- 18 Eylül 2018
- 5
- 0
- 1
- 33
Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.
Not.....bosuyorum onu.
Ben onun gelmesini istmyrm.asla.sevgiden zerre yok.boyle karektersiz donse ne donmese ne...sair ne diyorBosayin gitsin. Zaten tipis tipis kapiniza gelicek hevesde bir yere kadar ailesini kaybedince anlayacak
Kopuyorummmmm suslenince zaten bozuluyor ha. Allak bullak oluyor ya da hafif dekolte verince asansorde basliyor söylenmeyeSen süslen nerden buldum ben bu fıstığı giderse bulamam desin
Tecrübe konuşuyor
Selin Karacehennem yaptı
Ex beni
amin hep gülelim inş zamanında çok ağladımAlemsiniz.guldummm
Cok dogru diyorsun canim Allah sana sabir versin. Erkeklerin parasini yiyeceksin yemezsen onlar yedirecek birini bulur derler ya o laf cok dogru iste.Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.
Not.....bosuyorum onu.
Arkadaşım gayet uyanık bir sarışınsınKimse kendinden odun vermesin. Siz siz olun babanizin evinde nasilsaniz evlenince oyle devam edin. Ben babamin evinde haftanin 3 gunu kuafordeydim,alisveris gezmek tozmak hersey tam ayarindaydi. Evlenmeme yakin babamin maddi durumu bozuldu iflas etti. Cok şükür kocadan degil babadan gördük bazi seyleri.
Ister calisiyor olun ister ev hanimi kuaforuniz,giyim kusaminiz,gezmeniz,yemeniz icmeniz vs bunlardan odun vermeyin. Kimse ay canim fedakar karıcım falan demez. Deveyi diken insani ise... biliyorsunuz devaminierkekler hem isterlerki bakımlı güzel kadin olsun,hemde oo cok pahali bu kuaforler bu boyalar. O zaman alsinlar bir japon balığı onu beslesinler. Çalışan kadinlar var maas kartını esine veren. Bu sitede okuyorum..ne gerek var ya boyle seylere insan kendine kiymet vermezse baskasi hic kiymet vermez
Su 3 gunluk dünyada yemicem içmicem binbir sıkıntı cekcem birkac mal sahibi olmak icin. Banane yaaaaa
Bana ait olmayan birsey o alacagim ev de Allah'ın o arabada. Ben ölüp göçüp gidicem yanimda mi götürcem o evi. Umrumda olmaz ya .. ben boyle düşünüyorum.
cnm Rabbim vefali fedakar davrandigin icin zorlukta kacip gitmedigin esine destek oldugun icin iffetinle kocana kocalik yaotigin icin emin ol seni mukafatlandiracaktir.esininse vay haline karisini ekmek arasi pul biber yemeye razi kalip disarda orda burda kadinlarla tatil yaptigi icin Allah da ona ve onun gibilere cezasini verecektir.bu yuzden icin rahat olsun basin dik alnin acik olsun.Ahhhhh ah..hamileliklerimi hic sorma cnm....kizimda ekmegin arasina pul biber ve tuz dokup yerdm.dislerim kasinirdi canim et cekerdi de ona soylemedim uzulmesin lamazsa diye.bir simit bile alamadgm gunu hic unutamiyorm.ozel dr bilmedim.kizimin kalp atisi duyulmadi hastanenin anlasmali kurumuna yonlendirildik ve gittik...cikista bir simit alip bolusup yedigimizi hicccccc unutmayacagim.burda sunu soylmk istiyorm vefaaaaa vefaaaaaa....yoksa o beni ac birakmiyordu.varda benden esirgemiyordu.ama beni calistirmiyordu.kiskancligindan.ben ona kanaat ettim.o zmn bende bu sartlar beni memnun etmiyor diye aldatsaydim yada terk etseydim.olurmuyduuuuuu...bana yakisirmiydi.oysa o evi arabasi iyibir maasi olunca beni yariyolda birakti.
Allah yardımcınız olsun eşiniz akıllanacağı yerde daha da beter olmuşIki senedir dava devam ediyor cnm.
Teşekkür ederim canımArkadaşım gayet uyanık bir sarışınsın
Saf sarışın değil
Aferin kız. Ne akıllısın. Çok güzel konu oldu bu. Ne zaman kendimden kısacakmolsam bu konudaki mesajları okuyacağım.Kimse kendinden odun vermesin. Siz siz olun babanizin evinde nasilsaniz evlenince oyle devam edin. Ben babamin evinde haftanin 3 gunu kuafordeydim,alisveris gezmek tozmak hersey tam ayarindaydi. Evlenmeme yakin babamin maddi durumu bozuldu iflas etti. Cok şükür kocadan degil babadan gördük bazi seyleri.
Ister calisiyor olun ister ev hanimi kuaforuniz,giyim kusaminiz,gezmeniz,yemeniz icmeniz vs bunlardan odun vermeyin. Kimse ay canim fedakar karıcım falan demez. Deveyi diken insani ise... biliyorsunuz devaminierkekler hem isterlerki bakımlı güzel kadin olsun,hemde oo cok pahali bu kuaforler bu boyalar. O zaman alsinlar bir japon balığı onu beslesinler. Çalışan kadinlar var maas kartını esine veren. Bu sitede okuyorum..ne gerek var ya boyle seylere insan kendine kiymet vermezse baskasi hic kiymet vermez
Su 3 gunluk dünyada yemicem içmicem binbir sıkıntı cekcem birkac mal sahibi olmak icin. Banane yaaaaa
Bana ait olmayan birsey o alacagim ev de Allah'ın o arabada. Ben ölüp göçüp gidicem yanimda mi götürcem o evi. Umrumda olmaz ya .. ben boyle düşünüyorum.
Aferin kız. Ne akıllısın. Çok güzel konu oldu bu. Ne zaman kendimden kısacakmolsam bu konudaki mesajları okuyacağım.
K Kavimlergocu ne gerek var tiplerini düzeltmeye. Neyse öyle kalsın
Cnm tsk ederim.ne gzl yazmissin.simdi seninle oturup dertlesmek istedimmm..uzun uzunnn...cnm Rabbim vefali fedakar davrandigin icin zorlukta kacip gitmedigin esine destek oldugun icin iffetinle kocana kocalik yaotigin icin emin ol seni mukafatlandiracaktir.esininse vay haline karisini ekmek arasi pul biber yemeye razi kalip disarda orda burda kadinlarla tatil yaptigi icin Allah da ona ve onun gibilere cezasini verecektir.bu yuzden icin rahat olsun basin dik alnin acik olsun.
hayirli es darlikta belli olur sen hayirki bi es olmussun Allah seni daha cok nimetlendirsin cnm.simdiki zaman oyle zamanki aldatan aldatana nice imrendigim evliliklet esleri aldatti bi duyduk ki bosanmislar.cok sasiriridim artik sasirmiyorum.Allah sonumuzu hayir etsin.
Allah esini oarayla imtihan etmis cok parayi gorunce kudurmus imtihanini kaybetti o ona yansin cnm.hele ki senden hellalik istedigi zmn vay ki ne vay haline...
her erkek adam olamiyor cnm adamlik agir gelmis esine.
aklina seninle tatil yaomak gelmiyor bi gun de karimi benim dar gunlerimde yanjmda oldu karimi tatile cikariyim supriz yapip demiyor metresiyle tatillerden tatillere surtuyor.o tatiller burnundan gelsin.
bundan sonra elbet kimseye guvencin kalmamistir.ama insallah karsina sana guven veren kendinden once seni dusununen evlatkarina iyi bi abilik yapabilecek olan hayirli bi eş cikartsin en dogru zamanda.
sen bosanmakla en iyisini yapiyosun nafakani da al sakin almamazlik yapma.hatta evkiyken kuru ekmege talimdim sefani baskalari surdu bari bende bosaninca safa suruyum de pislige.catir catir ne alabiliyosan kar.surunsun adi.
Yok ölmesini isteme ölüm temizlik mesala ben Allah korusun ölmesin yaşasın sürüm sürüm sürünsün istiyorumBen onun olmesini istiyorm.
Valla çok iyi yapmışsın. Yaptığımız fedakarlık görev oluyor. Kimse de madalya takmıyor.Tesekkurler şekerim :) iyi yapmamış mıyım ama?
Gir oku oku o an hemen fikrin degisir. Haketmiyorlar gercekten. Inan 3 kurus ceplerine para girsin tozutuyor erkekler,ben esime ogun dedim ki,sen cok sorumsuz bir insansin neyseki elektirik su faturasını ödüyorsun. Bana ne diyo biliyon mu onu da gec ödüyorum zaten aşkım hihi hi hi.
Cok komik.
Bunun bir arkadasi bana demistiki evlenmeden evvel,bunda 3 milyon 5 milyon para ver. Hic unutmam.
Bunu kendisine söylediğimde yalan soyluyor ya ne parasi diyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?