İster arkadaslik ilişkisi olsun ister sevgili ister kari koca af edersiniz k.... Cekenler yarıyor insanlaraBen cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.
Not.....bosuyorum onu.
O olurse maasi ev her sey ben ve cocuklarima kaliyor.bu nedenle olmesini istiyorm.Yok ölmesini isteme ölüm temizlik mesala ben Allah korusun ölmesin yaşasın sürüm sürüm sürünsün istiyorumbuda içimdeki piskopat işte:))
Eskiden ayni seyleri yazardım ama şu an farklı düşünüyorumKonularınızı biliyorum. Keşke bu konuyu şöyle açsaydınız:
“Arkadaşlar 16 yaşında evlenmeyin. Meslek sahibi olun.
Ayaklarınızın üzerinde durun, kimseden size harçlık vermesini beklemeyin ki çeşmelerden su içmek zorunda kalmayın.
Kendi tatilinizi canınız istediği yerde yapın.
Okuyun, gelişin, değişin.”
O zaman çok anlamlı gelirdi.
Hımmmmm mantıklıO olurse maasi ev her sey ben ve cocuklarima kaliyor.bu nedenle olmesini istiyorm.
+100000Kimse kendinden odun vermesin. Siz siz olun babanizin evinde nasilsaniz evlenince oyle devam edin. Ben babamin evinde haftanin 3 gunu kuafordeydim,alisveris gezmek tozmak hersey tam ayarindaydi. Evlenmeme yakin babamin maddi durumu bozuldu iflas etti. Cok şükür kocadan degil babadan gördük bazi seyleri.
Ister calisiyor olun ister ev hanimi kuaforuniz,giyim kusaminiz,gezmeniz,yemeniz icmeniz vs bunlardan odun vermeyin. Kimse ay canim fedakar karıcım falan demez. Deveyi diken insani ise... biliyorsunuz devaminierkekler hem isterlerki bakımlı güzel kadin olsun,hemde oo cok pahali bu kuaforler bu boyalar. O zaman alsinlar bir japon balığı onu beslesinler. Çalışan kadinlar var maas kartını esine veren. Bu sitede okuyorum..ne gerek var ya boyle seylere insan kendine kiymet vermezse baskasi hic kiymet vermez
Su 3 gunluk dünyada yemicem içmicem binbir sıkıntı cekcem birkac mal sahibi olmak icin. Banane yaaaaa
Bana ait olmayan birsey o alacagim ev de Allah'ın o arabada. Ben ölüp göçüp gidicem yanimda mi götürcem o evi. Umrumda olmaz ya .. ben boyle düşünüyorum.
+100000
Bu sitede okumustum
çalışan bir kadın
arabasi sürekli esindeymis kendi iki çocuğuyla birlikte ise giderken perisan oluyormus dolmuş tepelerinde
Daha ona eşi söyleniyormus yürü git gel diye
Kadın kredisini kendi ödedigi arabaya binmemis bile
Büyük konuşmayayim cinnetlerden cinnet begenirdim o durumda
Erkekler yüz verirsen astarini isterler
konu sahibinin dediği gibi bir gun gelir dışarıda kahve icmene söylenir sen kabul edersen bakarsin disarida su bile icemez olmuşsun
O yüzden taviz vermemeli kimseye
Ben kaslarimi hep kendim alirdim.icine girdim anlislikla.uzatipkuafore aldiriyim dedim...neyse bundan para istedim.5 tl di o zmn.verdi gittim...ilk defa kas icin kuafore gittim...aradan bir hafta gecti.pazara gidicem para verirmisin dedim.gitmeseydin kasini almaya dedi...ben $ok.+100000
Bu sitede okumustum
çalışan bir kadın
arabasi sürekli esindeymis kendi iki çocuğuyla birlikte ise giderken perisan oluyormus dolmuş tepelerinde
Daha ona eşi söyleniyormus yürü git gel diye
Kadın kredisini kendi ödedigi arabaya binmemis bile
Büyük konuşmayayim cinnetlerden cinnet begenirdim o durumda
Erkekler yüz verirsen astarini isterler
konu sahibinin dediği gibi bir gun gelir dışarıda kahve icmene söylenir sen kabul edersen bakarsin disarida su bile icemez olmuşsun
O yüzden taviz vermemeli kimseye
Bir kadin yazmıştı ya keşke benimde bir karım olsaydı diye o hesapVay beee.. millette ne popo varmış. Ne terbiyesiz adam,ben buna kadin parasi yemek derim ama. Kadının aldığı arabaya biniyor bir de yuru git gel diyor kadına. Ahlaksiz adam.
Kadinlarda hata kadinlarda.
Ya tabiki bazi şeyler olur. Şöyle,bütçeyi kadin ayarlamali. Ornek vereyim bir deterjan bir markette 7 tl ise diger markette 11 tl ise 7 tllik olani almalı (bence) ya da gün gelir,esi vakti zamaninda kendisine araba almıştır,ev almıştır. Gul gibi bakmistir karisina kadin yani yaşamıştır. Gezmistir tozmustur. Yaslanmislar adam iflas etmis kadinda birikim var. Buyur kocacim su kotu gunler gecene kadar bunla idare edelim. Ya da bu bilezigi bozduralim.amenna.
Ama elin adami evde otursun 2.80 koltukta çalışmasın. Kadin afedersin esek gibi çalışsın bide kocaya maas versin. O pis koca da otursun yesin bira mira da icsin. Cocuklara da bakmasin. Oh ne ala memleket. Öyle kadinla bende evlenirim. Tobe estagfurullah
Mikrop herif dediğin gibi surunur umarimBen kaslarimi hep kendim alirdim.icine girdim anlislikla.uzatipkuafore aldiriyim dedim...neyse bundan para istedim.5 tl di o zmn.verdi gittim...ilk defa kas icin kuafore gittim...aradan bir hafta gecti.pazara gidicem para verirmisin dedim.gitmeseydin kasini almaya dedi...ben $ok.
Bana evliligimiz boyunca bir kez 80 tl verdi....o gunu hic unutmuyorm.durup dururken koydu duvarin ustune....bu e dedim ....sana biraktim dedi...bana mi dedim.evt dedi.gercekten mi dedim.gercekten dedi.....o kadinla ciktigi ilk gunlermis.....belkide yattigi ilk gunyidu..
Onunla yatip faturayi bana odedi.
Burda ilahi adaletle ilgili yazılanları gördükçe gülüyorum. ..muhtemelen aldatan eş diğer kadınla çok mutlu ve aynen böyle de devam edecek. Bu kadincagiz da magdur olduğunu mahkeme de zor kanıtlar. Çok iyi bir avukat lazım ona da para lazım. Konu sahibi çalışmıyor para da gökten zembille inmeyecek herhalde. konu sahibi mahkemede kendini tek başına nasıl savunaçak delil bile toplamamis tamamen kendini çaresizliğe bırakmış vaziyette. Kötüler gayet de her zaman güçlü ve kazanan oluyor ben hayatta haklı olanın zayıf olanın ve fakir olanın kazandığını görmedim kimse kimseyi kandırıp vicdanını rahatlatmasin.
Konu sahibine de sabır selamet dilerim üstüne bir bardak su içsin artik
Bir kadin yazmıştı ya keşke benimde bir karım olsaydı diye o hesap
Ben ne kadar fedakar kadin gorduysem ya aldatıldı ya boşandı ya ite kalka devam ediyor
Ama nerede git nereden bulursan bul erkek değil misin diyen kadin var el üstünde
Bizim bir nesil öncemiz dunya kadar fedakarlik ettide ne oldu
Gelen ikinci kadınlar metresler rahat etti güzelce para ezdiler
Devir fedakarlik yapanlarin devri değil kocasına kredi çektirip estetik ameliyat yaptıranların devri
Kesinlikle fedakarlik olmaz demiyorumSöyledikleriniz kelimesi kelimesine harfi harfine o kadar doğru ki, bir onceki nesil tabi cok cefalar cekti..
Isin icinde biraz cahillik,sindirilmislik,evlenen kadinlarinda gecmisinde olan yoksullukta vardı. Yani halden anliyorlardi. Napsinlar?5 cocuklu ailede 1 maasla büyümüş evlenmis,koca evinde pek fark yok. Simdi kadinlar okudu,bir de calismaya basladi da biraz akıllandı eskiye oranla. Bu yuzden de bosanmalar arttı tabiki. Eski nesilde bosanma varmiydi bu kadar? Aman kocacim aman tadimiz kaçmasın Ali rıza bey..
Ben şahsıma,Allah bu beyni bana kullanmak icin vermis sonucta,evlenmeden once sinek degildim ya yine insandım
Napiyorum,herseyi alıyorum,aldırıyorum. Gecen gun kredi kartım patladi. Bende kuafore gidicem,beyefendi hayıflandı mirin kirin bozuldu. Dedim o zaman nakit ver sacimi boyatcam yani. Direttim
Hemen ödedi,az bir kısmını gittim. Sonrada gittim eve vileda kova vs aldim. Buda bakmış bana diyor ki sen gidip kartini alsana bankadan(evlendigim ilk zamanlar dusuk limitli bir kart cikmisti ve kendisi bana aldirtmamisti o kartı o zamanlar hain di)
Dedim neden?
Bana diyorki 600 tl para harcamissin
Dedim eeeee? Ses yok. Hic acımıyorum kendisine ben ölsem ne olcak? Benden sonra gelen yiyecek. Esyami aldim tabak canak acip kullaniyorum benden sonra gelen mi kullansın? Birde sozum oma bireysel emeklilik yapacakti beni. Yapmadi gitti kendini yaptı iste erkekler boyleler.neyse isimi ayarlayim da ben,bireysel emeklilige de basvurcam.
Ayni düşüncedeyim sizinle,hakeden var hak etmeyen var gercekten. Evine yuvasina cocuguna harcayana saygimiz sonsuz.benim babamda hoppala dandini bir adamdi ama evine harcardi kendi ickisine gezmesine pahali gomlegine harcardi ama bize de alirdi evde herseyimiz tamdi meselaKesinlikle fedakarlik olmaz demiyorum
Mesela adamın parasi olmaz
olan parasinida evi yuvasi için çocuğu icin harcıyordur o adama elbette fedakarlik edersin
Yada evine giren para bellidir zaten mecbur sen kendi kendine kısıtlama getirirsin
Ama adam kendi bir gün halisaha bir gun spor salonu bir gun cafe yapiyorsa
Arkadaşlarıyla her türlu aktivitesi tamamsa
En son teknolojilere arabasına kendi ailesine falan gözünü kirpmadan para harciyorsa bu adama fedakarlık yapmak safliktir kendi kendine zuldur
Konudaki kadın maddi olarak evini zaten kaybedecek. Ev rayiç fiyatından mahkemece satılır (reel fiyattan düşük olur bu rayiç fiyat ).konu sahibinin yani aldatan esin parası varsa yüzde 50 hisseyi satın alır kadın evsiz kalır. Eline geçen parayla bu faiz oranlarında yeni ev alması zor.Niye oyle yaziyorsunuz ki konu sahibi zaten uzgun..
Ayrica kaybetmek kazanmaktan kasit nedir bir insan zaten kotuyse kalbi kotuyse mutlu olsa ne olur..
Ayrica bu hesabin bir bu tarafi bir de oteki tarafi var.
Konu sahibnin esi gibi yaptiktan sonra parasiz kalan veya hasta olan kisilerin o kadinlar tarafindan terkedildigini yapayalniz kaldigini cok duydum kimin ne olacagi bilinmez..
Konudaki kadın maddi olarak evini zaten kaybedecek. Ev rayiç fiyatından mahkemece satılır (reel fiyattan düşük olur bu rayiç fiyat ).konu sahibinin yani aldatan esin parası varsa yüzde 50 hisseyi satın alır kadın evsiz kalır. Eline geçen parayla bu faiz oranlarında yeni ev alması zor.
Manevi olarak zaten aldatılmış ve yalnız. Yaşı kaç bilmiyorum umarım tekrar evlenebilir. Yeni eşi de nasıl biri olur tamamen şans. Tabi ki mutlu olsun isteriz ama önündeki süreç bu.psikolojisini buna hazırlaması lazım .
Öbür tarafa gidip gelmediğim için bilemiyorum ama burda işi zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?