Kocam 2 haftadır küs bana

Eşin seni manipüle ediyor. Geç kalmış. Hesap vereceği için seni delirtmiş. Böylece hesap verme problemi ortadan kalkmış olmuş. Eşin bir halt karıştırıyor bilgin olsun. Başkası yok biliyorum deme, zaten erkekler biri var diye açıklama yapmıyor. Olmadığından asla tam olarak emin olamazsın. Ayakta uyursun haberin olmaz. Demedi deme.
Eşin bilerek suç bastırmış. Bir daha hesap soramayacak hale getirmiş seni. Şimdi ayrı uyuyor, sana iyice vicdan yaptırıyor. Yastık bardak hikaye: istersen evi başına yık, adam ayrı yatmayacaksa yatmaz. Kocan haklı falan değil. Ayrı yatıyor ki küslük uzasın, hesap verme zorunda kalmasın, zırt pırt telefonla arama ve hesap sorma. O da rahatça (!) işine baksın. Dikkat et gece sen onu uyuyor sanarken çatır çatır mesajlaşmasın.

Tepkiniz kötü ama beyfendi nerdeymiş? Hayatinda biri yoktur inşallah.
Heh işte budur. Aynen.

Baska biri yok ama bilmiyorum cok bunalttim sanirim farkindayim ama elimde degil surekli evde olmaktan seytan vesvese veriyor sanirim buz gibi bana karsı tekrar redder diye yanasamiyorum da
O zaman terapi destek alın. Adamı kaybediyorsunuz .

Ne diyim yani genelde bayanlar küser trip yapar erkegin tribi kusmesi nedir yaw
Ya hangi çağda yaşıyoruz hala cinsiyetçi cümlelr kurmaya devam ediyorsunuz. Kural mı var küsemez mi? Konu sahibi akrabanız mı bu ne savunma? Belki bize eksik anlatılan adamı haklı kılacak detaylar var. Bu kadar yükselmetin ya.

Ne alaka cinsiyetçi falan ne alaka yani olaya her yonden bakıyoruz işte bayan burda ne anlattıysa ondan yola çıkarak yorum yapmaya çalışıyorum. Yoksa banane. Bayan sormuş bizde herkesin kendine göre dusuncesi var bu sizi hiç ilgendirmez .. yani benim düşüncem sizi ilgilendirmez.. siz bayana doğru bilgiyi verin siz bu cağda yasiyorsunuz ya.

Hangi cağda yaşıyoruz cinsiyetçi yaptınız beni ya. Yapmayin şunu

Ne diyim yani genelde bayanlar küser trip yapar erkegin tribi kusmesi nedir yaw
Ben yoruma yazdım sadece bu yastık fırlatma bardak kırma değil bunları yapan kişi bir seyler de dedi ki adam küstü

Ayrıca niye kusmesın bunu bir erkek yapsa bizler şiddet der her türlü tavrı tiribi yaparız
Adamında burnumdan geliriz

Erkek olunca bu tarz davranış gorucek ki bununla da kalınmadı buda belli

Eee o zaman adamda tavir yapar

Bu kadar uzamak doğrumu tabiki değil ama ne dedi konu sahibi ağır bir laf mi dedi bilmiyoruz

Ben verdim de sizin ısrarı da anlamlandıramadım yorumunuzu gördükçe. Zaten siz de anlatamadınız şu an meramınızı. Ayrıca bayan değil kadın diyoruz. Sizin düşünceniz yersizse beni ilgilendirir. Burda yorum yazanların da mesajlarını alıntılama hakkımız var. Neyse iyi forumlar.

Öyle bir tabir kullanınca yanlış anlaşıldı.
Sürekli kari gibi gülme, kiz gibi ağlama ifadeleri ile kadınlar aşağılaniyor. Siz öyle anlamda kullanmadiniz sanıyorum.
Tabiki hayır yani kadınlar incinir kırılır adam gende gönül alır bu böyle yani .. cinsiyetçi yaptı beni. Ben öyle bisey demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…