• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam 2. Çocuk istemiyor 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nalan gokken

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
27
-77
1
34
Merhabalar…
3 yıllık evliyim eşimin önceki evliliğinden 16 ve 12 yaşında oğulları var, bizimde ortak 1 çocuğumuz var 2 yaşında ben ikinci çocuğum olsun istiyorum kızımın tek büyümesini istemiyorum eşimin diğer çocukları anneleriyle yaşıyor kızımında beraber büyüyeceği kardeşi olsun diyorum ama eşim istemiyor 3 tane çocuğum var sorumlulukları bana yeter diyor ne yapabilirim sizce

Merhabalar…
3 yıllık evliyim eşimin önceki evliliğinden 16 ve 12 yaşında oğulları var, bizimde ortak 1 çocuğumuz var 2 yaşında ben ikinci çocuğum olsun istiyorum kızımın tek büyümesini istemiyorum eşimin diğer çocukları anneleriyle yaşıyor kızımında beraber büyüyeceği kardeşi olsun diyorum ama eşim istemiyor 3 tane çocuğum var sorumlulukları bana yeter diyor ne yapabilirim sizce
İnsanoğlu böyledir işte.Hiç evlat sahibi olamamış insanlar da bir tane neyine yetmiyor diye geçiriyor içinden.Eşiniz haklı.3 çocuk vatana da millete de yeter.

Merhabalar…
Çocuk fikrinden vazgeçin bence. Adamın ilk evliliğinden 2 çocuğu daha var. 3 çocuk bakımı maddi ve manevi olarak zorlayıcıdır. Bu ortak kararla uygulamaya geçilecek bir konu.

Adam haklı 16-12 yaş diyosunuz hem ergenler hemde eğitim hayatında esas masrafın başladığı dönemdeler. 16 yaşında olan bi kaç seneye üniye gidicek dünya para, adam nasıl hem 2 küçük çocuk+ üni öğrencisi +lise çağında bi çocuğa yetişsin.
Siz kardeşten saymıyosunuz heralde ilk evliliğinden olanları.

Adam haklı 16-12 yaş diyosunuz hem ergenler hemde eğitim hayatında esas masrafın başladığı dönemdeler. 16 yaşında olan bi kaç seneye üniye gidicek dünya para, adam nasıl hem 2 küçük çocuk+ üni öğrencisi +lise çağında bi çocuğa yetişsin.
Siz kardeşten saymıyosunuz heralde ilk evliliğinden olanları.
Yukarıdada yazdım evet abileri ama büyükler aynı evde büyümek farklı birşey o iki çocuk aynı evde büyümüş çocuklar ve ayda 2 3 kere görüyor benim çocuğum yalnız büyüyor bunu söylemek istedim konuyu rica ediyorum farklı yerlere çekmeyin

Merhabalar…
Siz çalışıyor musunuz? Ekonomik durumunuz nasıl? Diğer çocukların masrafları sanırım bana ne beni ne bağlar diyorsunuz?

Siz kardeş istiyorsunuz da her kardeş kardeş olmuyor kadın bence onu kendine istiyor para mal mülk ne kadar az çocuğa paylaştırılır sa ilgi sevgi kaliteli zamanda aynı şekilde o kadar iyi .İnsan kardeş bile olsa kursağı ayrıdır yarın ele karışır kendi ailesi kardeşinden önemli olur .Bu işler böyledir.Ben de keşke tek çocuk olasaydim

Siz kardeş istiyorsunuz da her kardeş kardeş olmuyor kadın bence onu kendine istiyor para mal mülk ne kadar az çocuğa paylaştırılır sa ilgi sevgi kaliteli zamanda aynı şekilde o kadar iyi .İnsan kardeş bile olsa kursağı ayrıdır yarın ele karışır kendi ailesi kardeşinden önemli olur .Bu işler böyledir.Ben de keşke tek çocuk olasaydim
Ne demek istediğinizi anlamadım para mal mülk için mi çocuk istiyormuşum ben bunu mu kastettiniz yoksa eğer öyleyse çok şükğr böyle iğrenç şeyleri çocuğum üzerinden düşünecek aşağılıkta bir insan değilim

Yukarıdada yazdım evet abileri ama büyükler aynı evde büyümek farklı birşey o iki çocuk aynı evde büyümüş çocuklar ve ayda 2 3 kere görüyor benim çocuğum yalnız büyüyor bunu söylemek istedim konuyu rica ediyorum farklı yerlere çekmeyin
Eşiniz “3 çocuğun sorumluluğu bana yeter” derken siz hala 2. Çocuk diyorsanız diğer çocuklar sizin için sayılmıyor bana göre. Siz söyleyin adam nasıl yetişecek? Var mı bi planınız bu konuda? Adam sorumluluklarını nasıl azaltacak

Ne demek istediğinizi anlamadım para mal mülk için mi çocuk istiyormuşum ben bunu mu kastettiniz yoksa eğer öyleyse çok şükğr böyle iğrenç şeyleri çocuğum üzerinden düşünecek aşağılıkta bir insan değilim
Ne diyorsunuz ya ne demek istediğinizi anlamadım deyin açıklayayım iğrenç olan sizin üslup yalnız .Mal mülk peşindesiniz diyecek kadar avam değilim heralde .Çocuklarımıza bırakacağımız mallar onların kalkınması için önemli 2 evim varsa 5 çocuk yapmam.Tek çocuğuma bırakırım her seyimi .Ben bunu demek istedim .Sizin için mal mülk önemli olmayabilir günümüz şartlarında fakat ben bu ülke gerçeğinde yaşıyorum çocuğuma bırakabildigim kadar çok şey bırakma fikrindeyim.Biz anneler için önemli olmasada çocuk büyüyünce çevrede görünce bunu düşünebilir çok insani birşey bu .Mayasız kek kabarmaz evi olan kirada olmayan insan için nasıl bir rahatlık varsa bir evide kira getiren insan için daha fazlası var ne var bunda .Şûkür olayı değil sadece mantıkla düşünme olayı

Merhabalar…
Hiçbir şey. Adam haklı , zorla isteyecek hali yok.3 tane yeter adama. Çocuk yalnız kalmasın diye çocuk yapılmaz zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X