kocalarınızın/sevgililerinizin hangi huyunu sevmıosunuz???

valla yazayım dedım bişey bulamadım...amaaa çok ağır biri...ben de tam tersi zıpır..onun dısında kımle evlensem 3 ay sonra boşanırdım o kadar da eminim.

o ağır ve tepkısız hallerıne bı care bulsam heralde mumyalardım.

Benim eşimdr çok ayrıntıcı bı konuyu saatlerce düşünür durur bide çok evhamlı yeni evlendıgımızde çok sorun olmuştu

Aşırı kiskanç olması beni deli etmeye yetiyor ailesini hiç söylemiyorum o bütün erkeklerde var sanirsam

çok çabuk sinirleniyor... duvara konuşuyorum hissi uyandırmasına sinir oluyorum laflar ağzından cımbızla çekiliyor... her şeyi hallederiz tavırları... ama bunların dışında bana göre dünyanın en iyi kocasıdır

Odak noktasının kendisinin olmasını istemesi. Yani sürekli ' neden benimle hiç ilgilenmiyosun' tarzı davranışları. Başka insanlarla çok samimiyet kurduğumda kıskanıyor diyemem ama onunla ilgilenmediğimi düşünüyor.
Bende maşallah çingene tavuğu gibiyim herkesle de aram iyidir

Benimkide bazen ben kavga ederken hiç konuşmaz susar bağırmaya başlayınca ancak tepki verir

Çok ketum. Ailesi konusunda aşırı hassas ve çoraplarını sağa sola atıyor. Her gece o çorapları yastığının altına koyuyorum rahatsız olsun diye

Hmmm bir düşüneyim aile acisindan cok sansliyim hic düşkün değil ailesine ben daha onemliyim onun icin..tek begenmedigim huyu gezmeyi pek sevmez benim zorlamam ile malesef ..

Şimdi aklıma geldi. Yemin ederim alay etmiyorum konuyla falan.

Adam kısmetse olur hastası. Huy edindi bunu iyice. Öyle fake dedim, böyle önceden söyleyip tadını kaçırayım dedim. Yok yok. Her gün olmasa da haftada en az 3 kez ciddi ciddi işlerini falan ayarlayıp gündüz eve geliyor izlemeye. Program bitince işine dönüyor falan.

Dün akşam yatalım diyorum uykum var, yeni damat adayını görücem bekle diyor. Neyse bekledim yattık, bana yatakta diyor ki "yarın heyecanlı şeyler olacak izle anlat bana" şeytan diyor bas yastığı.

Eve internet almamamın sebebi de bu. İnternet olsa açar açar izler yine. Mobiline kıyamıyor neyse ki.

Henüz 28 yasında ve bir gün emekli olmasından korkuyorum.

bulaşıkları yıkadıktan sonra ellerini durulayıp, sırılsıklam ellerini lavabonun içine silkeleyip (hemen yanıbaşında el havlusu olduğu halde) her yere su sıçratmasından ve yaklaşık 14 yıldır tüm uyarılarıma rağmen bunu yapmaya devam etmesinden nefret ediyorum.

:) canım benim babamda emekli ve 1001. Kez izlediği dizileri yeniden ızlıo yaprak dökümü bide hiç konuşmaz izlerken reklamlarını bile kaçırmaz sankı yeni izlıomuş gbi

Aynen ya bu kadar mı olur bide yüzünü yıkar allahım banyonun her yeri su bin defa soledm ama yok hala aynı bide oğlumun bakımı konusunda herseyıme çok karışır bugün ne yedi kakasını yaptımı iyi uyudu mu sürekli sorular sorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…