kocalarınız yemek yapmadığınızda ne yapar?

sevmediği bişey bile yapsam olsun bununda vardır bi vitamini der yer saolsun, geçen gün brüksel lahanası yaptım sevmedik ben yiyemedim ama aşkım yedi :) bişey yapmamışsam da dışardan yeris sorun olmass::) o da olmassa birbirimizi yerisszemuszemus

Dışarda yeriz yada annesine gideriz, ya da eve söleriz. Zaten haftada bir kere dışarda yeriz, bir gün annesinde bir gün bnm annemde yeriz. Bir şekilde aç kalmıorz. :))

Napalım kahvaltı gibi birşeyler hazırlarız o zaman der, şekerim benim :)

tahminimce ben evlenince rahat olucam çünkü benim sevgilim etten nefret eder bi köfte oda bi kaçtane sebzeye bayılır abur cuburda sever dışardan söylemeyide yani işim iş gibi boğazına yemek konusunda fazla düşkünde değildir ama tatlıya bayılır kek pasta vs onlarıda ben çok güzel yaparım kaydirigubbakcemile3 iiyimiş be tabi evlenince nolur bilemem :hulya:

benimkide kahvaltı yapalım der onuda yapamayacak kadar yorgunsam dışardan söyleriz der.

ne yapar, kendine çay koyar..
yanınada kahvaltılık bişeyler çıkarır afiyetle yer...

zaten ne zaman ne yemek isyersin ne yapayım diye sorsam kendini zorlama kahvaltı yaparız der..çok sever kahvaltıyı..

ikimizde çalışıyoruz
akşam eve gelince ne yemek yapsak diye konuşuruz
birlikte karar veririz,eğer çok acıktıysak ve bekleyemiyorsak
basit şeyler yaparız

miniklerim olduğu için bizim evde hafta içi yemek pişer. annem sağolsun :kedi: :nazar: hafta sonu minikler annanede olur biz de dışarıdan yeriz. zaten 2 günüm rahat o arada yemek yapamıyorum yaw :delphin:

Benim aşkım yemek konusunda biraz hassastır.Öyle herşeyi yemez,damak tadına uyacak.Evliliğimin ilk zamanları çok zorlanmıştım çünkü pek yemek yapmayı bilmiyordum.Aslında biliyordum ama kıvam problemi oluyordu hani damak tadına uyması meselesisempatiksalakcinni
Önceden kalmış yemeği ekmeği yemez mesela.Beğenmediği birşeyi aç kalır ama yemez.Çok nadirdir acıktım deyişi.Onun için en pratik şey yoğurttur.Yer ve doyar.
Eşim ilk zamanlar ilerisini düşünerek çocukllarımızı yani evde bir yemek düzeni olsun istedi.Tam düzen oturdu derken Şimdi bebişimizden dolayı eski düzenimiz değişti.Artık pek yemek yapamıyorum.Ya dışardan yeriz ya da iyiysem beraber yaparız

Ama Allah bin defa razı olsun eşimden.Yardım eder,rahatsızlandığım zaman yemeğimi ya yapar ya da dışardan alır getirir sağolsun

simdiye kadar hic sorun olmadi zaten bende durup dururken canim istemedi diye o gün yemek pisirmemezlik yapmayacagimi bilir mutlaka isim vardir yada hastayimdir
genelde o zaman pizza yada mc e gideriz
hatta bugun yemek yapmadim disardaydim esim benden önce eve geldi bende iki pizza yaptirdim yedik bi güzel

sğaolsun benimkide yapmadığım zamanlar bişi demez
mesela bugün o evdeydi ben yoktum
kıymalı yumurta yapmış yemiş bi güzel hihoyyyt

Ben hiç yemek yapmadığım için tersi ,eşimi şaşırtırdı herhalde.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

benim eşimde ses cıkarmaz kahvaltı türüde koysam önüne yer ama cogunlukta yemegım hep hazır olur

bazen uzun araliklarla yapmiyorum ya pizza yapiyo yada biseyler atistiriyo..

her zaman yemeğim hazır olur ama eşim boğazına düşkün olduğu için hemen dışarıdan birşey sipariş eder yerimseniben

Back
X