Kız gibi ne iğğğrenç bir tabir ya. Küçümsemek için cinsiyet mi kullanılır?Akıll bir daha
Birazda bundann bahsediyorum işte. Yanı eşi haklı değil.. Böyle kız gibi küsüp gidemez
Tepkiniz kötü ama beyfendi nerdeymiş? Hayatinda biri yoktur inşallah.Lütfen yardimcı olun neyapmalıyim 2 haftadır kocambenimle konuşmuyor cok buyutulcek bi tartisma yasanmadi ama ben kendime hakim olamadigim icin yuzune yastik firlattim bardak kirdim eve gec geldi bende nerede oldugunu sordum cevp vermedi sabah evden cikarken zaten birbirimiz biraz tavirliydik oyuzden msj aadim soylemedim dedi beni kiskirtti gezdim tozdum vs gibi bende dayanamadim.bagirdim kirdim ogunden beri 2 hafta olacak benimle konusmuyor ilk basta yataklari ayirdi gittiim ozur diledim.yaptigimin yanlis oldugunu soyledim ama konusmuyor canim istemiyor beni rahat birak diyor ozur diledikten somra yataga geldi ama yatagin en ucunda ben bikackere yaklastim beni reddetticok kirilmis galiba ne yapmaliyim nasil kazanirim kocami tekrar boyle cok yiprandim
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Heh işte budur. Aynen.Buna benzer bir sey ben de yasadim ama yastik firlatmadim. Nerdesin dediginde sana hesap mi vercem ya diye bir cevap almistim, bu durum da ne yapilir ki? Kafasini kirsam hakli olurdum ama bu seferde hastalikli kiskanc derdi eminim. Bazi erkekler manipüle edip kiskirtiyor seni cildirtinca da küsüp istediklerini yapiyorlar bir süre. Oyuna gelmeyin
Ne diyim yani genelde bayanlar küser trip yapar erkegin tribi kusmesi nedir yawKız gibi ne iğğğrenç gir tabir ya. Küçümsemek için cinsiyet mi kullanılır?
O zaman terapi destek alın. Adamı kaybediyorsunuz .Baska biri yok ama bilmiyorum cok bunalttim sanirim farkindayim ama elimde degil surekli evde olmaktan seytan vesvese veriyor sanirim buz gibi bana karsı tekrar redder diye yanasamiyorum da
Ya ben çok küsmem ki niye kız gibi dediniz. Üzgünüz kızlarıAkıll bir daha
Birazda bundann bahsediyorum işte. Yanı eşi haklı değil.. Böyle kız gibi küsüp gidemez
Ya hangi çağda yaşıyoruz hala cinsiyetçi cümlelr kurmaya devam ediyorsunuz. Kural mı var küsemez mi? Konu sahibi akrabanız mı bu ne savunma? Belki bize eksik anlatılan adamı haklı kılacak detaylar var. Bu kadar yükselmetin ya.Ne diyim yani genelde bayanlar küser trip yapar erkegin tribi kusmesi nedir yaw
Canım çok özür diliyorum ben direk kendimi anlatıyorum böyle çok küserim senden özür dilerimYa ben çok küsmem ki niye kız gibi dediniz. Üzgünüz kızları
Ben hiç küsmem en son 10 yaşında küsmüşümdür birine.Ya ben çok küsmem ki niye kız gibi dediniz. Üzgünüz kızları
Hım şimdi oldu. Gideyim de beğenmedimlerimi geri alayımCanım çok özür diliyorum ben direk kendimi anlatıyorum böyle çok küserim senden özür dilerim
Tamam sizin için bisey demedim erkeklere de bisey demiyorum kim ne yaparsa yapsın sustumNe diyim yani genelde bayanlar küser trip yapar erkegin tribi kusmesi nedir yaw
Ne tatlısınız.Tamam sizin için bisey demedim erkeklere de bisey demiyorum kim ne yaparsa yapsın sustum
Ne alaka cinsiyetçi falan ne alaka yani olaya her yonden bakıyoruz işte bayan burda ne anlattıysa ondan yola çıkarak yorum yapmaya çalışıyorum. Yoksa banane. Bayan sormuş bizde herkesin kendine göre dusuncesi var bu sizi hiç ilgendirmez .. yani benim düşüncem sizi ilgilendirmez.. siz bayana doğru bilgiyi verin siz bu cağda yasiyorsunuz ya.Ya hangi çağda yaşıyoruz hala cinsiyetçi cümlelr kurmaya devam ediyorsunuz. Kural mı var küsemez mi? Konu sahibi akrabanız mı bu ne savunma? Belki bize eksik anlatılan adamı haklı kılacak detaylar var. Bu kadar yükselmetin ya.
Ben kötü bisey demedim yani erkekler küsmez dedim bu yani ... kusura bakmayın.Ne tatlısınız.
Hangi cağda yaşıyoruz cinsiyetçi yaptınız beni ya. Yapmayin şunuNe alaka cinsiyetçi falan ne alaka yani olaya her yonden bakıyoruz işte bayan burda ne anlattıysa ondan yola çıkarak yorum yapmaya çalışıyorum. Yoksa banane. Bayan sormuş bizde herkesin kendine göre dusuncesi var bu sizi hiç ilgendirmez .. yani benim düşüncem sizi ilgilendirmez.. siz bayana doğru bilgiyi verin siz bu cağda yasiyorsunuz ya.
Öyle bir tabir kullanınca yanlış anlaşıldı.Ben kötü bisey demedim yani erkekler küsmez dedim bu yani ... kusura bakmayın.
Ben yoruma yazdım sadece bu yastık fırlatma bardak kırma değil bunları yapan kişi bir seyler de dedi ki adam küstüNe diyim yani genelde bayanlar küser trip yapar erkegin tribi kusmesi nedir yaw
Bence aşağılamak için demedi. Kadınlar kırılgandır küser erkek küsmez demek istedi.Ben hiç küsmem en son 10 yaşında küsmüşümdür birine.
Ben verdim de sizin ısrarı da anlamlandıramadım yorumunuzu gördükçe. Zaten siz de anlatamadınız şu an meramınızı.Ne alaka cinsiyetçi falan ne alaka yani olaya her yonden bakıyoruz işte bayan burda ne anlattıysa ondan yola çıkarak yorum yapmaya çalışıyorum. Yoksa banane. Bayan sormuş bizde herkesin kendine göre dusuncesi var bu sizi hiç ilgendirmez .. yani benim düşüncem sizi ilgilendirmez.. siz bayana doğru bilgiyi verin siz bu cağda yasiyorsunuz ya.
Tabiki hayır yani kadınlar incinir kırılır adam gende gönül alır bu böyle yani .. cinsiyetçi yaptı beni. Ben öyle bisey demedimÖyle bir tabir kullanınca yanlış anlaşıldı.
Sürekli kari gibi gülme, kiz gibi ağlama ifadeleri ile kadınlar aşağılaniyor. Siz öyle anlamda kullanmadiniz sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?