KOCALARINIZA ACIMAYIN.

Bir de parasina acimamak var, o onun parasi degil ki bizim paramiz, ac acikta kalsak yine ben cekecegim. Adama bobregini sattirip luis vitton canta aacak degilim ya.
Haklisin
Ama mesela; kocam marka gomlek giyiyorsa surekli ben de marka giyinirim kusurabakmasin.

Arkadaslariyla arada yemege cikip kafa dagitiyorsa para harciyorsa ben de benzerini yaparim mesela.

Kocam kuaforde el ayak bakimi yaptiriyorsa ben de yaptirim mesela

Aman fazla para gitmesin o yaptirsin ben yaptirmasam da olur..demem

Calismayan bir kadın olduğunu bile bile adam evlenmis bakımını üstlenmek zorunda. Yazılı olmayan bir anlaşma gibi birşey bu çalışmayan kadın ev işlerini tek basina üstlenir adam da işe gider şartlar eşitlenir. Tabi hem ise gidip hem de ev işlerini de paylaşabilir böyleleri de var

Birde yazmadan duramıyacağım
Bizim kadınlarımızın rengarenk giyinmeleri yaşlı olanların
Renk uyumu diye birşey yok
Onlarda, evlerine gir bunların lüx
İçinde ama Kendilerin bakımı
Yerlerde sürünüyor, eşlerinin gözüde bakımlı hatunlarda onlara bakarken bile adamların ağzının suyu akıyor!

+1000

Siz ne yaşadınız ki ağladınız. Geçmiş olsun deyim öncelikle.

Çok doğru insan kendisine değer vermezse başkaları asla vermez

sizde bazı şeylerin farkına vardıysanız değişin, değişim şart doğumdan ölüme kadar

Çok haklısınız Allah kolaylık versin.
Bizim burada ilk kadın ziraat bankası ikinci kadın haciz memuru derler ilk biriktirsin ikincisi yesin allah bildiği gibi yapsın onu. Sizde hakkınız ne varsa isteyin bu zamana kadar yaşamadıklarınızı yaşayın.

aynen katiliyorum, aciyacak ne varmis. az yesinde bir cirak tutsun. yemeyenin malini maalesef boyle yiyorlar iste canim. Allah yuzune gulsun insallah bi sekilde yine mutlu mesut olursun, ki bu illa hayatinda bir erkekle olmak zorunda degil. Kendi kendine yetebilmeni ve kendi kendine mutlu olmani dilerim canim.

Vermeden almak Allaha mahsustur bencil huysuz bayanlar daha şanslı kimse için değmez şu yaptıklarınız bundan sonra bencil olun iyi niyetinizi sömürmüş

O devran döner bi gün canım. Öyle bir kazık yer ki o musluğun suyu kesildiğinde. İnsanlar nankördür. Sen ondan öğrendin. O da öbürlerinden öğrenecek.

Bu mesaj içime dokundu.Gerçekten çok değer vermek suç. Annesi gibi görüyorlar bu sefer. Keşke sevgimize sınır koyabilsek
İşte böyleyim buraları okuyorum eski sevgililerim rüyama giriyor .
Hepsinde aynı sonuç Kişiler değişmiş sonuç aynı
Buradaki Kişiler de farklı
Tamam ilişkiler alışveriş olmalı olmazsa olmaz
Güzeliz de safız azıcık
Mali müşavir oluruz diye ÖSS de üniversite tercihimi o yapmıştı
Şimdi ben işsiz o Amerika da keyf çatıyor
Ben cesaret edemedim ayrılınca kız başıma
Bankaya girdim üç kuruş maaş
Halime bin şükür evliyim mutluyum ama böylesi kan emiciler olmasa çok bambaşka olurdu geriye
18 yaşındaydım parası yok diye karpuz taşırdım sırtımda .
Ayakkabı almıştım Doğum gününde gitmiş o ayakkabıyla beni aldatmıştı evlenmemize yakın
Sebep 60 kilo olmammış

Bakirelik çok önemli derdi

O kız ilk ben kendimi öpüştü demişti günlerce üzüldüm bir şeref yoksunu için
Şimdi buraları okuyorum niye yaptı diyorum çünkü sırtandım onu şimardı

Şimdi Amerikalı haylı kilolu biriyle evli evlenmeden çocuk yapmış
Yani sonuç şu ki
Biz katlayabiliyorsak oda katlanır demiyoruz önce ben demiyoruz onlarda
Şımarıyor bulunmaz hint kumaşı oluyorlar
Kalender olmak ayrı saftırıklık ayrı
Saygı bambaşka şımartmak ayrı birşey
Buralara fazla girmemem lazım geçmişin tozlu raflarından hortluyor
İçimi acıtan anılar

Cok uzuldum: ( gerektigi yere harciycaksin.. vefa bilen biride cikabilirdi ama.. iki kasigi varsa birini kir demis atalar.

Biz farklıyız onlar farklı ama değişmiyor bazı şeyler. Benleyken de beni kilolu bulan birisi şuan benden daha kısa ve kilolu biriyle evli. Bilmem.. Belki de sevmek artık "cool" değildir, modası geçmiştir. Ya da bu şikayetler sevgisizliğe uydurulmuş kılıflardır. Biz de onların kötü yönlerini görmeyerek sevgimizle kılıf olmuşuzdur. Sonuç? Sevgisiz yaşayamayacağımız bir gerçek ama kadınlar olarak bu tek taraflı fedakarlığı bırakmamız lazım bu daha büyük bir gerçek

Aynen aynen sonuçta kimseye birşey diyemem ama güzellik diye canım yendiğinden bakmak istedim güzellikle alakası olmayan birileriyle evleniyorlar bize zulmü niye
Sonra beni aldattığı kızında bir sürü sevgilisi olduğunu öğrenmişti arkadaşlarım ilk öpüştüğü bendim diyordu .

Çokta kafaya takmamak lazım canları cehenneme ya
Biz mutlu olalım kendimizi sevelim bir kere geliniyor dünyaya bir değer bilmeze kul köle olamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…