Hakikaten.arastirmak zorunda miyimHer konuya yorum yapmadan evvel önceki konuları araştıracaksak işimiz var...
Offff cok zor bir durum.Bende yıllardır eşimle cefasını cektim varlık içinden kacarak ona geldim yokluk içinde yasadım giysilerimi yamaya yamaya yıllarım gecti simdi durumumuz biraz düzeldi alışveris yapmaya basladım diye adımı alışveris hastasına cıkardı.Onunla beraber yapmak istedigim o kadar cok sey varki hala bekliyorum inş bir gün sefasını sürerim.Korkumda o kadar cefa cekipte sefasını baskalarının sürmesi.Allah kimseyi bu durumda bırakmasın.Allah size sabır versin.Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.
Not.....bosuyorum onu.
Yetişkin bir insana kimse harçlık vermek zorunda değil. Çalışmalıydınız, çalışmalısınız.Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.
Not.....bosuyorum onu.
Yiyen yarıyor bacımBen cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Not.....bosuyorum onu.
Bizde sabahtan akşama kadar çocuk bak temizlik yap yemek yap akşam adamlar işten gelince elimizi kaldıracak halimiz kalmıyorbir yerde okumuştum, karılarının tutumlu olması, temiz olması erkeklerin hiç umru değilmiş, tam tersi ona para harcatan,istekleri olan kadınları daha değerli buluyolarmış...
O sizi boşamış. Ve haklısınız maalesef nankörlerBen cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Not.....bosuyorum onu.
Güvenmeyin diyip adamdan çocuk yapmak ne kadar ironik değil mi ?Katılıyorum. Anlayamıyorum bu tavrı. Güvenmeyin, yüz vermeyin, yok şımartmayın, hatta bir de bunun süründür versiyonu var. Komik yahu komik, bu şekilde berbat bir ilişki içinde olduğun biriyle nasıl evli kalabilirsin?
Herkesi kendileri gibi işsiz zannediyolar tatlım. Oturalım dur şu kadının önceki konularına bakayım attığı tüm mesajlara bakayım demeliyiz galibaHer konuya yorum yapmadan evvel önceki konuları araştıracaksak işimiz var...
Buradaki tüm kadınların açtığı tüm konulara bakacak kadar vaktim yok maalesef. Konu sahibi başında demeli boşanma durumunu. Burada kimse küçük bir kelime için sayfa sayfa okuyamazBu konuda belirtmemis evet,ama bi onceki konusuna baksaydiniz anlardiniz..
Niyetim sizi yargilamak degil yanlis anlamayin,sadece bazen istemeden de kirici olabiliyoruz biraz dikkatli olabiliriz yorum yaparken..bazen bir kotu yorum karsidakinin yasam enerjisini yok edebiliyor cok hassas olabiliyorlar o bakimdan demistim kirdiysam ozur dilerim
Yalnız konu sahibinin durumunda çok orantısız bir şey var. Onun yaptıkları fedakarlık vs değil. Onunki kendinden geçmek olmuş artık. Hanginiz çeşmeden su içiyorsunuz ya da sadece yol parasıyla çarşıya çıkıyorsunuz? Hayatta her şey ‘denge’ üzerine kuruludur. Ne eşleri zor duruma sokacak isteklerde bulunulur ne de bu kadar kendinden vazgeçilir. Konu sahibi artık varoluşunu bile kaybettiği için bu şekilde düşünmesi çok normal zaten. Çünkü giden zamanı kimse getiremez ve pişmanlık kadar insana acı veren bir şey de yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?