Kadının saçını zarif bir baş hareketiyle geriye atması bile cilvedir, yani onun bile cilveli hali veya odunsu hali vardır :)
Bence burda cilve ile fantezi karıştırılmış. Sütyen atmalar, giysileri çıkara çıkara adamı yatak odasına çekmek falan..
Cilve biraz nazlanma, biraz kırıtma, bazen şuh bir bakış bazen hoş bir kahkaha, kimi zaman sıcak bir sokulmadır sevgiliye, bir iki tatlı sözdür...
Acaip sinir olduğum bir kadın ama doğru çok cilveli...
kumsalcım bende öğrenmek ıcın yazdım ama bır yerde duydum cılve cok ıse yararmıs erkeği bağlarmıslülülülülülü
tecrübelilerden yazmasını bekliyoruz:sm_cool:
bende beceremem derdim ama evlenince kadın milleti değişebiliyor,çok severim eşimle şakalaşmayı,cilveleşmeyi,durduk yere tahrik etmeyi falan
onunda hoşuna gidiyo çünkü..
aynen canımmya birbirimize isteksizliğimiz yok aksine daha da bağlandık birbirimize ama azcık cilve yapalım oynaşalım diyoruz 5 dk bile geçmeden bir ağlama sesiyle yıkılıyoruz kaç gecemiz böyle yarım kaldı ee bebeği pışpışlarkende hevesimiz kaçıyor kardeş kardeş uyuyoruz
erkekler çocuktan sonra ilgi bebeğe geçince depresyona giriyormuş hanımlarrr aman boş bırakmayın beylerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?