Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 ayda bir hafta nasıl çok olur anlamıyorum siz kardeşlerimizi yeğenlerinizi hiç mi özlemiyorsunuz

Size diyecek laf bulamadım malesef yorumunuzu ciddiye alamayacağım. Kardeş bu kardeş. Kardeşinizden de mi nefret ediyorsunuz pes

Size diyecek laf bulamadım malesef yorumunuzu ciddiye alamayacağım. Kardeş bu kardeş. Kardeşinizden de mi nefret ediyorsunuz
Tedavi süresi ile değişebilen bir durum olduğunu düşünüyorum. Eğer tedavi birkaç gün içinde bitiyorsa her 3 ayda bir 1 hafta kural gibi herhangi bir tarafin kalmasi beni de rahatsız ederdi.
Değişiyor bazen tüm hafta sürüyor bazen bir iki gün

Sonuçta tedavi için geliyorlarmış idare edebilir eşiniz. Gezmek için olsa 4 saatlik mesafe için 1 hafta uzun bir süre derdim.Kendi annesi kardeşi gelse aynı tepkiyi verecek mi acaba ?
Onlar gelince başının üstünde yeri olur ama kadının ailesi gelince bazi erkeklere batıyor işte böyle1hafta degilde 3 4gun olsa bari belki adamında gözüne batmaz o kadar.

3 ayda bir hafta nasıl çok olur anlamıyorum siz kardeşlerimizi yeğenlerinizi hiç mi özlemiyorsunuz
Özlediğimizde anneanneme gelirler kalırlar görüşürüz. Söyle düşünün görümce veya kayınbiraderiniz çoluk çocuk 3 ayda bir sizde?
Ben razıyım ama eşim beni yalnız yollamaz
izin niye alıyorsun haber ver git, gelmelerinden rahatsız olup gitmenize engel olamaz

Tedavi amaçlı geldikleri için haksız ama ablanın tavrı nasıl , O da önemli.

Size diyecek laf bulamadım malesef yorumunuzu ciddiye alamayacağım. Kardeş bu kardeş. Kardeşinizden de mi nefret ediyorsunuz

Değişiyor bazen tüm hafta sürüyor bazen bir iki gün
Bir iki gün süren tedavi için çoluk çocuk 1 hafta kalınıyorsa eşiniz haklı gibi. Bazen küçük çocukları olan misafire birkaç saat tahammül edemiyorum başım şişiyor benim, eşinizin 1 hafta kafası kaldırmayabilir. Ablanızın eşi hiç rahatsız olmuyor mu özlemiyor mu eşini çocuklarını anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…