• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalarınıza nasıl cilve yaparsınız ?

Eşim telefonda konuşmaya dalınca çocukça mimikler yaparak
Sokulurum baktım işe yaramıyor üsüne yatarım
Yine kapatmıyorsa konuşan yerlerini kaparım :kedi:
Genelde işe yarar telefonu kapatır
Sonra ben kalkar yerime otururum
Bazı arkadaşların dediği gibi her operasyon yatakta bitmez yerimseniben

Ben gidiklarim, cok ise yarar, gulmemek icin kendini zor tutar kaydirigubbakcemile3
Kapatincaya kadar ugrasirim ki bu cok uzun surmez, sonra kacarim, oda pesimden :dance: Şeniz

Evet cilvenin her turlusu var..

Karismasin birbirine ama, aranizda nazlanirken, veya cilve yaparken cocuksu davranan varmi..? Ve esiniz/ sevgiliniz bundan hoslaniyormu...? hihoyyyt:ecrin_bebek:

Klasik 'banane, banane yaaa banane' disinda yani lülülülülülü

ben çok yaparım ve kocişimin yüzü güler..uyandığım anda saat kaç olursa olsun öleyimdr sabah sabah muziplik yapar güldürürüm onu şimdi ona da geçti o da bana yapar..maşAllah Allahm bozmasın...

Ben gidiklarim, cok ise yarar, gulmemek icin kendini zor tutar kaydirigubbakcemile3
Kapatincaya kadar ugrasirim ki bu cok uzun surmez, sonra kacarim, oda pesimden :dance: Şeniz

Gıdıklayınca çok tepki veriyor karşı tarafa ayıp oluyor
Ama kaçma işini bende yapıyorum,
Benim ev büyük 6 oda U şeklinde 15 metre koridor ben epey kaçabiliyorum
Yoksa halim harap
Bu evi ilk gördüğümde burda süper kaçılır demiştim kaydirigubbakcemile3

Gıdıklayınca çok tepki veriyor karşı tarafa ayıp oluyor
Ama kaçma işini bende yapıyorum,
Benim ev büyük 6 oda U şeklinde 15 metre koridor ben epey kaçabiliyorum
Yoksa halim harap
Bu evi ilk gördüğümde burda süper kaçılır demiştim kaydirigubbakcemile3

Gidiklamalara dayanirken yuzu her hale giriyor, bende ona egleniyorum zaten kaydirigubbakcemile3

Onemli bi gorusme yapmiyorsa yaparim zaten, yoksa bizimkisi beni kovalamak icin hemen kapatiyor telefonu zaten :kedi:

Senin ev musaitmis desene, benimki de tek kat degil, cok merdiven var aksine. Hic yorulmadan pesimden kosuyor, ama her defasinda ondan daha fit oldugum cikiyor ortaya hihoyyyt

ben 19 yaşındayım sevgilim 28.yaşıma vuruldu :) ben şımarık severim dedi en başında. bende onu *paşam diye çağırıyorum. arabada özellikle harika oluyo. niye beni e-6 dan götürüyosun burda hiç trafik ışığı yok diyorum :) sonra ışığa rastlıyoruz onu yakasından çekiyorum öpüyorum.. ahh benim çıtırım diyo :)

kızlar ben en çok cilveyi maç seyrederken yapıyorum gıcıklığına.. :)) gidip en seksi geceliğimi giiiyorum , kırmızı ruj sürüp, parfümleniyorum ve karşısına oturuyorum..:)) merak ediyorum aslında beni mi tercih edecek yoksa maçı mı ?? Her seferinde ben kazanıyorum .. Yaşasın kötülük :D

derbilerde bile mikaydirigubbakcemile3

valla ben de yapamıyorm öle şeyler uzağımdayken 2 kırıta kırıta yürürüm falan çok bişey yapmam sonu yatak odasına varıyo sonra .
genelde tabiri caizse maymuluk yaparım eşimde aşkım çocuk musun sen falan der güler ööle :D:D

Ben Tihiiiii diyerek kaçarım o işten gelip kapıyı açınca. Genelde kapıların arkasına.
Bu cilve sayılır mı :uhm:

cilve yapmak anlik bisey degildir onun bi basi gelisme bölümü ve sonucu olmali kompozisyon gibi.önce evin gayet toplu ve temiz olmali masada yemegin ve mumlarin hazir olmali sonra belki birer kadeh bi sey icebilmelisiniz adami rahatlatmak ve size cesaret gelebilmesi icin.... gerisinide siz halledin ayip olmasin ok onudami ben yazayim kardesimmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile.zemuszemus-:mymeka:

ama bu cilvenin öncesi çok yorucu, artık yat uyu o kadar temizlik ve yemek işinden sonra:1::1:

ben 19 yaşındayım sevgilim 28.yaşıma vuruldu :) ben şımarık severim dedi en başında. bende onu *paşam diye çağırıyorum. arabada özellikle harika oluyo. niye beni e-6 dan götürüyosun burda hiç trafik ışığı yok diyorum :) sonra ışığa rastlıyoruz onu yakasından çekiyorum öpüyorum.. ahh benim çıtırım diyo :)

yaşına mı vuruldu:uhm:
seninki hakkaten çıtır seviomuş

benim bebk gibi konuşmama bayılır bazen diyorum ki ay nasıl canım çekti seni diyorum cilveli cilveli ağznının suyu akıyo vallaa:D

bence bunlar özel konular ulu orta anlatıl maz benim nacizane fikrim bu ALLAH dört duvarı niye yapmış o zaman ulu orta knuşalım diye mi?:kedi:

bence bunlar özel konular ulu orta anlatıl maz benim nacizane fikrim bu ALLAH dört duvarı niye yapmış o zaman ulu orta knuşalım diye mi?:kedi:

canım zaten kimsenin o kadar açık bişey anlattığı yok, sitede zaten daha açık konular için +18 topiği var ama sadece pro üyeler yazabiliyo
kaydirigubbakcemile5

Durup dururken üstüne yatarım
sona o içerdeyken üstümü çıkarır sütyeni kapıdan ona doğru fırlatırım a.s
yada o tv izlerken üzerime seksi bi gecelik giyer uzanırım yanınahihoyyyt
içine de tanga tabii :utangac:
vs vs vs

Vay be, hıc aklıma gelmemıstı.

hangisini yazıyım bilemedim şimdi...
en güzeli sinirliyken cilve yapmak tavsiye ederim deneyin çok etkili oluyorrrrrr.....
adam bana bakarken sinirini unutuyor valla :)

Tam kızdıgı esnada, 'ama askıııımmm' der, budak bukerım, gulumser oda.
Benı taklıt eder sonra 'ama askıııııım' der ve gelıp oper. (:

ay bende odunum yaa ama şu var übütün yazıları okudum fakat arkadaşlar cilve ile onu kışkırtmayı birbirine karıstırıosunuz gibi geldi bana cilve ayrı bi olaydır bence yani illa sonunda yatak yoktur yaa ne bileyim erkeğin üönlünü hoş tutma onu eğlendirme sana daha çok bağlanmasını sevmesini sağlama deilmidir yani her cilve yatağa gitmek içinmi yapılır?? soruyorum bunu çünkü bimiorum öğrenmem lazım ben fazla gercekci ve katı biriyimde öğretin banada plss

Evet, karıstırılmıs bencede.
Cılve her an olabılecek bır seydır.
Arkadasların ıfade ettıklerı daha cok tahrıge gırıyor.
Tabıı kı oda onemlı ve yetenek ıster.
Fakat cılve farklı bır durum.
Cocuksu olmak kımı zaman, beklemedıgı bır anda onu sasırtmak,
aslında tam olarak ıfade etmek guc.
Tıpkı ask gıbı.

Evet cilvenin her turlusu var..

Karismasin birbirine ama, aranizda nazlanirken, veya cilve yaparken cocuksu davranan varmi..? Ve esiniz/ sevgiliniz bundan hoslaniyormu...? hihoyyyt:ecrin_bebek:

Klasik 'banane, banane yaaa banane' disinda yani lülülülülülü

Dedıgım gıbı eger cılve, cocuksu davranmaksa,
ıcımde zaten bır cocuk var hem benım hem esımın.
Madde halınde sıralayamam belkı,
ama esımle cocuksu bır ıletısım halındeyızdır genelde.

Fakat cok merak ettım, butun bunlar cılve mı oluyor dıye.
Aksam mutlaka soracagım esıme (:
Bu vakte kadar 'cılvelısın' demedı cunku.

Son düzenleme:
ben bebek gibi konuşurum özüy dileyim sen kıydım al kalbimi kıy sende derim dudagımıda bükerim oda gel minikj bebegim der öper ben senin bu haline bitiyorum der genelde onla çogu zaman bebek gibi knouşur cilvelenirim yada şunu çok derim bianda yanına oturur yanaklarını sıkar kocaman öperim allahım bir erkegi bukadar tatlı yanaklı niye yarattın gelde yeme derim delisin sen der şımartılmayı seviyo benim aşkım kanımca:)

Evet, karıstırılmıs bencede.
Cılve her an olabılecek bır seydır.
Arkadasların ıfade ettıklerı daha cok tahrıge gırıyor.
Tabıı kı oda onemlı ve yetenek ıster.
Fakat cılve farklı bır durum.
Cocuksu olmak kımı zaman, beklemedıgı bır anda onu sasırtmak,
aslında tam olarak ıfade etmek guc.
Tıpkı ask gıbı.

nasıl yani şekerim, her an derkenbilmiyorumkismile

Back
X