zehir zıkkım olsun fitil fitik ciksin burnundam gelsin insallahBen cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.
Not.....bosuyorum onu.
Aynen aynen sonuçta kimseye birşey diyemem ama güzellik diye canım yendiğinden bakmak istedim güzellikle alakası olmayan birileriyle evleniyorlar bize zulmü niye
Sonra beni aldattığı kızında bir sürü sevgilisi olduğunu öğrenmişti arkadaşlarım ilk öpüştüğü bendim diyordu .
Çokta kafaya takmamak lazım canları cehenneme ya
Biz mutlu olalım kendimizi sevelim bir kere geliniyor dünyaya bir değer bilmeze kul köle olamayız
Şimdi Amerikalı haylı kilolu biriyle evl
Canım mühtemelen ;O kadınla da vatandaşlık için evlenmiştir.yani onu da kullanyor besbelli.erkek işte.
Allah ından bulsun canım ama elinde ne varsa almak için Harika bir avukat tutmanın yoluna bak be kanıtlar bulBen cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.
Not.....bosuyorum onu.
Ya benim gözlemlerim fesatlık yapan kadınlar , para yiyiciler erkekler tarafından el üstünd tutulıyor bir anlasam nedenini ...Ahh ah. Ben de benzer şeyleri yaşadım. Tatile gitmedim hiç otellere bir sürü para vermeyelim derdim. Eve birşey alırken hep en uygununu bulmaya çalışırdım. Sosyal hayatını hep kendi yaşardı. Beni götürmez kendi giderdi arkadaşlarıyla yemeğe. Sonuç aldatıldım ve boşandım.
Ne güzel söylemişsiniz biz acıdıkça makul olmaya çalıştıkça mayaları da bozuksa başkasına çoook güzel yaşatıyorlar kendi karılarına yaşatmadıklarını. Ama sabredin Rabbim o kadar büyük ki. Benim boşandığım şahıs beni aldattığı kadınla evlendi hemen boşanma sonrası. Ama şimdi rezil bir durumda. Kadının maaşı yok, benim maaşımı da alıp zulmettiği zamanki rahatı yok. Sıfır aldığımız yarı parasını benim verdiğim arabayı da satmış. Ki rahatına çok düşkün biriydi. Ek işlerde çalışıyormuş memuriyetin yanı sıra. Haftasonları dahil. Rabbim kötülük yapanın yanına bırakmıyor. Yine de oh olsun dememek lazım Allah bilir herşeyi. Ama yapanın yanına kalmıyor yani içiniz rahat olsun.
Senin gibi fedakar eşi olan bir ADAM onu aldattığu kadın için arkadaşlarına, "E ama ne yapayım,onunla hiç bir şeyin keyfine varamadım,gel şurada kebap yiyelim desem,para gitmesin evde yiyelim derdi.Masraf olmasın derdi herşeye.Ama bu öyle mi,kebabını bir güzel yer,en iyi tatlıyı ister,üzerine afiyetle çayını içer,kadın dediğin böyle olacak abi"demiş.Bu örnekten sonra,fedakarlığı ancak kendim istediğim zaman, kendi istediğim kadar yaparım,eşime"gerek yok"diyecekken bu söz aklıma gelir,vazgeçerim.Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Not.....bosuyorum onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?