KOCALARINIZA ACIMAYIN.

zehir zıkkım olsun fitil fitik ciksin burnundam gelsin insallah
hamileyim hamikenin duasi kabul olur derler..
ben de tatillere gidemiyorum bende disarda bisey yerken icecek falan soylemiyorum elde olmayinca mecbur kiyamiyosun ayni durumdayiz insallah aldatilmam ben dr diyorum ne diyim...
bosver biz kiymet bilenlerden olalim da vicdanimiz rahat basimizi yastiga huzurla koyalim.varsin o pislikler aglasin sizlasin baslarini taslara vursunlar.Allah in dan bulur o sen Allah a havale et gerisi gelir merak etme...

Ya işte biz kadinlar kocamizla cocugumuzu karistiriyoruz bence. Kocayi da krouncak kollancak kosulsuz sevilcek biri olarak görüyoruz. Ama değil. Koşulsuz sorgusuz sevgi cocuga verilir. Onun dışında kimseye verilmez. Kocalarsa onları sevmemizin bir bedeli oldugunu bilmeli. Herkes bilmeli. Bız de bilmeliyiz onlari sevmenin bedelleri oldugunu.
Yani dicegim su ki kosulsuz sevmeyin. sizi seveni sevin, sizi dusuneni sevin. Sizi merak edeneli sevin. Sizi 2 lirayla carsiya gonderip nasil geri donecegini hessap etmeyen kocanizi sevmeyin.

Kendine değer vermekle geliyor mutluluk. Adamların her hareketine öyle demek istemedi heralde, canı sıkkın yok bana kızdı bilmem ne diye bahane bulup affetmeye can atıyoruz. Canları nasıl isterse öyle yapsınlar sadece kendi keyfini düşüneceksin

Gerekiyorsa ayran da içmem, kahveyi de evimde içerim ama bunu adamın burnu sürtsün, cebinde para kalmasın da kadınlarla yemesin diye yapmam. Hayat arkadaşım olduğu için yaparım. Sizinki gereksiz fedakarlık olmuş ama kocanız sağlam pabuç değilmiş bunları yapmasanızda aldatırdı sizi. Kendinize değer vermediğinizle kalmışssınız.

O kadınla da vatandaşlık için evlenmiştir.yani onu da kullanyor besbelli.erkek işte.
Canım mühtemelen ;
Gitmeden MSN vardı o zamanlar ekledi beni başka bir hesapla
beni bir sen sevdin dedi konuşuyor işte MSN de çok heyecanlandım dedi
Kızı bulunca ense köküme vuran o değildi sanki elleri kırılsın bir romantik olmuş
Yakışıklıydı ama tutunamamış herkesi kavimlergocu sandı.
Seni çok sevdim cezamı çektim dedi
Hangi pozisyon da çalışıyorsun dedi

Kardeşime dedim o çok zekidir (o da ufaktı ozaman yanıma gönder dedi gönderdim para da gönder demişti kardeşine birşeyler alacağım gönderdik nişanlım diye çocuğa hiç birşey almamış kendi çarşıda yemiş kardeşim hiç unutmaz)
Suat Suna nın şarkısı vardı
Bir zamanlar güzel bir kız yaşarmış
Bir zalimi sevmiş ona aldanmış diye onu dinlerdi ağlama ablam derdi çocuk
Seni yokluyor abla dedi maaşın iyiyse orda dil öğrenip dönecek paran var mı ? Bakıyor dedi .
Bilgisayarı kapadı.
Oraya gidince bulmuş birini hiç aramadı tabii
Şimdi o kadına vursa sınırdaşı edilir vursun da göreyim ense köküne

Allah ından bulsun canım ama elinde ne varsa almak için Harika bir avukat tutmanın yoluna bak be kanıtlar bul

Ahh ah. Ben de benzer şeyleri yaşadım. Tatile gitmedim hiç otellere bir sürü para vermeyelim derdim. Eve birşey alırken hep en uygununu bulmaya çalışırdım. Sosyal hayatını hep kendi yaşardı. Beni götürmez kendi giderdi arkadaşlarıyla yemeğe. Sonuç aldatıldım ve boşandım.
Ne güzel söylemişsiniz biz acıdıkça makul olmaya çalıştıkça mayaları da bozuksa başkasına çoook güzel yaşatıyorlar kendi karılarına yaşatmadıklarını. Ama sabredin Rabbim o kadar büyük ki. Benim boşandığım şahıs beni aldattığı kadınla evlendi hemen boşanma sonrası. Ama şimdi rezil bir durumda. Kadının maaşı yok, benim maaşımı da alıp zulmettiği zamanki rahatı yok. Sıfır aldığımız yarı parasını benim verdiğim arabayı da satmış. Ki rahatına çok düşkün biriydi. Ek işlerde çalışıyormuş memuriyetin yanı sıra. Haftasonları dahil. Rabbim kötülük yapanın yanına bırakmıyor. Yine de oh olsun dememek lazım Allah bilir herşeyi. Ama yapanın yanına kalmıyor yani içiniz rahat olsun.

Ya benim gözlemlerim fesatlık yapan kadınlar , para yiyiciler erkekler tarafından el üstünd tutulıyor bir anlasam nedenini ...

Ben sizi iki sene önce boşandınız diye biliyorum
Keşke ilk sizi aldattığı zaman bu boşanma gerçekleşmiş olsaydı

Senin gibi fedakar eşi olan bir ADAM onu aldattığu kadın için arkadaşlarına, "E ama ne yapayım,onunla hiç bir şeyin keyfine varamadım,gel şurada kebap yiyelim desem,para gitmesin evde yiyelim derdi.Masraf olmasın derdi herşeye.Ama bu öyle mi,kebabını bir güzel yer,en iyi tatlıyı ister,üzerine afiyetle çayını içer,kadın dediğin böyle olacak abi"demiş.Bu örnekten sonra,fedakarlığı ancak kendim istediğim zaman, kendi istediğim kadar yaparım,eşime"gerek yok"diyecekken bu söz aklıma gelir,vazgeçerim.
Ayrıca biraz rahata erdikten sonra harcanmalı ya,biz de dünyaya bir kere geliyoruz onlar gibi,gidiş dönüş biletimiz mi var sanki...

Kendini düşünmeyeni başkası hiç düşünmez.
Karşıdaki adamı ezmekte doğru değil.
Hayatı eşe adamak yerine, karşıdakine verdiği kıymet kadar kişi önce kendine kıymet vermeli.

Hatırlıyorum konularını
Çocuğunun annesi ile aldatmıştı
Çok yalvardı denedin tekrar ama
Affetmedin
Kızın da sıkıntılıydı
Allah yardımcın oldun kardeşim
Burada yok çalışaaydın vb diyen arkadaslar oluyor
Konu sahibesinin yası bizden büyük
O diyen kişilerin anneleri aynı durumda olsa calışanilşrler miydi?
Eskiden izin vb yoktu ki calışmana eğer okuyup mesleğin yoksa.
İnşallah Allah’ın adaleti en kısa zamamda yerini bulur.

Çoook gereksiz fedakarlıksonunuzu getirmiş ne yazıkki
Sorun sizin fedakarlığı olmuş üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…