Kesinlikle hakliyken haksiz duruma dustumAdam haksızken küstü diye haklı olmuş. Bence sen de ona yüz verme. Ne demek hem geç geliyor hem hesap vermiyor?
Resmen haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi. Bence biraz zaman verin. Üstüne düştükçe ters teper.Lütfen yardimcı olun neyapmalıyim 2 haftadır kocambenimle konuşmuyor cok buyutulcek bi tartisma yasanmadi ama ben kendime hakim olamadigim icin yuzune yastik firlattim bardak kirdim eve gec geldi bende nerede oldugunu sordum cevp vermedi sabah evden cikarken zaten birbirimiz biraz tavirliydik oyuzden msj aadim soylemedim dedi beni kiskirtti gezdim tozdum vs gibi bende dayanamadim.bagirdim kirdim ogunden beri 2 hafta olacak benimle konusmuyor ilk basta yataklari ayirdi gittiim ozur diledim.yaptigimin yanlis oldugunu soyledim ama konusmuyor canim istemiyor beni rahat birak diyor ozur diledikten somra yataga geldi ama yatagin en ucunda ben bikackere yaklastim beni reddetticok kirilmis galiba ne yapmaliyim nasil kazanirim kocami tekrar boyle cok yiprandim
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Konusamamaktan hersey oyle tabide suan kendini hakli goruyorEsiniz haksiz, insan gibi konusmayi bilmedigi icin
Ama siz de ofkenizi kontrol edemediginiz icin haksizsiniz.
Bir sekilde orta yolu bulmaniz lazim
Ama nasil bilemiyorum tabii,koca sizin,siz bileceksiniz artik nasil gonlu alinir.
Bu arada o da sizin gonlunuzu almali tabi
Yaptıklarınızdan pişman olduğunuzu ve bir daha tekrarlanmayacağını söyleyin. Eğer ısrarla barışmaya yanaşmazsa hiç üstüne düşmeyin. İkiniz de hatalısınız, kendisi sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi davranmasınHer tartismada degil normalde tavir yapip kuserdim ilk defa boyle birsey yaptim kendimi affettirmk icin ne yapmaliyim ayni evin icinde iki yabanci olmk tan bunaldim
Akıll bir dahaKocan haklı felan değil.
Bazen kadınlari delirtip zeytinyağı gibi su üstüne çıkiyorlar.
Sonra adı karım delirdi oluyor
Birazda bundann bahsediyorum işte. Yanı eşi haklı değil.. Böyle kız gibi küsüp gidemezEsiniz haksiz, insan gibi konusmayi bilmedigi icin
Ama siz de ofkenizi kontrol edemediginiz icin haksizsiniz.
Bir sekilde orta yolu bulmaniz lazim
Ama nasil bilemiyorum tabii,koca sizin,siz bileceksiniz artik nasil gonlu alinir.
Bu arada o da sizin gonlunuzu almali tabi
Bırakın yastığı eşinize fırlatmayı, yastığın kendisini bile yumruklamayın. Bu gün bunu yapan yarın neler yapar demiştir. Asla o size atsa ne yaparsınız? Sakin bir anı kollayıp konuşun. Bir daha asla yapmıycam ama sende tavırlıda olsak bana haber vereceksin diye konuşun benceLütfen yardimcı olun neyapmalıyim 2 haftadır kocambenimle konuşmuyor cok buyutulcek bi tartisma yasanmadi ama ben kendime hakim olamadigim icin yuzune yastik firlattim bardak kirdim eve gec geldi bende nerede oldugunu sordum cevp vermedi sabah evden cikarken zaten birbirimiz biraz tavirliydik oyuzden msj aadim soylemedim dedi beni kiskirtti gezdim tozdum vs gibi bende dayanamadim.bagirdim kirdim ogunden beri 2 hafta olacak benimle konusmuyor ilk basta yataklari ayirdi gittiim ozur diledim.yaptigimin yanlis oldugunu soyledim ama konusmuyor canim istemiyor beni rahat birak diyor ozur diledikten somra yataga geldi ama yatagin en ucunda ben bikackere yaklastim beni reddetticok kirilmis galiba ne yapmaliyim nasil kazanirim kocami tekrar boyle cok yiprandim
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Baska biri yok ama bilmiyorum cok bunalttim sanirim farkindayim ama elimde degil surekli evde olmaktan seytan vesvese veriyor sanirim buz gibi bana karsı tekrar redder diye yanasamiyorum daSiz yastik firlatarak yanlis yapmissiniz ama esiniz basta verdigi cevapla ve özür dilemenize ragmen küslügü sürdürerek daha büyük yanlislar yapiyor. Bana bilerek ve isteyerek küsüyor gibi geldi, kirildigi icin degil (Iliskinizi bilmiyorm sadece yazdiklariniza dayanarak)
Sen zaten barışmayı denemissin. Adam kendi cekiyor kendini. Yanı barış tamam kocan ama böyle olmaz bune böyle küsmek ... yani inan bende kocaman nerdesin diye sordum saat kaç niye böyle geç geliyon diyorum bizde kavga ediyoruz ama 1 gün sürer küslükk o küslügude ben yaparım eşim değil canımYani sorma işini abarttığımı kabul ediyorum ama boyle bi muameleyi haketmedimyinede aramizin sogumasindan kortugum icin yaklastim ama onda tik yok zaten 3 gunder bende ona yaklamiyorum sorunda cozulmuyor nereye kadar devam edecek biiyirum
Iyi de konusmadan nasil cözceksiniz ki? Bilmiyorum o zaman ne deyim.Baska biri yok ama bilmiyorum cok bunalttim sanirim farkindayim ama elimde degil surekli evde olmaktan seytan vesvese veriyor sanirim buz gibi bana karsı tekrar redder diye yanasamiyorum da
Kiz gibi falan demeyin arkadasim bi durun zaten ortalik karisikAkıll bir daha
Birazda bundann bahsediyorum işte. Yanı eşi haklı değil.. Böyle kız gibi küsüp gidemez
Baska biri yok ama bilmiyorum cok bunalttim sanirim farkindayim ama elimde degil surekli evde olmaktan seytan vesvese veriyor sanirim buz gibi bana karsı tekrar redder diye yanasamiyorum da
Cok mantikli ben de aynen bu sekilde düsünüyorum küsmeyi bahane edip kafasina göre(!) takiliyor olabilir.Ablacım 2 hafta geçmiş... adam sana uzak. yastık da bahane olmuş, eve geç gelmesi konusunun üstü kolay bir şekilde kapanmış böylece, farkında mısın?? bırak şu "aramız soğuyacak" kafasını.. bunu düşünmesi gereken kişi sadece sen değilsin. şimdi sana vicdan yaptırıyor kocan ama bir dakika silkelenip kendine gel.
Yapılması gerekenleri yaptığını söylüyorsun, o halde strateji değiştirip geri çekil.Ufaktan izle bakalım bu adam ne yapmaya çalışıyor?2haftadır duygular devrede artık mantık zamanı gelmedi mi? adam birileriyle mi irtibatta olayı ne? çaktırmadan peşine düş ama üzerine düşme artık.
Lütfen yardimcı olun neyapmalıyim 2 haftadır kocambenimle konuşmuyor cok buyutulcek bi tartisma yasanmadi ama ben kendime hakim olamadigim icin yuzune yastik firlattim bardak kirdim eve gec geldi bende nerede oldugunu sordum cevp vermedi sabah evden cikarken zaten birbirimiz biraz tavirliydik oyuzden msj aadim soylemedim dedi beni kiskirtti gezdim tozdum vs gibi bende dayanamadim.bagirdim kirdim ogunden beri 2 hafta olacak benimle konusmuyor ilk basta yataklari ayirdi gittiim ozur diledim.yaptigimin yanlis oldugunu soyledim ama konusmuyor canim istemiyor beni rahat birak diyor ozur diledikten somra yataga geldi ama yatagin en ucunda ben bikackere yaklastim beni reddetticok kirilmis galiba ne yapmaliyim nasil kazanirim kocami tekrar boyle cok yiprandim
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Kiz gibi falan demeyin arkadasim bi durun zaten ortalik karisikerkekler de küser. Cinsiyetci bakmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?