyindi gitti anasına

benim esimde genelde tum istediklerimi yapar benim dedigim olur. Ama bunlar ben kok sokturdugum icin degil esim cok merhametli oldugu icin ve birbrmzi gercekten cok sevdgmz icin. Ben ondan zaten hosuna gitmeyecek bisey istemem. Hayir diyecegini bildigim biseyi soylemem ki bosuna ne o ne ben uzuleyim. Bide biseye hayir dediyse o an hic ustelemiyorum tmm diyorum sonra iyi zamaninda mutlaka kabul ediyo. Bence bu her iatedigini yaptirma isinin yuzde otuzu kadina bakiyo erkek buna musait degilse ne yapilsa bos. Duger mesajlarda yazanlar olmus her an kaybetme korkusu ve maddi manevi muhtac olmama da buyuk etken. Sizin esinizden ayri sosyal hayatiniz olmali. "Ben" dusuncesi kaybedilememli ve mutlaka maddi geliri olmali kadinin. Herşeyini feda edince kimseye yaranilmiyo.

Bu erkekle de alakalı aslında, sakin yapılı kolay sinirlenmeyen, karısına çocuğuna kıymet veren bir adamsa ve kadında ona muhtaç olmadan o olmasada hayatını devam ettirebileceğini ta en başından hissettirenilmişse o evlilikte kadının hareket sahası geniş olur, yani benim evliliğimde böyle hiç olmazsa.. o yüzden tercih yaparken adamı iyi analiz edeceğiz
ve kendimize güveneceğiz bunuda karşı tarafa hissettirdikten sonra taktiğe gerek kalmıyor bence

Sen takır takır söyleyince o iki katını söylemiyor mu , kırıcı söz işitmemek için frenliyoruz İşte ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…