kocalarınızın/sevgililerinizin hangi huyunu sevmıosunuz???

Eymenimpinar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
515
1.624
113
Meraba kızlar acaba erkeklerin anlaşılması zor olan bi evlilikte yada beraberliği çıkmaza sürükleyen yada eşinizin su huyunu hiç sevmem dedıgınız neler var hadi paylaşalım

en ufacık bir derdi bile büyütüp bana yansıtmasını sevmiyorum.
her şeyi kafasına takan ve herşeyi anlatan biri sinirimi bozuyor ama cok merhametli her derdime koşup yardım eden de biri :)

boyle bi topik var sanırsam..neyse benim eşimin o kadar çok ki..mesela çok ketumdur.ağzından lafı cımbızla alırsın.kendi istemediği sürece konuşmayı sevmez fazla.patavatsız ve sivri dillidir çok akıl verir biraz bilmiştir şunu şöle bunu böle yapmalısın yoksa hayatta kaybedersin tarzında demeçler verir durur ama kimsenin kötülüğünü istemez, aşırı dağınık yemek konusunda aşırı titiz mıymıntı yani bildiğin

Allahım razı olsun kocamdan genel olarak sıkıntısız biridir kendisi.
Çok çok aşırı misafirperverdir,ama ciddi çok fazla seviyor misafiri.
Ben de pek sevmem insanları.
Bu konuda müzdaribim,sıkılıyorum ben.
Alışmadım daha.

Aynı benim elinde öle herşeyi kafası na takar bı olay hakkında saatlerce aynı yorumu yapar
sende artık yeter diye bagırmak istersin dimi
şahsen ben öyle yapıyorum arada ama adam 1 hafta anlatmıyosa ikinci hafta anlatıyor malesef.

Benim elinde aşırı soguk KV de öle onlara çekmiş bi yere gtmemız için saatlerce onu razı etmek ıcın ugrasırm kendı akrabalarına bile gtmeyı sevmiyor

Aşırı müdahaleciğine kızıyorum bazen.
Bir yere gitme gelme yok onu giyme falan tarzı değil.
Kiminle tartışsam ya da kavga etsem arayı bulmaya çalışır. Gıcık olurum.
Tam bir "herkesle aramız iyi olsun" insanı. Sevgi kelebeği miyim lan ben gerginlik,huzursuzluk istiyorum be diye bağırıcam bi gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…