kocalarınız yemek yapmadığınızda ne yapar?

benim eşimde yemek aramaz illa. ne bulursa onu yer. yinede yapmaya eksik etmemeye çalışırım. yada hemen pratik birşeyler yaparım.

bu arada dikkatimi çekti maşallah kimsenin eşi bir şey demiyor , aman ne kadar güzel, yeni jenerasyon erkek biraz daha özverili ve anlayışlı mı oldu acaba?

yazık annem çok çekti hala çeker yemek konusunda, evde mutlaka 2-3 çeşit yemek olacak. annem anlatırdı ilk evlendikleri zaman babamın önüne yumurta kırıp koymuş , babamda bir güzel tepsiyi kaldırdığı gibi sokağa fırlatmış...çok iyidir amaasabidir babam, laz damarı tuttu mu allah deyin....annem o yüzden beni çok şanslı bulur, damadını sever:))

yemekle pek arası yoktur zaten ama yemek yapmadım bugün desem de hiç sorun etmez aşagıdan bişeyler söyler yada kahvaltı edelim der:)))

vallahi sağolası kocişkom kalkar kendi yaparŞeniz bende şanslılardanım yani.her ne kadar bunu yüzüne söylemesem de

anlayışlıdır hiçbişey demez.dıaşrdan yeriz kahvaltı yaparız.becerebilse kendi yapar da maalesef o kadar yapamıyor....

bu konuda çok sıkıntılıyım eşim için yemek çok önemli öğün geçiştirmek onun için söz konusu bile olamaz olsun artık buna alıştım galiba eşi yemek seçmeyenler bence çok şanslı

Benim eşim ev yemeklerini çok sever. Zorunlu olmadıkça dışarıda yemek istemez.
O akşam yemek yapmadıysam sağlam bir gerekçem olduğunu bilir ve dışarıda yeriz. Bazen de gelirken o bir şeyler getirir.

ben bazen sevglmn evine gderm
vekit geçiririz beraber
bizimki gider alışverişini yapar güzelcene yemegi yapar önüme koyar
ama o kdr da gzl yapar ki
bir iki sebze yemegi gözterdm ona
şu an benden iyi yapıyor
zaten ben çalışacak olduugm için
ilerde akşamları benden yemek bekleme gibi bir lüksü de olmayacagının farkında
kim gelirse önce o yapacak
ama yemekleri o yaparsa hep
çok kilo alırız valla:roflol:

benim eşim peynir ekmek hastası.. ben yemek yapsam bile adamın gözü peynir ekmekte... yemek yapmayı seven ben iyice soğudum yemek yapmaktan.. bu konuda şanslı sayılırım anlıcaanız.. hiçbişey olmazsa veriyom önüne peynir ekmek tamam... ama işin kötü tarafı da var .. adam peynir -ekmek yemekten balkonu büyüdü.. göbeğini takip eder oldu.. ahhh ahh... şu genç yaşımda nurtopu gibi göbekli ve kel koca sahibi oldum iyimi :roflol:

yemek yoksa kahvaltı türü istemez. biraz söylenir. benden erken gelmiş olsa da birşey hazırlamaz. evde pratik hazırlanacak birşey varsa hemen hazırlarım.
yoksa da dışardan söyleriz.

valla ben de aynen senın gibiyim yemek te sorun yokta pişirmesi zoruma geliyor ama çok duydum beğenmediği zaman sofraya oturmayan bence bu karısına saygısızlıktan baska birişey değil çok biliyorlarsa kendileri yapsınlar böyle çok erkek var allah eşlerine sabır versin

valla benim koca önüne taş koysam gıkını çıkarmaz yer garibim
sdc dolabtan çıkan bigün önce yapılan bir şeyi asla ve asla yediremzsin
tek kötü huyu bu ha bide taş koysam deyince öle sebze koyamam
malesef adamın alerjisi var
misler gibi kabak yemeği yapmıştım yeni evlendiğimizde
bu ne ya pişmiş salatalık mı yicez dedi ne anlar eşşek hoşaftan

Ben yemeksiz kalmam.Çok yorgunsam balık aldırırım genelde o pişirir .Ama bugün yogunum sade makarrna bile yapsam yer saolsun bazende onun sevdiği basit yemekleri yaparımm mesela patates haşlayıp üstüne sarmısaklı yoğurt bayılırr.

benim eşim yemek konusunda titiz ne pişireceğimi söyler ben de yaparım,yemek yapmazsam kızar ,çeşiti bol olmalı muntazam bir sofra düzeni olmalı yoksa durum vahim surat yapar valla.sadece işim çoksa eve geç geleceksem yemeği o yapar yani asla ve asla yemeksiz olmaz,akşam kahvaltı yapmayı,aparatif atıştırmayı da sevmez ama ben alıştım işten gelir gelmez mutfağa koşarım hoşuma da gidiyor zaten.

allahtan bizim ki yemek seçmiyor
ama zaten yemek yapan da yok ona
yazık aşkım midemden dolayı bulantılarım oluyor bir şey yapamıyorum
o da iş yerinde yiyip geliyor
ama hamile kalmadan önce yemek yapmamışsam kendi hazırlıyor bişeyler

Back
X