KOCALARINIZA ACIMAYIN.

Ben sefa sürüldüğünü düşünmüyorum.adam gezip tozmaktan sıkılıp eski haline ve beklentilerine dönün ce ne olacak o kadina parasını saçtığı ile kalacak.can çıkmadan huy çıkmaz.isterse dünya turuna çıksınlar bi yerden sonra adam alıştığı kadın modeli tarzı davranışlar bekler.ondan sonra bulsun bakalım gezmeyen kadin

Her hafta tatillere gidebilecek ev alabilecek durumdaki bir adamdan mi lahmacunun yaninda icecek istemediniz?

Siz kendinize hic kiymet vermemissiniz ki. Baskasi niye kiymet versin size?

Adamin yaptigi hic hos degil yanlis anlasilmayayim. Ama esim de kendini bu kadar hice saysa ben de onu hice sayarim. Aldatmam ama bosarim. Yoksulluk durumu elbette ayri. Ama boyle insanlari gorunce ister istemez diyorum ki "bunda bir eksiklik var ki kendini 50 gram yogurttan yapilmis ayrana bile layik gormuyor, o kadar bile etmez mi ki acaba?" Kizmayin bana ama bu imaji kendi hareketleriniz yaratiyor. Adam haysiyetsiz tabii, o ayri mevzu.

Boşanma aşamasindasiniz lütfen aldattığına dair kanit toplayın ve donuna kadar alin....
Fotoğraf paylaşıyor dediniz toplayın işte davaya kadar....
Hakkınızı alın evlatlarınızı ve kendinizi düşünün....

Her insan değerini kendi belirler. Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. Sen kendine acımazsan kimse sana acımaz. Kimse seni sen kadar sevmez.
Ve herkes kendini yoran, zorlayan, pesinden lkostugu, isteklerini yerine getirdigi kisileri digerlerine tercih eder.
Yazdiklarinizda sonuna haklisiniz ama evlilikte fedekarlik da müşterek olmali.

Çok adaletsiz be dünya
Benim de rüyama girdi herşey canlandı hafızamda yaaaa kabus beni aldattı enseme vurdu
20 lerimdeyim üzüldüm yataktan çıkmıyorum annemlerden para almış harcımı yatıracağım diye .
Çıktım hastaneden evlerine gittim kız kardeşiyle play station oynuyor play station almış .
Annem alamazmıydı o parayla kendine birşey ben hastaydım ya onu düşünmüş .
Kaçtım kaçtım .
Buraları bakınca stalk yaptım ABD de ev almış internette sözleşmesi vardı 595 bin dolara annemden aldığı parayı ödemedi tabii ben olsam ölümlü dünya derim kimseye borçlu kalmam
Kimseye de yok şükür
Neyse yaşadık da öğrendik eşim az evvel düğüne gidecekti ütülemiştim kıyafet sonra burası aklıma geldi .
Gitti dolaptan en kötüleri giydi çok yakışmış aşkım dedim .
Niye çok yakışıklı yapıyım da göndereyim dışarı ya
Adam ettiklerim ciğerimi söktü
Ders oldu işte
Niye stil danışmanlığı yapayım
Ben bulduğumda kötü giyiniyordu öyle giyinsin

benim esimde cok kotu giyiniyordu tanistigimizda suanda butun esyalarini ben alıyorum. Birlikte gittigimizde ben seciyorum. Sac sakal imajini da degistirdim. Herkes abi boyle cok guzel olmus dedi. Yanlis mi yaptim acaba,?
Bir ara bir nisan a gittik. Bir kız var oda nişanlı cok şık olmussunuz ama bu secim safsarisin in galiba dedi bende evet canim heheh diye güldüm belli zaten dedi :/ hata mi ettim ? Acaba.

Benim ex abd li tax encontrolu tanıştığımızda saçına limon sürüyordu
Benim Doğum gününde aldığım ayakkabıyla kız bulmuştu
Yok limoncuyla limonla kalsın gerek yok stil danışmanlığı yapmaya sonra bizi beğenmiyorlar.
Gerek yok bence bacım

kahkaha atıyorum suanda limon mu? Haklisin haa derin dusununce soyle bir
Bir daha karismicam ne giyerse giysin....

kahkaha atıyorum suanda limon mu? Haklisin haa derin dusununce soyle bir
Bir daha karismicam ne giyerse giysin....
Sen süslen nerden buldum ben bu fıstığı giderse bulamam desin
Tecrübe konuşuyor
Selin Karacehennem yaptı
Ex beni

Umarım bundan sonraki hayatınız güzel geçsin, iyi insanlar çıksın karşınıza.

Ahhhhh ah..hamileliklerimi hic sorma cnm....kizimda ekmegin arasina pul biber ve tuz dokup yerdm.dislerim kasinirdi canim et cekerdi de ona soylemedim uzulmesin lamazsa diye.bir simit bile alamadgm gunu hic unutamiyorm.ozel dr bilmedim.kizimin kalp atisi duyulmadi hastanenin anlasmali kurumuna yonlendirildik ve gittik...cikista bir simit alip bolusup yedigimizi hicccccc unutmayacagim.burda sunu soylmk istiyorm vefaaaaa vefaaaaaa....yoksa o beni ac birakmiyordu.varda benden esirgemiyordu.ama beni calistirmiyordu.kiskancligindan.ben ona kanaat ettim.o zmn bende bu sartlar beni memnun etmiyor diye aldatsaydim yada terk etseydim.olurmuyduuuuuu...bana yakisirmiydi.oysa o evi arabasi iyibir maasi olunca beni yariyolda birakti.

Ben onun olmesini istiyorm.

Alemsiniz.guldummm

Ay guldurdunuz beni.....sizde hep gulun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…