Nerdesin dedin diye kızmak nedir ya.Lütfen yardimcı olun neyapmalıyim 2 haftadır kocambenimle konuşmuyor cok buyutulcek bi tartisma yasanmadi ama ben kendime hakim olamadigim icin yuzune yastik firlattim bardak kirdim eve gec geldi bende nerede oldugunu sordum cevp vermedi sabah evden cikarken zaten birbirimiz biraz tavirliydik oyuzden msj aadim soylemedim dedi beni kiskirtti gezdim tozdum vs gibi bende dayanamadim.bagirdim kirdim ogunden beri 2 hafta olacak benimle konusmuyor ilk basta yataklari ayirdi gittiim ozur diledim.yaptigimin yanlis oldugunu soyledim ama konusmuyor canim istemiyor beni rahat birak diyor ozur diledikten somra yataga geldi ama yatagin en ucunda ben bikackere yaklastim beni reddetticok kirilmis galiba ne yapmaliyim nasil kazanirim kocami tekrar boyle cok yiprandim
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Adamın yüzüne yastık fırlatmak bardak kırmak nedir ya çocuk musunuz?Lütfen yardimcı olun neyapmalıyim 2 haftadır kocambenimle konuşmuyor cok buyutulcek bi tartisma yasanmadi ama ben kendime hakim olamadigim icin yuzune yastik firlattim bardak kirdim eve gec geldi bende nerede oldugunu sordum cevp vermedi sabah evden cikarken zaten birbirimiz biraz tavirliydik oyuzden msj aadim soylemedim dedi beni kiskirtti gezdim tozdum vs gibi bende dayanamadim.bagirdim kirdim ogunden beri 2 hafta olacak benimle konusmuyor ilk basta yataklari ayirdi gittiim ozur diledim.yaptigimin yanlis oldugunu soyledim ama konusmuyor canim istemiyor beni rahat birak diyor ozur diledikten somra yataga geldi ama yatagin en ucunda ben bikackere yaklastim beni reddetticok kirilmis galiba ne yapmaliyim nasil kazanirim kocami tekrar boyle cok yiprandim
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Canım tamam da yastık fırlatmak falan bunlar çocukça şeylerde kötu bisey değil Yanı biz neler beler yaptık yani kızıp yastık firlattigimda olmuştur. Sen şimdi kocan biyere gitti sordun cevap vermedi zoruna gitmez mi yani Ee ben kimim demezmi insanİlla can mı yakma lazım şiddet olması için? yastık fırlatmak da çok saçma bi hareket. Adam demiştir ben neye uğraşıyorum.
Yani sorma işini abarttığımı kabul ediyorum ama boyle bi muameleyi haketmedimNerdesin dedin diye kızmak nedir ya.
Sen kocanı merak edip sormuşsun . Oda böyle yapıp sana küstümü böyle bisey olamaz yani .kusura bakmada bu kadar üstüne dusmemeni tavsiye ederim o senin arkanda koşsun sen.degil
Kendimi tutamadım ilk defa boyle birsey yaptim ama ozur de diledim yaniİlla can mı yakma lazım şiddet olması için? yastık fırlatmak da çok saçma bi hareket. Adam demiştir ben neye uğraşıyorum.
Olay zaten bu noktaya gelmenizde. Detay yok konuda belki adam bunaldı gitti o an karar verdiği yere ve kim bilir nasıl hesap sordunuz? Belki de bir şeylerle itham ettiniz. Detay yok ki konuda. Ben hareketleriniz saçma olduğu için kocayı haklı buluyorum. İzin almak zorunda hesap vermek zorunda değil. Elbette haber verebilirdi endişelenmemeniz için. Ama sizin soeununuz endişe değil.Canım tamam da yastık fırlatmak falan bunlar çocukça şeylerde kötu bisey değil Yanı biz neler beler yaptık yani kızıp yastık firlattigimda olmuştur. Sen şimdi kocan biyere gitti sordun cevap vermedi zoruna gitmez mi yani Ee ben kimim demezmi insan
Adamın yüzüne yastık fırlatmak bardak kırmak nedir ya çocuk musunuz?
Ben küçükken kardeşlerimle kavga ederken yastık bardak fırlatırdım.
Öfke sorununuz varsa yardım alın.
Adam size değil siz adama şiddet göstermişsiniz resmen.
Ben haklı buldum küsmesini hatta soğutucu bi hareket yaptığınız.
Bardağı adamın kafasında kırmadınız umarım.
Yapacak bişey yok soğumuş uzaklaşmış siz üstüne gittikçe de ters teper biraz eşinizi dinleyin rahat bırak demiş biraz rahat bırakın adam kendine
Oldu çözülsün hemen bi daha hata yapın bi daha özür dilersiniz nasılsa...Kendimi tutamadım ilk defa boyle birsey yaptim ama ozur de diledim yani
Gururum kirildi inanin reddedim yani aramiz sogumasin diye gittikce o beni kemdinden uzaklastirdiAynısını sende yap. Konuşma, görmezden gel, umursama. Üstüne düştükçe totosunu eyfele kadar kaldırmış belli ki.
Her tartismada degil normalde tavir yapip kuserdim ilk defa boyle birsey yaptim kendimi affettirmk icin ne yapmaliyim ayni evin icinde iki yabanci olmk tan bunaldimHer tartışmada böyle şeyler yapıyorsanız eşiniz doğal olarak soğumuştur. Bunu kimse normalleştirmesin, bir erkek eşine yastık fırlatıp bardak kırmış olsaydı burada neler neler derdik
Kesinlikle bana o tarz bi cevap vermeseydi daha farkki olacakti oyleBuna benzer bir sey ben de yasadim ama yastik firlatmadim. Nerdesin dediginde sana hesap mi vercem ya diye bir cevap almistim, bu durum da ne yapilir ki? Kafasini kirsam hakli olurdum ama bu seferde hastalikli kiskanc derdi eminim. Bazi erkekler manipüle edip kiskirtiyor seni cildirtinca da küsüp istediklerini yapiyorlar bir süre. Oyuna gelmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?