nasıl yani şekerim, her an derkenbilmiyorumkismile
Eşimle kavgalıydık bu akşam, ben de tam bu konuya bakıyordum.
Aşağı kısımdan konu başlığını okumuş, yanıma gelmişti.
Bu halde bile bana nasıl cilve yapacaksın diye düşünüyorsun de mi, diyorkaydirigubbakcemile3
nasıl yani şekerim, her an derkenbilmiyorumkismile
Eşimle kavgalıydık bu akşam, ben de tam bu konuya bakıyordum.
Aşağı kısımdan konu başlığını okumuş, yanıma gelmişti.
Bu halde bile bana nasıl cilve yapacaksın diye düşünüyorsun de mi, diyorkaydirigubbakcemile3
Esıme sordum bu arada 'askım ben cılvelı mıyım?'
'o nasıl bır sey, ben anlamam kı' dedı. ):
Sonra butun aksam ne yaptıysam,
'kız ısve mı cılve mı neyse onu mu yapıyorsun bana' dedı durdu.
canım bak gördün mü anlam kargaşası yaşayan sadece ben değilmişim
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Haklısın, cılvenın tanımı gercekten zor.
Esımle yaptıgım konusmadan sonra anladım kı ben cılvelı degılmısım.
Sadece cok cocuksu davranıyormusum.
Bıhter ve anası mı?
Hadı Fırdevs hanımı bır nebze sayabılırız de,
Bıhter kesınlıkle cılvelı degıl bence.
Nukhet Duru yapmacık değil mi sizce de? -tatlicadiarzu-
aklıma gelmedi kaydirigubbakcemile2 firdevs hanım ... Bihterinki cazibe sanırım . daha doğru tanımlama.
Cilve...Cilve...Cilve...
Kimse bu kelimenin kişisel tanımlamasını yapamamış. Doğrusu ben de yapamıyorum. Sözlük anlamı hoşa gitmek için yapılan bariz şekildeki beğeni davranışları olsa da, kelimeleri bir araya getirip cümle haline getiremiyorum yani.
Erkeği söz öbekleriyle tavlamanın, jest ve mimiklerle baştan çıkartmanın,hayır dediğine evet dedirtmenin, somurtuyorken güldürmenin, azgın boğa gibiyken kuzuya çevirmenin, amiyane tabirle parmağında oynatıp kuklaya çevirmenin cevabı kadın dilinde CİLVE ise; her kadın bir parça, kendi çapında, cilvenin daniskasını yapıyordur zaten. Bu kadının ne bebek gibi güzelliğine bakar ne de donuk bakışlı soğuk yüz ifadesine bakar bu cilve. Tamamen içinden geçen davranışları nasıl dışa vurduğuyla alakalı, davranışlarına zekasının ne kadarını ekleyebiliyorluğuyla alakalı.
'Buna yaklaşmak ateşe yaklaşmaktan zordur, pek bi soğuk nevale, küçük dağları o yarattı sanki' diye tasvir edilen bir kadına bir bakıyorsunuz yıllarca süren bir birliktelik içinde. Eeee nasıl oluyor bu iş?! Hangi erkek ruhsuz gibi görünen kadınla yıllarını geçirir.Soğuk moğuk ama erkeğini elinde tutmayı biliyorsa kadını alkışlamak gerek.
Tabii erkeklerin gözünde cilve ne onu da merak etmiyor değilim.
Siben Can cilveli gelebilir bazı erkeklere. bana göre cilveli değil. gülmek cilve oluyor diyorsanız Saba Tümer nasıl sizce? :)))
ben çok uyumlu değilim. zıtlaşıyorum her konuda, benim dediğimin de olması gerekiyor. o yüzden güleryüzlü zıtlaşmam gerekiyor. bu da cilve syılır mı bilmem. her şeye olur demek hoş olmaz galiba...
bir de sadece sevgiliye değil, tüm erkeklere cilve yapmalıyız. :)) cilve seksi çağrıştırmamalı asla. bunu tartışmıştık zaten. yani ben istediğimin yapılmasını o kadar istiyorum ki, tüm sevimliliğimle direniyorum yaptırana kadar. abime bile. :))
canım senin bu dediğinde ikna kabiliyetine girmiyo mu yakaydirigubbakcemile5
hilal cebeciye ne dersiniz kızlar, bence gayet cilveli görünüyosempatiksalakcinni
gerçi bu tarz biraz doğuştan sonradan pek olunmazsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?