• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalarınıza nasıl cilve yaparsınız ?

ayyyy cilveli olmak güzel bişey valla ben bekarım ama sevgilim hep bana cilveli garu derderalkisalkisalkis...hem benim açımdan eğlenceli hem onun açısından.ay yoksa ben cilveliymişim diye mi adam yalvarıyo evlilik için hahahakaydirigubbakcemile3

ayyyy cilveli olmak güzel bişey valla ben bekarım ama sevgilim hep bana cilveli garu deralkisalkisalkis...hem benim açımdan eğlenceli hem onun açısından.ay yoksa ben cilveliymişim diye mi adam yalvarıyo evlilik için hahahakaydirigubbakcemile3

ayyyy cilveli olmak güzel bişey valla ben bekarım ama sevgilim hep bana cilveli garu deralkisalkisalkis...hem benim açımdan eğlenceli hem onun açısından.ay yoksa ben cilveliymişim diye mi adam yalvarıyo evlilik için hahahakaydirigubbakcemile3

kızlar ben en çok cilveyi maç seyrederken yapıyorum gıcıklığına.. :)) gidip en seksi geceliğimi giiiyorum , kırmızı ruj sürüp, parfümleniyorum ve karşısına oturuyorum..:)) merak ediyorum aslında beni mi tercih edecek yoksa maçı mı ?? Her seferinde ben kazanıyorum .. Yaşasın kötülük :D

Evet yaa o maç ve hırtlar vadisi yok mu
En çok onları sabote etmeyi seviyorum kaydirigubbakcemile3
Benim herif ikisine de pek düşkün değil ama sırf biraz eğlence olsun ben gidip bi muziplik yapayım diye
Bulup buluşturup bi maç yada hırtlar vadisi açıyor kaydirigubbakcemile2

Ekmek kırıntısı dökse sirkelersin gider ama ya bal reçel damlarsa
Adamın eline bakmaktan kimde romantizm kalır kaydirigubbakcemile3

Sorma ya.. bekarken bunlari dusunmuyorduk. Simdi cilve planlari yapsak bile temizligide dusunuyoruz.. Birde bekarken hayalimizde hep istedigimiz gibi canlandirirdik esimizi. Eger mukemmeliyetci biriseniz yandiniz benim gibi akannehir

Evet yaa o maç ve hırtlar vadisi yok mu
En çok onları sabote etmeyi seviyorum kaydirigubbakcemile3
Benim herif ikisine de pek düşkün değil ama sırf biraz eğlence olsun ben gidip bi muziplik yapayım diye
Bulup buluşturup bi maç yada hırtlar vadisi açıyor kaydirigubbakcemile2

Biz asmisiz galiba.. ben esimle maca bakiyorum, hatta arkasindan bi kac saatte yorumlara bakiyoruz... o guluyor bana bazi yorumlar yaptigimda, ama hosunada gidiyor.. bende ona bazi dizilere alistirdim, o da benimle oturuyor sositososito

onceleri bende oyle muziplik yapardim, ama heyecanli bi mac olursa kaptirip gidiyor, bende kaliyorum oyle :1no2: benim bazi dizilerde yaptigim gibi :kedi:

cilve benim doğamda varmış....
eşim öyle diyokaydirigubbakcemile3

Bunu okuyunca aklima geldi..
Bi kere dusunceli bakiyorum ona.. diyecegim lafimi unutmustum, onu dusunuyordum..

bana diyorki 'ne cilveli cilveli bakiyosun kizz'

kaldim boyle benneyaptımki

Mesela bir örnek kızlar, akşam yemeğe yemeğe çıktığınızda tuvalete gidip iç çamarınızı çıkarıp eşinizin veya sevgilinizin eline verdiniz mi kimseye çaktırmadan,iş tamam demektir.

michelle senin deigin cilve degill baska birseye davet etmekk:utangac:evde neysede birde disarida yemektee yapacazzakannehir

Mesela bir örnek kızlar, akşam yemeğe yemeğe çıktığınızda tuvalete gidip iç çamarınızı çıkarıp eşinizin veya sevgilinizin eline verdiniz mi kimseye çaktırmadan,iş tamam demektir.

Adam butun aksam ne yedigini anlayamicak kaydirigubbakcemile3

Sevgiliyken olabilir belki, ama yemege cikmadan zaten nasil hazirlandigimi goruyor, supriz olmaz kaydirigubbakcemile3

Sonra der cilve yapmak icin eve donmemizi bekleyemedinmi diye :roflol:

ay bende odunum yaa ama şu var übütün yazıları okudum fakat arkadaşlar cilve ile onu kışkırtmayı birbirine karıstırıosunuz gibi geldi bana cilve ayrı bi olaydır bence yani illa sonunda yatak yoktur yaa ne bileyim erkeğin üönlünü hoş tutma onu eğlendirme sana daha çok bağlanmasını sevmesini sağlama deilmidir yani her cilve yatağa gitmek içinmi yapılır?? soruyorum bunu çünkü bimiorum öğrenmem lazım ben fazla gercekci ve katı biriyimde öğretin banada plss

bende sana katılıyorum cilveli olmak insanın yapısındandır her an her yerde yapılabilmelidir sonuç illaki yatak olmamalıdır bir tatlı söz bir bakış el kol hareketleriyle olabilir zaten gecelik giyip adamı öptükten sonra tabiki bişeyler olur bu çoğu kadının yapabileceği bişey ama cilveli olmak zor iş şöyle kıpır kıpır canlı hareketli birazda çocuksu :1hug:

Evet cilvenin her turlusu var..

Karismasin birbirine ama, aranizda nazlanirken, veya cilve yaparken cocuksu davranan varmi..? Ve esiniz/ sevgiliniz bundan hoslaniyormu...? hihoyyyt:ecrin_bebek:

Klasik 'banane, banane yaaa banane' disinda yani lülülülülülü

evet ben cok cocuksu davranıyorum.kusuyormus gıbı yapıyorum...esım de bayılıyor bu hareketlerıme...

evet ben cok cocuksu davranıyorum.kusuyormus gıbı yapıyorum...esım de bayılıyor bu hareketlerıme...

Bir kadina cok yakisabiliyor boyle cocuksu olmak.. Esimde katiliyor bazen boyle cilvelerime.. Bizi o an gorseler :kedi:kaydirigubbakcemile3 akannehir

Cok asiri naz yapmadan ve abartmadim yaptigim takdirde, bizimki de bayiliyor hihoyyyt

Eşim telefonda konuşmaya dalınca çocukça mimikler yaparak
Sokulurum baktım işe yaramıyor üsüne yatarım
Yine kapatmıyorsa konuşan yerlerini kaparım :kedi:
Genelde işe yarar telefonu kapatır
Sonra ben kalkar yerime otururum
Bazı arkadaşların dediği gibi her operasyon yatakta bitmez yerimseniben

benimde arkadaslarim telefonda konusurken yani eskiden:) cok cilveli konusuyorsun derlerdi..evde de zaten simarik cocuk gibiyim sabahin koru yada gece yarisi enerjim iyidir..yuzumde cocuksu oldugu icin cok sevimli buldugunu soyluyor mimiklerimi,hareketlerimi..esimden once boyle degildim:)belkide esimin en bastan bana verdigi rahatliktan boyleyim bilmiyorum aama gercekten icimden gelmezse asla yapmam..

Back
X