- 18 Ağustos 2022
- 1.493
- 2.853
- 83
- 30
- Konu Sahibi Savcihanimm
-
3 ayda bir hafta nasıl çok olur anlamıyorum siz kardeşlerimizi yeğenlerinizi hiç mi özlemiyorsunuz3 ayda bir çoluk çocuk bana da çok gelirdi kendi ailem bile olsa
Kardeşim var 3 çocuğu var 3 günden sonra bunalıyorum
Çocukların okulları yok mu
2-3 gün kalsalar belki eşinize de çok gelmez
Tedavi 1 hafta mı sürüyor
Size diyecek laf bulamadım malesef yorumunuzu ciddiye alamayacağım. Kardeş bu kardeş. Kardeşinizden de mi nefret ediyorsunuz pesValla 3 ayda 1 hafta çok kusura bakmasın kimse. Adam haklı. Tedavi 1 hafta sürmüyordur bence. Ayrıca 4 saatlik yol yani, 1 hafta kalacak ne var insanların evinde. Yapmam, yapılmasını da istemem. Yatılı misafirden nefreeet.
E kalkın siz gidin o zaman. Eşiniz özlemiyordur sonuçta.3 ayda bir hafta nasıl çok olur anlamıyorum siz kardeşlerimizi yeğenlerinizi hiç mi özlemiyorsunuz
Size diyecek laf bulamadım malesef yorumunuzu ciddiye alamayacağım. Kardeş bu kardeş. Kardeşinizden de mi nefret ediyorsunuzValla 3 ayda 1 hafta çok kusura bakmasın kimse. Adam haklı. Tedavi 1 hafta sürmüyordur bence. Ayrıca 4 saatlik yol yani, 1 hafta kalacak ne var insanların evinde. Yapmam, yapılmasını da istemem. Yatılı misafirden nefreeet.
Değişiyor bazen tüm hafta sürüyor bazen bir iki günTedavi süresi ile değişebilen bir durum olduğunu düşünüyorum. Eğer tedavi birkaç gün içinde bitiyorsa her 3 ayda bir 1 hafta kural gibi herhangi bir tarafin kalmasi beni de rahatsız ederdi.
Ay daha neler ablam gelecek otelde kalacak bir de dışarıda mı görüşeceğiz?Esini hakli buldum. Ben de istemezdim.
Coluklu cocuklu bir aile. Bi otel tutsunlar bi zahmet. Sizinle de vakit gecirmek icin disarida bulussun ablaniz ve cocuklari.
Ben razıyım ama eşim beni yalnız yollamazE kalkın siz gidin o zaman. Eşiniz özlemiyordur sonuçta.
Siz nasıl ailelerde büyüdünüz ben anlamıyorum. Ben aileme bağlıyım hergün telefonda da konuşuruz. Aile bu ya arkadaşlarınız gelse evde ağırlarsınız ama aileden olunca nedense fazla geliyorAy daha neler ablam gelecek otelde kalacak bir de dışarıda mı görüşeceğiz?
3 oda 1 salon kalacak yer sıkıntısı yokBir hafta tedavi mi suruyor ? Eviniz kaç oda ?
Onlar gelince başının üstünde yeri olur ama kadının ailesi gelince bazi erkeklere batıyor işte böyleSonuçta tedavi için geliyorlarmış idare edebilir eşiniz. Gezmek için olsa 4 saatlik mesafe için 1 hafta uzun bir süre derdim.Kendi annesi kardeşi gelse aynı tepkiyi verecek mi acaba ?
Özlediğimizde anneanneme gelirler kalırlar görüşürüz. Söyle düşünün görümce veya kayınbiraderiniz çoluk çocuk 3 ayda bir sizde?3 ayda bir hafta nasıl çok olur anlamıyorum siz kardeşlerimizi yeğenlerinizi hiç mi özlemiyorsunuz
izin niye alıyorsun haber ver git, gelmelerinden rahatsız olup gitmenize engel olamazBen razıyım ama eşim beni yalnız yollamaz
Yok artık ya pes gerçekten. İnsani duygulara sahip olduğunuza emin misiniz!Esini hakli buldum. Ben de istemezdim.
Coluklu cocuklu bir aile. Bi otel tutsunlar bi zahmet. Sizinle de vakit gecirmek icin disarida bulussun ablaniz ve cocuklari.
Tedavi amaçlı geldikleri için haksız ama ablanın tavrı nasıl , O da önemli.Ablamlar yaşadığım şehire 4 - 5 saatlik mesefedeler, yaşadığım şehirde twdevi amaçlı 3 ayda bir gelmek zorunda. Gelmişken vakit geçirelim diye en fazla 1 hafta kalıyorlar. Çocukları da var. Eşim neden zırt pırt geliyorlar diye surat yapıp benimle kavga ediyor. Haklı olduğunu iddia ediyor. 3 ayda bir, bir hafta uzun bir süre mi?
Sizinkilerde gelsin diyorum gelmez onlar diyor benim ne suçum var bir ablam var başka kimsem yok3 ayda bir ablanızın sizde kalması normal ya. Tedavi için olmasa neyse de. Siz onun ailesiyle vakit geçiriyor musunuz?
Eşinize de bunları söylüyor musunuz? Asıl o istemiyor ablanızın gelmesini.Yok artık ya pes gerçekten. İnsani duygulara sahip olduğunuza emin misiniz!
Bir iki gün süren tedavi için çoluk çocuk 1 hafta kalınıyorsa eşiniz haklı gibi. Bazen küçük çocukları olan misafire birkaç saat tahammül edemiyorum başım şişiyor benim, eşinizin 1 hafta kafası kaldırmayabilir. Ablanızın eşi hiç rahatsız olmuyor mu özlemiyor mu eşini çocuklarını anlamadımSize diyecek laf bulamadım malesef yorumunuzu ciddiye alamayacağım. Kardeş bu kardeş. Kardeşinizden de mi nefret ediyorsunuz
Değişiyor bazen tüm hafta sürüyor bazen bir iki gün
Eşi 2 çocuk ve ablam geliyor zaten rapor alarakBir iki gün süren tedavi için çoluk çocuk 1 hafta kalınıyorsa eşiniz haklı gibi. Ablanızın eşi hiç rahatsız olmuyor mu özlemiyor mu eşini çocuklarını anlamadım
Aileye yollamıyor, aileyi evde de istemiyor. E nasıl olacak bu iş? Kendisinin ailesiyle arası nasıl ne sıklıkla görüşüyor?Ben razıyım ama eşim beni yalnız yollamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?