kocalarınız yemek yapmadığınızda ne yapar?

benim sevgili eşim sizlerden farklı olarak kızlar sebze sever...yeşillik olsun sebze olsun aman hafif olsun....kuruları sever ...ama elimin ayarını tam tutturamadığım için henüz, pişirdiğim yemeği bi 2 hatta bazen 3 gün yediğimiz oluyor ne yapayım...atıp dökmeyede çok karşıdır..evde pişirecek bişey olmazsa kahvaltı yaparız onada bayılır..yazın zaten karpuz peynir...yani şanslıyım yemek konusunda....bir sevmediği şey koyu olmuş çorba....yemez bırakır....sengözlerimebaksanab

benim esimde yemek secmez pek, birkac sebze türü haric kabak ve biber yemez. bende cok ufak ufak dogurayip koyuyorum yemeklere yiyor ozaman =) sukur yemek ile ilgili sorunum yok, yapmasam hic sormaz bile, sandvic yapar yer, banada yapar ayrica=)

benim eşim sebze yemez.patatesin her türlü yemegini yer.makarna ve patates kızartması köfteye bayılır.ona ayrı kendime ayrı yemek yaparım.yemek hep sorun olmuştur ve olmaya devam eder.bugün pişeni yarınnn asla yemezzzzKötü KazenKötü Kazen

Benim oğlum çok yemek seçer, kesinlikle sebze yemez, birkaç yemek çeşiti içinde döner dururuz, çok büyük sorun çoook.......

evet ,bizim evde yemek problemi oluyor.Hem de fazlasıyla ve bu problemin kaynağı da benim. :)))
Elimde değil n'apayım? Severek yediğim bir yemek kalmadı artık...benneyaptımki

Ben sabah kahvaltılarında bile omlet,krep,poğaçalar yapıyorum...
Onun dışında bende sebze çok seviyorum ama maalesef eşim yemiyor... O yüzden sürekli yöresel yemekler pişiyor bizim evde... İçli köfte,lahmacun,yuvalama,kadayıf v.s.

Bütün yorumları okudum karnım açtı daha da çok acıktım.senağlama

Aaaaaaaah bi pırasa olsada yesem.

Bizim ev 2 ye bölünmüş durumda babam ablam 4. en küçüğümüz sebze ağızlarına sürmezler . Ablam evlendi şimdi eşi ve çocuğu da öyle alışmasın diye seçmeden yapıyor yiyor.

Annem ben ve benden küçük kız kardeşim allah ne ki vermişse yer kalkarız.

eşim mutlaka sebze ister.(ankarada bir yer açıldı da kurtuldum...... sebzeleri yıkıyor ,kesiyor,ayıklıyor,soyuyor.ne istersen onu yapıyor)

kızım yemek seçer.sebze tercih etmez.ben ne olsa yerim.eh.... pek de problemsiz değiliz........

ne pişirsen onu yer ama zamanla nelerı yemedığının lıstesını zaten vermıştı o yuzden onları hıç pişirmem ben sevsem bıle ozellıkle kışın daha da zor hiç sebze yemıyor

bizdede eşim sorun değildir ne yapsam yer. önemli olan iki gün üst üste aynı yemeği yemez. bizde çocuklar felaket:hele oğlum çok seçer et yemez sebze zoraki pilav mak. patates falan yer .kızım pek yemek seçmez ete bayılır.hatta bi gün çarşıda geziyoruz.ben giyinmişim süslenmişim kokoşlar gibi,baya bi yüksek sesle karnım acıktı demiyoda''anne kurban bayramı olsada bi et yesek'':1shok::1shok::1shok: herkes dönüp bana bakmıştı çok rezil bi durumdu

benım esım cok yemek secer..
ama genelde damak tadlarımız aynıdır..
gun ıcınde telefonla sorarım ıstedıgın bırsey varmı dıye..:asigim:
hıc sorun degıl benım ıcın; ben yemıyor olsam bıle onun ıcın yaparım..
gecenın 23:00 de kalkıp pasta yaptıgımı bıle hatırlıyorum kızım ıcın..:emir_bebek:
ben sevıyorum mutfakta olmayı...benneyaptımki
acayıp stres atıyorum kafam dagılıyor...

eşimin sevdiği yemekleri yaparsam ooooo
onun sevdiği yemekleri yapmaya çalıiştığım için pek sorun olmuyo :))))
a.s

yokkk kesiliklee
benim eşimdee patlıcan ve biber yemezz onun dışındaa herşeyi yerr
problem değil bizdekiii

ah ah tam bana göre bir bölüm.mutfağında hiç bir günde 5 6 çeşit yemek yapan oldumu?ben yapıyorum bennnn.koca her şeyi seçer tavuk ve et yemez sebze desen hiç yemez.pilav makarnayı ağzına sürmez şaşırmayın aynen öyle şaşılası şey demi.eee evde ik tane çocuk var onların her türlü besine ihtiyacı var.onlara her şey yaparım daha 16 aylıklar ama hiç yemek ayırmıyorlar maaşallah.gelelim bana bende çölyak hastasıyım hiç bir şekilde unlu gıdalar yiyemiyorum yasak.ah ah ben ölmüşümde arkamdan ağlayanım yok.

hemde ne problem oluyor anlatamam.bes parmagını gecmez esimin yedigi yemek sayısı.tavuk sevmez balık sevmez.sebze sevmez.sevmezde sevmez gıcık sey

Válla kizlar, hepiniz bu konuda cok sanslisiniz,masallah...:nazar:
Ben sevgilimin evlenince yemek konusunda pek anlayisli olacagini zannetmiyorum :bbo: Kendisi bogazina düskündür, ac oldugun da ise mutlaka evde yemek olmasini bekler pis bogaz :mymeka:
Ay bakalim,evlenince bana ne iskenceler yapicak dombili benneyaptımki

AYNEN BU KONUDA NAPCAMI ŞAŞIRDIM YILALRCA ÇALIŞTIM YEMEK YAPMAYI BİLMİYORUM ANNESININ YEMEKLERINI ARAMAMASI LAZIM VE MAYISIN 31NDE DÜĞÜNÜM VAR BU ZAMANDA NE ÖRENEBİLİRİMKİ DEĞİLMİ KOŞTURUYORUZ ZATEN VE BENİM NİŞANIM HERGÜN AYRI AYRI YEMEK SEÇER HEMDE ÇALISICAM HER AKŞAM SÜTLAÇI ONUNE GELECEK HERGÜN GUNLUK YEMEK OLACAK VEE COKTA TITİZDİR VE BUNLARIN YANINDA BEN ÇALIŞICAM OFFFFFFF OFFFFF ANNESI BILE DIYOR SEN YANDIN ELİMDE TARIFLER DOLU BAKALIM TARİFLERDEN YAPABLİCEKMİYİM TUTUCAKMI ŞANS DİLEYIN KIZLAR BANA

Cok anlayislidir esim ...hemen bizi disari cikarir yada hazir birseyler getirir ...askim o benim:utangac::asigim:

şükür ki kocam çok anlayışlıdır kahvaltı edrız der dışardan söyler yada hazır bışeyler alır hemen aperatif pişirir yeriz.

Back
X