kocalarınızın/sevgililerinizin hangi huyunu sevmıosunuz???

anaaaam allah sabır versin bacım çok sinir bir durum benimkide ole şimdiden içi geçmiş 70lik ler gibi ama bazı yaşlılar delikanlı gibi hakkını yememek lazım onların..

Sevgilim merhametli, cocuklari cok seven, duygusal, ve ailesine bagimli olmayan birisi.. tartismamizdan sonra gonlumu alabilen birisi, mesaj yazmadigimda nerdesin sen, neden yazmiyorsun diyen birisi.. simdilik hatirladigim guzel huylari bu.. negatif huylarina gelirsek : sinirli, ama bes dakka sonra hic birsey olmamis gibi davranan, fazla romantik degil (cicek almadi simdiye kadar ama mustakbel kayinvalidem alacaksin tabi dedi mecbursun dedi) bakalim alacakmi ???, cok kiskanc ama fazla belli etmez, (annemin yaninda adamin kiskancligi tutmustu), kendisine saka yapilmasindan hoslanmaz ama kendisi yapar, beni uyuz eder bazen sonrada hosuna gider guler (sinir olurum) simdilik bu sekilde.. ama seviyorum beeee bazen tartissakta, onsuz olmuyor.. zaten tartismalardan sonra ilk mesaj atan o olur, kaybetme korkusunu asiladim cunku..

Tartışmaya başladığımızda yüksek sesle konuşmasını,
Söylediği (verdiği) sözleri unutmasını ve sonra hiç olmamış gibi davranmasını,
Bazı şeylerde haklı olduğum halde gidip karşı tarafı tutmasını sevmiyorumm.....
Ama bunları da aşabilirsek inşallah her şey daha güzel olacak :)

Zaten çoğu erkeğin ortak özelliği canım asla kendilerının haksız olduğunu itiraf etmezler

Benim de tek sıkıntım baskı hissettiğinde canavara dönmesi. Yanına yaklaşsam dert, yaklaşmasam dert. Baskı hissetmesin diye dua ediyorum

Son cümlenle gece gece güldürdün beni

Adam saka yaptirtmaz kendine.
Halbuki sakacidir. ben yapınca olay.
Ama bende hic atraksyon aramiyorum, kendi yapsın ben Güleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…