kocalarınız yemek yapmadığınızda ne yapar?

Yemek konusunda sıkıntı yaşamadım hiç. Ne pişse yiyor eşim.
Dolabımı tıka basa yiyeceklerle doldurmam. O gün ne pişireceksem gider marketten alırım genelde.
Hafta içi evde hafta sonları dışardayız zaten.:1rolleyes:

ahh kızlar bu konuda en çok ben dertliyim eşim bunaltır beni yemek konusunda öyle herşeyi yemez et yemekleri olacak sadece sebze ağzına sürmez bende tam tersi bu yüzden sorun oluyor yemek bizim için alıştıramadım adamı gitti Allah var masaya oturmamazlıkda yapmaz kırmaz beni ama yemek derdimiz büyük...

benım eşimd sağolsun hiçç ayırt etmez ne koyarsam onune yer..hatta artan yemek olmuşsa ben atılmasın sıye yapmam 2. yemek.onuda yer bıtırırız.problem yaşamıyoruz yanı.

bende bu konuda dertli olanlardanım.sebzeyi yemek diye saymaz doğru dürüst sulu yemek yemez.et yemekleri,hamurişi bide dışarda yemeyi çok seviyor.çoğu zaman onun için tartışmışızdır:oklava:.ama masaya oturmama sorunumuz olmadı çok şükür.

evet benim eşimde tam etçildir et,tavuk,balık yani etli bişey olsunda yemekte başka hiçbirşey aramaz öyle çorba pilav derdide yok.her öğün balık olsun yeter..kafamçokkarıştı

benim esimin yemek secme gibi bir sorunu yok ama her gun degisik yemek ister... bir yemegi ikinci gun yemez yani yanina mutlaka baska bir yemek daha ister.. ama benim icin bir sorun olmuyor, az miktarda ve gunluk yapiyorum... eger yemegi begenmeyip sofraya oturmazsa buyursun kendisi yapsin :dilcikar:

işte senin eşinin huyu aynı benim huyuma benziyor..bende bir yemeği 2 gün yiyemiyorum onun içinde günlük yemek yaparım tabiki onun için de ne pişireceğimi şaşırırım.resmen sabahtan başlıyorum akşama ne yapsam diye...

ohh öyle bir derdim yok,yemek pişirmem ,gündüz işte akşamda arkadaşlarla dışardayız, evde yapsam yenmez dökülür,sebze alırım çürür, ama ev yemeklerinide nasıl özledim bir bilseniz,sebze delisiyim, arasıra komşularımdan yemek dilenirim :roflol:

öyle bi sorunumuz yok allahtan. Eşim et ağırlıklı yemekleri sevmesine rağmen sebzeyide severek yer. Yemek konusunda çok rahatım o yüzden. Ne yaparsam yer. Sofraya oturmamakta neymiş, haşa sofraya küsülürmü. Kuru ekmeği bulamayan insanlar var

benim için yemek değilde yemek pişirmek problem..allah var ya eşim ne olsa yer ama ben kendi zevkime göre yani o gün canım ne istiyorsa onu pişiririm tabiki eşimle kızımında afiyetle yer...sizin evde yemk seçen,sevmediği yemek olunca masaya bile oturmayanlar var mı???:enbuyukkk:

üfffffffffff sorma Songül'cüm!
bizde herkes yemek seciyor, ben de dahil. Ben neler cekiyorum bir bilsen :1no2:

Eşim hiç sorun çıkarmaz sağolsun. Ama bende onun sevmediklerini zaten yapmam.:asigim:

Benim eşim de sebzeyi çok sevmez, damak tadına çok düşkündür açlıktan ölse bile yemek beğenmediği şeyi.Kahvaltıyı çok sever, bir yemeği 2 gün hatta aynı gün iki öğün bile yemez.Bende sebzeyi çok severim bu konuda anlaşamıyoruz...

Benim eşim tavuğu sadece ızgarada pişmişse yer. Etli yemek yemez et ayrı pişecek içinde et varsa yemeğin yemez.Sulu yemek yemez, sebze çok nadiren istediği gibi pişmişse yer. Mercimek çorbası, kızartma, karnıyarık, sucuk,yumurta favorileri. Sevmediği yemek varsa hemen kendine 2 yumurta kırıp yer

Ben sebze yemeklerini çok severim.
Ama eşim kesinlikle ağzına bile sürmez.
Meyve yemez, çorba içmez, pilav, makarna, salata yemez.
Sadece et yemekleri, patates kızartması, fast-food yer.
İlk zamanlar çok uğraştım sebze yesin diye ama olmuyor yemiyor... :1no2:
O yüzden yemek işi bizde büyük bir sorun.
Hele bebiş olursa bakalım nolucak.. :uhm:

hemde nasıl.benımkı cins anam.her yemeği yemez sebze ve zeytınyaglı yemez..ıllakı içinde et olacak ve bırde şu sorun var bi yemeği en fazla 2 gun yer eger 3.kez onune koyarsam asla elını vurmaz.gunah atmayayım dıya o yemeklerı yavas yavas ben yerım..oldum duba gibi şimdide

biz iki kişiyiz eşim ve ben yani,ikimizde çalışıyoruz yemek sorun olmuyor eşimin önüne kahvaltı da koysam yer,evde yemek yoksa sorun etmez,bazen hafta sonundan yapıyorum,3 gün idare ediyor,perşembe cuma günleri de pratik bir şeyler yapıyoruz,her ikimizde yemek seçmeyip her şeyi yediğimiz için inşallah çocuklarımız olunca onlarda bize çekerler

Benim eşimde sebze sevmez en azından içine kıyma konursa yemeye çalışır . Bende sebze yemeklerini çok severim o yüzden yemek yaparken ikimizide gönüllemeye çalışırım . Meyve de yemezdi ama artık onu yiyor , yemekten sonra mevsime göre meyveleri kesip tabakta getirince yer.Ben önceden aynı yemeği iki gün yiyemezdim ama malum zaman sıkıntısından yiyorum artık .

aynen bizdede sebze sorunu var esim sebzeden nefret ediyo ben sebze yemek istiyorum....sebzede olsa ona mutlaka et tavuk yada et urunlerinden bisey yapmam gerekiyo....sinir oluyorum artik etin kokusundan midem bulaniyo.,,,,,,

allaha şükür öyle bir problem yaşamıyorum hele kuru fasülye pişireyim eşim 4 gün yer o kadar seviyor çocuklarda
ne yaparsam yenilir bizde o konuda rahatım

Allaha şükğr ne pişirsem yer kocacım,beğenmese bile tek kelime etmez..etmedi de şimdiye kadar. ben de onun sevdiği şeyleri yapmaya çalışırım. ama ben sebze seviyorum,o eti tercih eder:)

Back
X